Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i hopvikbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Nostalgie, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här. Kampanjrummen ligger ut mot en trafikerad väg vilket kan uppfattas som störande.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffemaskin och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer.