Dubbelrum

Vackra dubbelrum med två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Dubbelrum, beachside

Vackra dubbelrum, med två separata sängar, belägna nära stranden. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Hårtork. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Vackra familjerum med två sovrum, ett större med dubbelsäng och ett mindre med två separata sängar. Möjlighet till extrabädd för femte person i hoppfällbar säng eller bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Tvårumssvit

De vackra tvårumssviterna har ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd en bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och vattenkokare. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.