Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 50 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-08


8 av 10

+
Maden + beliggenheden
-

Bekräftad gäst: 2022-05-08


9 av 10

+
frukost buffen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-07


8 av 10

+
En stor anläggning med möjlighet till både fart och fläkt eller att ha lite avskildhet. Närheten till havet och ändå flera pooler var bra. De små byarna hade inte så stort utbud men vi hade allt vi behövde på anläggningen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-07


6 av 10

+
Fint läge, stranden och poolområdet.
-
Personliga servicen i receptionen, maten (tröttsamt med samma buffé och utbud på alla restauranger) samt service/utbud vid poolen. Väldigt kallt i poolerna dessutom…

Bekräftad gäst: 2021-11-07


10 av 10

+
Mycket vänlig personal! Fantastiskt omfångsrikt, generös och välsmakande frukost & middagsbuffé En välskött anläggning där närheten till stranden är ett stort plus såklart!
-
Att behöva betala för kaffet efter middagsbuffén kändes onödigt och lite irriterande för en svensk.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


8 av 10

+
Läget, omgivningarna
-
Lite saker var sönder på rummet, sladdar hände utan koppling

Bekräftad gäst: 2021-11-06


10 av 10

+
Trevligt bemötande; Bra mat med många alternativ; bra Yoga; bra gym; cykeluthyrning; mycket plats inomhus vid sämre väder; bra sängar; fin fotboll-volleyboll och basketplan; bra utegym Under Corona en väldigt bra hantering med plasthandskar, sprit och munskydd vid buffé.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-06


8 av 10

+
Stora ytor. Närheten till vattnet.
-
Väldigt fuktigt i rummet. Blött på golvet. Badkläder torkade inte. Borde fått veta tidigt att inomhuspoolerna var stängda under hela pandemin.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1911 omdömen
Utmärkt
 
1262
Väldigt bra
 
461
Bra
 
131
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2021-11-07

av Daydream15780035232 Stockholm, Sverige

Fint hotell med bra läge

Trevligt hotell med mycket fin strand och fint poolområde. Minus för hög ljudnivå från intilliggande väg. Maten bra, men enformigt med buffé på samtliga restauranger som alla hade ungefär samma utbud. Känslan av skolmatsal och kall belysning inomhus, men trevligt i restaurangernas utemiljöer. Menyn på strandbaren/poolen var inte bra. Serveringspersonalen i restaurangerna var trevliga, i receptionen korrekta men opersonliga och kändes lite trötta på gäster.

 
2018-08-28

av Georgios M Kreta, Grekland

Min födelsedag 27/8 blev jag 76 år

Mycket trevligt ställe som jag har besökt flera gånger. Det som gör att det som gör unikt med Pilot Beach är personal från receptionen till lokalvårdaren är så vänliga. Det känns varmt om hjärtat. Sedan har vi maten. Det går ej att beskriva det måste upplevas. Verkligen mycket hög kvalité och gott. Jag rekommendera att det är värd att prova. Varje kväll har man en show för stora eller små. Den är mycken barnvänligt. Vi har varit 10 gånger och flera kommer att bli. Om man är noga med vad man får för pengarna så det finns ingenting som står denna hotel.

 
2014-08-02

av Zitsa Malmö

Barnvänligt!

Ett fint hotell nära till den underbara stranden! Rena rum, god mat och mycket trevlig personal. Dessutom gratis wi-fi! Gångavstånd till byn Georgoupolis och nära till städerna Chania och Rethimno. Hotellet rekommenderas till barnfamiljer.

 
2013-09-22

av reshla Stockholm, Sverige

Pilot Beach, knappt 3-stjärnigt...

Efter en veckas vistelse på Pilot Beach i sept -13 tillsmmans med en granne (två morsor med varsit 3-årigt barn) så kan jag konstatera när jag nu packar upp att jag skulle valt ett annat hotell för vår resa. Vi blev rekommenderade hotellet av Apollo för det skulle vara barnvänligt och stranden nära. Servicen var ett skämt och maten är i klass med en större kantinservering på en högstadieskola. Något av det sämsta i matväg och jag har rest ganska mycket i Grekland så jag vet ungefär vad man kan vänta sig av ett 5-stjärnigt hotell där. Som exempel fick min reskamrat inte sitt rum när vi anlände (vilket var väldigt sent på kvällen) utan dagen efter skulle hon flyttas och fast vi önskat rum nära varandra hamnade vi på olika delar av hotellet. När de sedan flyttade henne tappade de "bort" hennes väska så det tog banne mig nästan en hel dag innan hon fick den till sitt nya rum. Under all kritik, när man reser med små barn då behöver man sin packning! Eftersom vi anlände mycket sent så var avresan också planerad till sent efter en vecka. Sista dagen när jag gick ner till lunchbuffén med mitt barn så blev jag handgripligen bortmotad av kyparen då jag inte "fick äta längre" på hotellet. Vi hade tagit dryck och mat och satt oss och fick alltså gå iväg till receptionen och tjafsa om någon voucher för att få lov att sitta i barnbuffén... ingen informerade oss om detta vid ankomst. Skulle också vilja tillägga att rummen nere vid stranden är av betydligt högre standard än de 80-talsmässigt och oerhört trist inredda uppe vid huvudbyggnaden. Det enda som egentligen var riktigt bra på hotellet var att det fanns gratis wifi som faktiskt funkade även på stranden. Helt ärligt skulle jag aldrig rekommendera Pilot Beach till någon. Poolerna sköts inte som de borde och i barnpoolen kunde man på mornarna hitta allt ifrån barnblöjor, plåster och diverse skräp flytande. Oerhört ofräscht. Majoriteten av besökarna var ryssar eller tyskar och flera i personalen på hotellet (INKLUSIVE BADVAKTERNA... HUR TÄNKER MAN DÅ?) talade inte engelska. På Miniclubben jobbade enbart ryska eller ukrainska flickor och de kunde heller ej engelska. Stranden är fin och långgrund. I övrigt ingen njutbar upplevelse.

 
2012-06-10

av Jonas L Hässelby

Mycket trevlig semesterresort

Kanonhotell för resande med barn! Fantastiskt fin resort, fin strand, trevlig personal. Det enda som är lite sämre är maten. Stor buffé men med ganska trista rätter.