Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 63 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
7,3 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
ingen är bästa på hotellet, dålig, jätte dålig .
-
På toalett , handfatet funkade inte som ska, kabin dusch var nästa att ramla ned, efter dagen var fixat.

Bekräftad gäst: 2024-07-05


8 av 10

+
Läget
-
En bättre bar, se ovan

Bekräftad gäst: 2024-06-28


10 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal. Mycket god frukost
-

Bekräftad gäst: 2024-06-28


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


8 av 10

+
Det var centralt.
-
Allt ok.

Bekräftad gäst: 2024-05-24


6 av 10

+
-
Alldeles för små rum och badrum. Dåligt med förvaringsutrymmen. Enormt lyhört. Pyttesmå balkonger, kunde inte ha någon privacy, balkonggrannar tätt inpå.

Bekräftad gäst: 2024-05-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


7 av 10

+
Frukostbuffen
-
Inga upphängningsanordningar tillräckligt. T.ex. för våta badkläder och handdukar.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Bra läge. Prisvärt
-
Lite små balkonger

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Duschen, städningen o personalen
-
Bilderna var förskönade, när man tittade på nätet stämde inte så mycket

Bekräftad gäst: 2023-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

261 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
93
Bra
 
65
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-06-24

av Majlu01

Personalen förstörde hela upplevelsen

Personalen på detta hotell var tyvärr helt otroligt otrevlig, det första vi möts av är en dam som sitter i reception och röker och är väldigt otrevlig under hela check-in. Därefter upplevs personalen vid flera tillfällen som arroganta, dryga och som det nämns i tidigare kommentarer så får man känslan av att vi turister verkar ses som ett problem. De enda på hela hotellet som upplevdes som trevliga och hjälpsama var städerskorna och bartendern på rooftopen. Dessutom är hotellrummens väggar extremt tunna vilket gör att exakt varje ljud hörs vilket gjorde att man knappt kunde prata i normal samtalston utan att det hördes. Detta förstörde upplevelsen då griniga grannar gjorde att man inte kunde ha en trevlig tid. Hotellrummen dock upplevdes som prisvärda och städningen var bra, även frukosten dög för det pris man betalat. Rooftopen med pool var väldigt fräsch och uppskattades. Hade rekomenderat hotellet om det inte var för denna fruktansvärda personal som totalt förstörde vår upplevelse och resa. Absolut inte värt att bokas och detta problem bör tas tag i då det både i kommentarer här och andra gäster på hotellet klagat på personalen. Maritina skärp er och gör en förbättring.

 
2018-07-11

av OliviaHagg_ Vallentuna, Sverige

Pool & bar på taket

Hotellet var rent och personalen var trevligt. Frukosten var okej, lite dålig variation på mat. Stort plus med pool och bar på taket där man kunde spendera många timma på. Perfekt för par och vänner. Platsen är bra då det är nära till allt.

 
2024-06-15

av emilynicole06 Lelystad, Nederländerna

Goede locatie en vriendelijk personeel

Dit jaar zijn wij voor de derde keer bij het Maritina hotel. Wij hebben wederom voor dit hotel gekozen vanwege de goede ligging en het vriendelijke personeel. De kamers zijn netjes, bedden slapen goed en de airco zit bij de prijs inbegrepen. (Dit is bij veel hotels anders, weten wij uit ervaring). Het zwembad is klein maar fijn om even af te koelen na een (strand) dag. Bedankt voor de goede zorgen team Maritina! 😁

 
2024-06-09

av Monica D

Albergo carino

Abbiamo soggiornato 4 giorni in 3, la stanza era piccolissima, a stento riuscivamo a muoverci. Colazione abbondante e varia. Piscina all’ultimo piano carina ma molto piccola. Avevamo la cassaforte che non funzionava e abbiamo chiesto di aggiustarla non l’hanno mai fatto. Tutto sommato carino e in pieno centro.

 
2024-05-28

av Rafał Ż

Cudowny team animatorów i świetny hotel

Świetny hotel na wyjazd rodzinny, samemu, czy z druga połówka Nie ma dzieci w hotelu, więc jeżeli ktoś chce odpocząć, to naprawdę da się to zrobić Team animatorów jest naprawdę najlepszy, umila czas każdemu - Nacho, Merci i Oliwia - cudowni ludzie Rozbawia każdego, zaproszą do każdej aktywności, ale też usiada i porozmawiają z Wami o wszystkim. Dbają o to, żeby każdy dzień oraz wieczór był dla gosci Barmani i obsługa w hotelu przemiła i także dba o to, żebyście czuli się jak w domu. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, duży wybór wszystkiego Pokoje czyste i łóżka wygodne