Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 65 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Litet hotell med få rum. Nära strand och närstående centrum.
-
Dålig WiFi. Låg säkerhet på WiFi.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
Trevlig personal rent
-
Sängen, vem har inte påslakan idag utan en filt och lakan. Påslakan önskas! För kort duschdraperi så hela golvet blev blött när man duschade.

Bekräftad gäst: 2023-06-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-14


10 av 10

+
Bra läge
-
Allt ok

Bekräftad gäst: 2023-04-23


9 av 10

+
Mkt bra hotell, o fantastiska ägare!
-

Bekräftad gäst: 2023-04-22


9 av 10

+
Närheten till strand, tavernor och centrum
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
Nära till stranden, nära centrum , litet hotell med personlig service.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
7
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-20

av 626bitte hudik

trångt och övermöblerat

att kalla det kök är helt fel. fanns inga möjligheter att laga egen mat. badrummet låg inne i sovrummet och hade en fläkt som lät som en lastbil brummade utanför även när grannarnas fläkt hördes högt. inte ett ställe att trängas på i 2 veckor. enda fördelen är strandnära. men ingen sol på stranden förrän halv elva oktober. enda pluset var trevlig värdfamilj

 
2019-10-15

av Gordonfjant Norrköping, Sverige

Familje Boende

Här finns ett litet familjedrivet hotell/lägenhetshotell i ett perfekt läge i Nea Chora. Det blir ca 50 m till stranden samt 25 minuters promenad till Chanias saluhall. På taket finns en terass som man kan avnjuta sin frukost på eller solbada i hettan. Alla i familjen är mycket service inriktade och ibland bjuds man på lite överraskningar och ett trevligt bemötande. Utsökt val av övernattningsställe tycker "Svenskarna

 
2015-10-20

av claes220 Östersund, Sverige

Mycket bra läge

Bra service innebärande att vi fick städat dagligen och att hyresvärden "lät oss vara i fred" men ändå fanns tillgänglig om vi behövde hjälp. Bra lägenheter med härlig takterrass, fin utsikt över havet och nära till bad och restauranger. Mycket bra med tanke på priset.

 
2015-06-12

av 41matse Norrtälje, Sverige

Supernöjda

Glad och hjälpsam personal. Hotell har sju stycken lägenheter i olika storlek. Effektiv aircondition. Stranden och flertalet restauranger runt hörnet. Liten trevlig takterrass med utsikt åt alla väderstreck.Tyst och lugn omgivning. Femton minuters promenad längs vattnet, till den gamla venetianska hamnen och dess fyr.

 
2020-09-18

av BMBGLB Blackburn, Storbritannien

Can’t wait to come again!

We travelled independently from UK to this family owned accommodation and communicated directly with Stella by email. Our taxi transfers were arranged by her and everything was spot on. We stayed for 2 weeks in the budget studio, ground floor with small street side terrace, chairs and umbrella, the entrance is separate to the main apartments. The sun shines on the terrace only briefly in the morning but there is a lovely roof terrace for everyone in the main apartment building. A lift is located next to reception, then you walk up 1 flight of stairs to the terrace. Provided on arrival was a bottle of water, little milk portions, a few teabags, carton orange juice & bowl of mixed fruit. The fruit was replenished mid holiday by a huge delicious supply of grapes, maybe home grown? This little studio has everything you could need, for a self catering holiday, a small oven/grill, hob, microwave, a good selection of pans, plates, dishes, utensils, knives, even cling film and drinking straws! Only thing we noticed missing was oven gloves! There’s no toaster, used the grill. Mosquito repellent plug in, washing up liquid, I can honestly say I have never stayed in a more well equipped self catering accommodation. A safe and very good air conditioning was included in the overall price. The reception is only manned at certain times, maybe these times could be displayed on the door. There is contact information displayed should you need anything or in an emergency. The position was ideal for us, just around the corner from the lovely beach where 2 sunbeds and an umbrella were 5 euros and lots of lovely restaurants. It was just 12 – 15 minutes walk from the centre of the old town or harbour. Where more restaurants and shops await! There are a couple of Mini markets within 2 – 3 minutes walk and a large supermarket approx 7 minutes walk. Excellent holiday, can’t wait to come again!