Iro

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Iro är ett lugnt litet familjeägt hotell och perfekt val för dig som önskar bo nära Chanias stora utbud av tavernor, trendiga barer, lokala marknader och charmiga små butiker. Stranden ligger ett stenkast från dörren. Hotellet har en hög kundnöjdhet och i de trevliga lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Litet hotell med få rum. Nära strand och närstående centrum.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 45 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Iro ligger i centrum av Neo Chora, en mindre stadsdel som ligger bara en kilometer från hela Chania stad. Till Chanias hamn promenerar du till på några minuter och här möts du av ett myller av folk, allt från präster som är på väg till kyrkan till besökare från hela världen. De smala gränderna lockar med lokala tavernor, trendiga barer och gör gärna ett besök i agoran där kretensiska produkter säljs. Alldeles i närheten av hotellet finns en fin strandpromenad och en strand som bjuder in till svalkande dopp i det glittrande Medelhavet.

Wifi ingår. Reception med begränsade öppettider. Det finns hiss i byggnaden men för att komma upp till hissen på receptionsplan, är det flera trappor. Vid ankomst och avresa stannar bussen några hundra meter från hotellet, sista biten får du promenera med ditt bagage.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Chania Stad

Samaria

Eleganta hotellet Samaria ligger vid torget mitt i Chania stad, bara minuters promenad från shoppinggatan som leder ner till den fina venetianska hamnen och till Agoran där du kan köpa lokalproducerad honung, färska grönsaker och frukt. Från hotellets restaurang har du utsikt mot poolområdet och från bistron kan du köpa snacks och tilltugg hela dagen och långt in på kvällen.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa är ett perfekt boende för den stora familjen eller hela kompisgänget. Här finns en privat pool och upp till 8 personer kan bo i villan, fördelat på fem sovrum. Villan har fin utsikt över havet och här kommer det finnas tid för att njuta av såväl vackra solnedgångar och grillning på terrassen som allt Chania stad och Kreta har att erbjuda.