Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Allt va bra mycket trevlig miljö
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Nära till stränderna, och till centrum, service mat och cykeluthyrning
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-09-15


7 av 10

+
Närhet till restauranger, shopping, strand m.m
-
Var VÄLDIGT lyhört! Man hörde så fort någon spolade i toan el kranen. Grannarna till hotellet hade hundar som skällde mycket och höns/tuppar som gal varje dag! Hade önskat att diskmedel och diskborste fanns då städerskorna inte diskade.

Bekräftad gäst: 2023-07-01


5 av 10

+
Poolen, närheten till beach cykeluthyrning, mataffär och lagom avstånd till staden.
-
Har varit på det här hotellet flera gånger och varit nöjd det har varit en skön atmosfär men den här gången kändes det annorlunda Slitet porslin i köket, gardiner över diskho och diskbänk mögellukt i skåpet i köket, tråkig utsikt från balkong allmänt slitet. Personalen i receptionen kunde vara lite trevligare och hälsa när man kommer. jag får ofta känsla av att störa, gäller inte personalen i restaurangen/baren de är jättetrevliga.

Bekräftad gäst: 2023-06-30


7 av 10

+
Lugnt läge en bit utanför Kos stad, trevligt poolområde med gott om solstolar.
-
Fler krokar på väggarna i rummet så man slipper hänga använda kläder över stolar.

Bekräftad gäst: 2023-06-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-23


7 av 10

+
Bästa rummet på botten våning, utsikt till poolen.
-
Man var tvungen säga till om toalettpapper, kunde fyllas på bättre. Köket kunde fyllas på med mer saker, tex svårt att hitta skärbredan och sa till personalen men dom sa att dom inte vet vad det är. Skärbredan hittade vi efter 4 dagen gömd längst in i skåpet.

Bekräftad gäst: 2023-06-09


8 av 10

+
Trevlig personal, rent och fräscht
-
Rummen var slitna, skulle behöva renoveras. Det var fuktigt på rummen så alla kläder blev fuktiga.

Bekräftad gäst: 2023-06-02


7 av 10

+
Städerskorna
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


5 av 10

+
Personalen
-
Dålig kommunikation med receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

274 omdömen
Utmärkt
 
202
Väldigt bra
 
56
Bra
 
14
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-25

av H8609QLchristinef Stockholm, Sverige

Aegean Houses (Apartmenthotel), Lambi Kos Greece - beware of cats and flats under ground level (meaning serious problem

Aegean Houses, Lambi outside Kos town Skrev även på hotellets omdömespapper, att det var VÄLDIGT otrevligt/tråkigt med lägenhet(-er) på baksidan, UNDER marknivå (!), med påträngande katter, minst 3-5 st hela tiden. Ständigt på jakt efter mat. Och andra hotellgäster som kastade ner mat...! Vi sa till flera ggr. Katterna störde hela semestern, och barnen var rädda. Inte kul att sitta en halvmeter under marknivå, med katter som kommer rakt inpå! Vi försökta byta lgh. Förstod inte vad det betydde om "upgrade", när vi kom mitt i natten. Hotellet bör prata med grannen, som har katterna, OCH sätta upp ett säkert staket. Dessutom är det inte trevligt att bo under marknivå, över lag.... Annars är det ett trevligt ställe, väldigt fint pool-område, vänlig service i pool-baren/restaurangen. Stranden inte sand, utan sten och inte speciellt fint.

 
2018-09-14

av SofiaD75 Kristianstad, Sverige

Jättenöjda!

Besökte hotellet under en vecka tillsammans med familjen. Mycket rent och snyggt, inget att klaga på alls. Ska jag säga något negativt så var det lite hårda sängar och kuddarna var inte bättre. Maten på hotellet rekommenderas och personalen var mycket trevliga. Det var ganska lugnt på hotellet under vår vistelse och stämningen var väldigt familjär. Nära till stranden med gratis solstolar. Gott om restauranger inom gångavstånd och en supermarket precis bredvid hotellet. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka hit igen!

 
2018-06-30

av zarahw2015 Stockholm, Sverige

Lite nergånget

Trevlig & hjälpsam personal. Känns lite gammaldags i rummet och vi hamnade på baksidan i skuggan i ett av de minsta rummen. Bad om att få byta och de skulle kolla men Vi fick aldrig någon återkoppling trots att vi frågade flera gg. Bra poolområde. Finns inte dubbelsäng tyvärr utan man får dra ihop sängarna. Bra med handdukar vid poolen att låna.

 
2018-06-23

av AmiL84 Uppsala, Sverige

Trivsam vistelse

Vi var en vecka på detta hotell och det hade det man behövde. Frukost gjorde vi ordning själva i lägenheten, lunch och middag åt vi ute. Rummet var bra, stor balkong och rent. Ett tips är att hyra cyklar tvärs över gatan. Det är ca 1,5 km in till centrum så det var skönt att cykla. Trevlig personal. Vi kan absolut tänka oss att åka tillbaka till detta hotell.

 
2018-05-10

av PerJSweden Enkoping, Sverige

Trevligt familjärt lägenhetshotell, god mat ++

Ett trevligt hotell med stora rymliga rum, hyggliga pooler vuxen såsom barnpool helt ok. AC fungerande till 100% belåtenhet, om man ska gnälla lite så var sängarna i hårdaste laget men det är väl inget nytt under solen för er som åker charterresor. Maten på hotellet är inte att underskatta, kanongod rekommenderas.