Kitesurfing på Kos

En aktiv semester på Kos

Vill man vara aktiv på semestern finns det många fartfyllda aktiviteter att underhålla sig med på Kos. Att hyra en cykel är ett smidigt sätt att se ön och ta sig runt till de olika stränderna där det bland annat finns kite surfing, dykning och andra roliga vattensporter. Är du tryggare på land är tennis ett trevlig alternativ. Här kan du läsa mer om vilka fartfyllda aktiviteter som finns på Kos!

Jetski, Kos

Roliga vattensporter

Vill du roa dig med fartfyllda vattensporter och mycket aktivitet ska du bege dig till Kefalos eller Paradise Beach på Kos. Här finns windsurfing, trampbåtar, vattenscooter, hobie cats, jetski och mycket mer.

Dyk och upptäck livet under vattenytan

Har du aldrig dykt förut men alltid velat prova? Ta chansen på Kos! Utforska den fantastiska undervattensvärlden utanför Kos och vi kan nästan garantera att du kommer bli fast. Det fina vattnet runt Kos bjuder på ett häftigt marint liv att upptäcka som bland annat bläckfiskar, havssköldpaddor och många färgglada fiskar. Det finns flera dykcenter runt ön erbjuder uthyrning av utrustning samt kurser för såväl nybörjare som den erfarne. 

Upptäck ön på fyrhjuling

Hyr en fyrhjuling på ön och upplev Kos omgivningar i den takt du själv vill. Det är ett perfekt sätt att ta sig runt på och när du känner för det tar du bara en paus på en skön skuggig plats. Ett annat bra alternativ är att utforska ön med en hyrbil

Tennisrack på Kos

Hyr en cykel

Hyr en cykel och se dig omkring. Det är ett bra och smidigt sätt att ta sig runt på ön och gatorna inne i Kos stad passar perfekt för smala cykeldäck. Ge dig också ut i den vackra naturen, genom olivlundarna och njut av dofterna från den solvarma grönskan.

Kitesurfing

Låt dig inspireras av den sköna surfstämningen på Marmaristranden och lär dig surfa på semestern. Under vägledning av duktiga instruktörer kan man gå en kortare nybörjarkurs eller längre dagkurser för den som har mer erfarenhet. Kitesurfing är även populärt på Kohilaristranden. 

Full fart på gokartbanan

För den som är på jakt efter fart och fläkt kan vi tipsat om ett besök på någon av Kos gokartbanor! På gokartbanan får du garanterat en stund med både spänning och skratt. Både i Kos stad har och i Kardamena hittar du gokartbanor.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Kos, hitta och boka en resa till Kos eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Kos

Här hittar du våra bästa tips på de roligaste aktiviteterna, bästa sevärdheterna, härligaste stränderna och mycket mer!

Se alla våra restips för Kos

Kos

  • Underbara stränder
  • Historiska sevärdheter
  • Avkoppling i varma källor
Se alla resor till Kos

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här