Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 74 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Nära till stranden, nära till centrum och lugnt. Litet hotell inbäddat i vanlig bebyggelse.
-
Fanns inte vattenkokare i alla rum. Använder typ klorin och gör rent toa. Finns betydligt bättre saker för miljön för att göra rent med.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


5 av 10

+
Att det var litet och att det var havsutsikt
-
Att det sprids information om takterrassen. Vi var där i två veckor och fick information om takterrassen sista dagen, varför vi inte kunde använda den. Det ingick ingen mat på boendet.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Läge, pris
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


6 av 10

+
Städningen och närheten till havet.
-
Se till att ha bättre information om bussar och taxi. Dessutom finnas mer till hands. De var tydligen där oftast på kvällar. Information om det hade varit bra. En liten skylt med öppettider t.ex.

Bekräftad gäst: 2021-08-14


10 av 10

+
Läget
-
Personal på plats, fick ringa då vi ville ngt

Bekräftad gäst: 2021-06-26


1 av 10

+
trevlig värdfamilj
-
stämde inte alls med beskrivningen. trångt. inga kokmöjligheter. brummande badrumsfläkt. fick hjälp med att byta till flamingo efter en natt utan sömn och 5 blåmärken på armarna för att det var så övermöblerat att det inte gick att ta sig fram.resväskorna fick placera på pyttelilla balkongen

Bekräftad gäst: 2019-10-19


10 av 10

+
familjeägt och med detta mycket trevligt bemötande från alla i familjen och lagom många rum för att få en personlig prägel på andra gäster och familjen TOPPEN!
-
En trasa att torka upp vid duschen det blev lite blött och så ska det vara i Grekland :)

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Litet, mysigt, mycket trevlig personal
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Nära strand. Bra utrustat kök. Hjälpsam personal.
-
Som alltid skulle fler krokar på vägg för upphängning av kläder o saker vara bra

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Läget, rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Something went wrong when loading reviews.