Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 147 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Vi har bott här i så många år. Personlig service!
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-09-30


3 av 10

+
-
Doften av fukt

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Bra service från Hotellägarna och städningen, bott på detta många gånger
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Ägarfamiljen
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


10 av 10

+
Läget. Trevlig personal.
-
Behövs inga förbättringar.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


10 av 10

+
Väl städat, fint bemötande, ägare måna om sina gäster och bra hjälp med små och stora frågor
-
Allt var bra

Bekräftad gäst: 2023-08-04


7 av 10

+
Läget, nyrenoverat och trevlig personal
-
Vi fick precis vad vi beställde och visste på ett ungefär vad vi kunde förvänta oss, men det hade varit trevligt och skönt med en pool

Bekräftad gäst: 2023-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
9
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-09-16

av ulrikan199

Bra läge

Bra läge, helt ok hotell för det priset. Trevliga ägare. Men det märkligaste jag varit med om var att dom hade problem att få sina vita handdukar rena och det blev gästernas problem. Jag lämnade lite sminkrester efter mig (fläckarna gick lätt bort med tvål och vatten) Sollotion sätter också spår och det är svårt att undvika solkräm på en solsemester. Men då samlade de handdukarna i en påse och visade mig och jag fick betala 200kr för två handdukar. Sen fick jag torka mig med toapapper resten av vistelsen för att inte råka lämna nån liten fläck. Förstår om man hade förstört med vilje men detta gick ju inte att undvika. Satt varningslappar över hela hotellet att man fick betala om man smutsade ner handdukarna. Rekommenderar hotellet men ta med egna handdukar :)

 
2018-08-28

av kaoao

Fortfarande lika trevligt

7:e gången här, lika trevligt att komma till Nichos och Rasa. Varje år vi kommer har hotellet blivit väl omskött under vintern. I år var det ommålat i lägenheterna samt en ny TV. Nya möbler på den stora terassen var också nytt. I fjol nya köksluckor, lite mer köksutrustning och nya möbler på balkongen. Som vanligt perfekt städning 6 gånger per vecka. Rent och snyggt i hela hotellet. Ett stort bibliotek med pocketböcker, på nordens alla språk, som gästerna lämnar är också trevligt. Kan verkligen rekommendera Nostalgie och byn Georgioupolis.

 
2018-07-09

av rolandl373 Stockholm, Sverige

Bästa hotellet

Det bästa hotellet i Georgeopolis om man vill ha en lugn och väldigt behaglig vistelse. Vill man ha röj och hålligång är man på fel ställe. Nikolas och Raisa som driver hotellet är det bästa / trevligaste / goaste värdparet alla kategorier. Inget sitter fast, skulle det vara något problem är det löst när man kommer tillbaka från stranden. Mycket välskött och trevligt. Kommer tillbaka nästa år, för 8:de gången. // Roland & Lena

 
2016-10-18

av Eva A Uppsala, Sverige

ok men inte mer

Konstig lukt i lägenheten, ac funkade inte, för hård säng för min smak. Sämsta lägenheten pga att man bor ensam? Bra städning! Bodde i 102. Kommer inte att boka där igen. Kanske våning två är bättre. Rätt så lugnt.

 
2016-09-05

av MudandDust Lilla Edet, Sverige

Trevligt och enkelt lägenhetshotell

Mycket trevlig personal/ägare, med betoningen mycket trevlig. Hotellet har en trevlig och familjär atmosfär. De allmänna utrymmena och takterassen var trevliga. Lägenheten/rummet vi bodde i hade balkong och var utrustat för självhushåll. Rummet var enkelt utformat, två separata sängar, två små bord till dessa ett par stolar samt luftkonditionering. Köksdel hade det som behövdes. Rumstädningen mycket bra. Ett perfekt lägenhetshotell för den som vill ha ett enkelt men familjärt ställe att bo på.