Aktiv semester på Kos

Vill man vara aktiv på semestern finns det många fartfyllda aktiviteter att underhålla sig med på Kos. Att hyra en cykel är ett smidigt sätt att se ön och ta sig runt till de olika stränderna där det bland annat finns kite surfing, dykning och andra roliga vattensporter. Är du tryggare på land är tennis ett trevlig alternativ. Här kan du läsa mer om vilka fartfyllda aktiviteter som finns på Kos!

Jetski, Kos

Roliga vattensporter

Vill du roa dig med fartfyllda vattensporter och mycket aktivitet ska du bege dig till Kefalos eller Paradise Beach på Kos. Här finns windsurfing, trampbåtar, vattenscooter, hobie cats och mycket mer.

Dyk med Liamis Divers

Har du aldrig dykt förut men alltid velat prova? Nu har du chansen. Med Liamis Divers kommer du att upptäcka den fantastiska undervattensvärlden utanför Kos, och vi kan nästan garantera att du kommer bli fast. Utflykterna som anordnas är lika trevliga oavsett om du bokar en timme, en dag eller en hel kurs. För dig som är nybörjare passar vad vi kallar ett charterdyk bra – då behöver du nästan inte tänka på någonting utan de duktiga instruktörerna gör det mesta av jobbet.

Fyrhjuling

Med en fyrhjuling kan du uppleva Kos natur i den takt du själv vill. Det är ett perfekt sätt att ta sig runt på och när du känner för det tar du bara en paus på en skön skuggig plats. Med en fyrhjuling kan du dessutom nå platser som man inte når med bil eller moped. Vi rekommenderar att du hyr din fyrhjuling hos Giorgos och Nikos på Power Extreme.

Tennisrack på Kos

Träna på serven

Tennis är en trevlig semester-sysselsättning. Kos Tennis Club ligger i utkanten av Kos stad och är det perfekta stället att utmana ditt resesällskap i en vänskaplig match.

Hyr en cykel

Hyr en cykel och se dig omkring. Det är ett bra och smidigt sätt att ta sig runt på ön och gatorna inne i Kos stad passar perfekt för smala cykeldäck. Ge dig också ut i den vackra naturen, genom olivlundarna och njut av dofterna från den solvarma grönskan. Vi rekommenderar att du hyr din cykel hos Giorgos och Nikos på Power Extreme. Adress: Harmilou 4, Kos stad.

Kitesurfing

Låt dig inspireras av den sköna surfstämningen på Marmaristranden och lär dig surfa på semestern. Under vägledning av duktiga instruktörer kan man gå en kortare nybörjarkurs eller längre dagkurser för den som har mer erfarenhet. Kitesurfing är även populärt på Kohilaristranden. 

Flera gokartbanor

På gokartbanan får du garanterat en stund med både spänning och skratt. I Kos stad har du Marmari GoCart och i Kardamena hittar du en gokartbana på vägen upp mot Mitsishotellen.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Kos, hitta och boka en resa till Kos eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Kos

Här hittar du våra bästa tips på de roligaste aktiviteterna, bästa sevärdheterna, härligaste stränderna och mycket mer!

Se alla våra restips för Kos

Kos

  • Underbara stränder
  • Historiska sevärdheter
  • Avkoppling i varma källor
Se alla resor till Kos

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här