Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 58 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Alla väldigt trevliga och glada. Luktar otroligt gott i hela receptionsområdet. Snyggt, fräscht. Fina blommor. Mycket bra helt enkelt!
-
Långsam & förvirrad servering av dryck vid våra måltider men inget som påverkar helhetsbilden. De gjorde sitt bästa… första veckan på säsongen antar jag.

Bekräftad gäst: 2024-04-28


8 av 10

+
bra urval vid maten, olika restauranger utifrån behov/önskemål, flera pooler
-
LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG tid vid inchekning. vi var ett stort sällskap men det tog alldeles för lång tid att checka in, när man redan rest länge. Tog också väldigt lång tid åtminstone de första kvällarna, att beställa och få sin dricka till middagen

Bekräftad gäst: 2024-04-27


9 av 10

+
Maden, rengøringen, beliggenheden
-
Servicen omkring indtjekning og bestilling af drikkevarer (meget langsom betjening)

Bekräftad gäst: 2024-04-27


10 av 10

+
Otroligt rent och mycket bra service!!
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


10 av 10

+
Flera poolområden, stort och utspridda hus för boende. Kändes som en liten by.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


9 av 10

+
-
Använder inte Wi-Fi men det alternativet kan man inte svara…

Bekräftad gäst: 2024-04-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


10 av 10

+
Mycket trevligt bemötande och service. Mycket hjälpsam och trevlig personal. Bra läge vid havet. Fina pooler. Många aktiviteter ordnade för barnen.
-
Det var lite synd att vår sista kväll när vi bokade strandrestaurangen och fick tiden kl. 21:00, fick vi inte veta att den skulle stänga kl. 21:30, dvs. det sa man på restaurangen när de började plocka ihop. Hotellchefen uppgav senare att det var 21:45 som gällde. Men det som var lite trist var att man inte meddelade detta vid bokningen. Detta skymmer dock inte att hotellet alla andra dagar var jättebra och vi är verkligen mycket nöjda med allt.

Bekräftad gäst: 2023-07-01


10 av 10

+
Antonios Pizzor
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2172 omdömen
Utmärkt
 
1449
Väldigt bra
 
501
Bra
 
153
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2021-11-07

av Daydream15780035232 Stockholm, Sverige

Fint hotell med bra läge

Trevligt hotell med mycket fin strand och fint poolområde. Minus för hög ljudnivå från intilliggande väg. Maten bra, men enformigt med buffé på samtliga restauranger som alla hade ungefär samma utbud. Känslan av skolmatsal och kall belysning inomhus, men trevligt i restaurangernas utemiljöer. Menyn på strandbaren/poolen var inte bra. Serveringspersonalen i restaurangerna var trevliga, i receptionen korrekta men opersonliga och kändes lite trötta på gäster.

 
2018-08-28

av Georgios M Kreta, Grekland

Min födelsedag 27/8 blev jag 76 år

Mycket trevligt ställe som jag har besökt flera gånger. Det som gör att det som gör unikt med Pilot Beach är personal från receptionen till lokalvårdaren är så vänliga. Det känns varmt om hjärtat. Sedan har vi maten. Det går ej att beskriva det måste upplevas. Verkligen mycket hög kvalité och gott. Jag rekommendera att det är värd att prova. Varje kväll har man en show för stora eller små. Den är mycken barnvänligt. Vi har varit 10 gånger och flera kommer att bli. Om man är noga med vad man får för pengarna så det finns ingenting som står denna hotel.

 
2014-08-02

av Zitsa Malmö

Barnvänligt!

Ett fint hotell nära till den underbara stranden! Rena rum, god mat och mycket trevlig personal. Dessutom gratis wi-fi! Gångavstånd till byn Georgoupolis och nära till städerna Chania och Rethimno. Hotellet rekommenderas till barnfamiljer.

 
2013-09-22

av reshla Stockholm, Sverige

Pilot Beach, knappt 3-stjärnigt...

Efter en veckas vistelse på Pilot Beach i sept -13 tillsmmans med en granne (två morsor med varsit 3-årigt barn) så kan jag konstatera när jag nu packar upp att jag skulle valt ett annat hotell för vår resa. Vi blev rekommenderade hotellet av Apollo för det skulle vara barnvänligt och stranden nära. Servicen var ett skämt och maten är i klass med en större kantinservering på en högstadieskola. Något av det sämsta i matväg och jag har rest ganska mycket i Grekland så jag vet ungefär vad man kan vänta sig av ett 5-stjärnigt hotell där. Som exempel fick min reskamrat inte sitt rum när vi anlände (vilket var väldigt sent på kvällen) utan dagen efter skulle hon flyttas och fast vi önskat rum nära varandra hamnade vi på olika delar av hotellet. När de sedan flyttade henne tappade de "bort" hennes väska så det tog banne mig nästan en hel dag innan hon fick den till sitt nya rum. Under all kritik, när man reser med små barn då behöver man sin packning! Eftersom vi anlände mycket sent så var avresan också planerad till sent efter en vecka. Sista dagen när jag gick ner till lunchbuffén med mitt barn så blev jag handgripligen bortmotad av kyparen då jag inte "fick äta längre" på hotellet. Vi hade tagit dryck och mat och satt oss och fick alltså gå iväg till receptionen och tjafsa om någon voucher för att få lov att sitta i barnbuffén... ingen informerade oss om detta vid ankomst. Skulle också vilja tillägga att rummen nere vid stranden är av betydligt högre standard än de 80-talsmässigt och oerhört trist inredda uppe vid huvudbyggnaden. Det enda som egentligen var riktigt bra på hotellet var att det fanns gratis wifi som faktiskt funkade även på stranden. Helt ärligt skulle jag aldrig rekommendera Pilot Beach till någon. Poolerna sköts inte som de borde och i barnpoolen kunde man på mornarna hitta allt ifrån barnblöjor, plåster och diverse skräp flytande. Oerhört ofräscht. Majoriteten av besökarna var ryssar eller tyskar och flera i personalen på hotellet (INKLUSIVE BADVAKTERNA... HUR TÄNKER MAN DÅ?) talade inte engelska. På Miniclubben jobbade enbart ryska eller ukrainska flickor och de kunde heller ej engelska. Stranden är fin och långgrund. I övrigt ingen njutbar upplevelse.

 
2012-06-10

av Jonas L Hässelby

Mycket trevlig semesterresort

Kanonhotell för resande med barn! Fantastiskt fin resort, fin strand, trevlig personal. Det enda som är lite sämre är maten. Stor buffé men med ganska trista rätter.