Iro

  • Strandnära!
  • En kilometer från Chania stad
  • Omtyckt hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Iro är ett lugnt litet familjeägt hotell och perfekt val för dig som önskar bo med citypuls på nära håll och stranden ett stenkast från dörren. Hotellet har en hög kundnöjdhet och i de trevliga lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget i Nea Chora, att det var litet (få rum) och personligt och utan pool etc.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Iro ligger i centrum av Neo Chora, en mindre stadsdel som ligger bara en kilometer från hela Chania stads utbud av shopping, restauranger och barer. Alldeles i närheten av hotellet finns en fin strandpromenad och en strand som bjuder in till svalkande dopp i det glittrande Medelhavet.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Reception med begränsade öppettider. Det finns hiss i byggnaden men för att komma upp till hissen på receptionsplan, är det flera trappor. Vid ankomst och avresa stannar bussen några 100 meter från hotellet, bagaget transporteras ej.

Alla hotell, Chania Stad

Samaria

Eleganta hotellet Samaria ligger mitt i Chania stad, bara minuters promenad från några av stans största sevärdheter. Från restaurangen har du utsikt mot poolområdet och från bistron kan du köpa snacks och tilltugg hela dagen och långt in på kvällen.

Chania Flair

Chania Flair, som endast välkomnar gäster över 16 år, är ett nybyggt och stilfullt hotell i lugna omgivningar i Chania stad på Kreta. Slappna av i relaxpoolen på taket, träna med utsikt över havet, eller ta en drink i den trevliga lobbybaren.