Kundomdömen om High Beach White

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Restaurangen Elia var underbar. Bra variation på 5 rätters midagar. Perfekt med förbokade stolar på stranden.
-
Buffén var inte ok. Maten var torr och smaklös. Dåligt skyltat reception och hotell. Bussen lämnade oss på en tvärgata och sa att vi skulle gå i den mörka gränden. Fick gå tillbaka och hittade då receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Väldigt fräscht. Fint.. Behagligt. Bra service.
-
Läget bredvid pleasure club var en katastrof. Förstörde allt. Dessutom hyrde de ut hälften av deras solstolar till icke gäster vilket gjorde att området vid havet kunde upplevas stökigt. Vi delade alla faciliteter med "non adults" och tom icke gäster, vilket gjorde att jag inte riktigt fick känslan av att jag bodde på "adults only" hotell vilket var hela avsikten med att boka för så dyra pengar.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


10 av 10

+
Trevlig personal man kände sig omhändertagen
-

Bekräftad gäst: 2023-06-11


9 av 10

+
Läge Rent Nytt
-

Bekräftad gäst: 2023-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
8
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2024-06-24

av Brigitte G

Toller, komfortabler Urlaub.

Vielen Dank für die schöne Zeit in diesem tollen Hotel. Wir waren Gäste vom High beach white und haben uns sehr wohlgefühlt. Ich möchte meine Massage bei Sophia besonders hervorheben, sie hat mir das Entspannen in diesem tollen Ambiente noch leichter gemacht.

 
2024-06-23

av 927fritz Nürnberg, Tyskland

Klasse Hotel

Wunderschöner Urlaub Servicepersonal am Standrestaurant erstklassig. Essen am Strndrestaurant spitze Personal an der Beachbar und an der Erwachsenen Bar klasse Unterkunft sehr großzügig sauber und gut Reinigung sehr gut Strandliegen reserviert was schon sehr entspannend ist. Rezeption gut Alles in allem toll

 
2024-06-09

av Safari45511724775 Stuttgart, Tyskland

Mega toller Urlaub

Tolles Hotel mit tollem Service, tollem Personal und leckerem Essen. Alles toll, würden wieder buchen. Wir hatten einen wunderschönen Urlaub und eine tolle Zeit. Animateur Dido und auch das Bar Personal waren super nett und aufmerksam.

 
2024-05-30

av Vanessa S

Umwerfender bodenständiger Luxusurlaub

Persönlicher und zuvorkommender Service, schöne Anlagen, toller Strand, makellose Sauberkeit... ein sehr gutes Gesamtpaket. Auf alle "Sonderwünsche" wurde eingegangen und - wenn irgendwie möglich - wurden sie erfüllt. Unser Lieblingsort war das Elia Restaurant. Wer aber viele Animationsangebote erwartet, ist hier wahrscheinlich falsch.

 
2023-09-11

av Karolina K

Fantastyczny hotel

High Beach White to najlepszy hotel, w którym byliśmy. Wspaniałe położenie w pięknej Mali( jednocześnie rozrywkowej i starej) , przy cudownej piaszczystej plaży z komfortową infrastrukturą . Hotel położony jest przy plaży , w zasadzie można nawet napisać na plaży , dzieli nas od niej tylko kilka kroków. Plaża piaszczysta , bez kamieni , łagodne zejście i bardzo daleko można mieć grunt pod nogami. Nie potrzebne są buty do pływania . Do każdego pokoju przypisane są leżaki , bardzo wygodne , drewniane z wygodnymi siedziskami . Przy basenach również wygodne leżaki i olbrzymie pufy, nie trzeba stresować się ,że nie będzie miejsca. Uroku plaży z błękitną flagą dodaje przecudny widok na kościółek , znajdujący się na małej wysepce, do której bez problemu można dopłynąć lub prawie dojść przy spokojnym morzu. Bardzo duży bar z wygodnymi kanapami , stolikami znajduje się zaraz przy plaży. Można więc z niego korzystać w czasie plażowania , jak również podczas wieczornych różnorodnych występów. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne, na wyróżnienie zasługują słodkości , które nie tylko były pyszne ale przygotowane na najwyższym poziomie cukiernictwa. Hotel posiada wspaniały zespół , który stara się na każdym kroku dbać o nasz komfort i zadowolenie. Obsługa jest bardzo przyjazna ,życzliwa, a jednocześnie dyskretna . Na wyróżnienie zasługuje pani Manager Anna, która wyjątkowo zajęła się nami po przyjeździe. Obsługa w recepcji , kelnerska, barmańska , sprzątająca, dostarczanie wody z lodem na plażę , przywożenie gości i walizek melexem czyni pobyt naprawdę luksusowym. Bardzo chcielibyśmy jeszcze nie raz tam wrócić .