Kundomdömen om Sunset (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 91 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det bästa med hotellet var utsikten och ägaren. Vi fick möjlighet att uppgradera rummet till "Top floor" vilket skapade en fantastisk semester med en stor altan och utsikt över hela byn.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-10-11


5 av 10

+
Utsikten
-
Bättre köksredskap och fler glas Bättre sängar och ett tunt täcke, inte bara lakan Kaffebryggare och toaster el brödrost

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Väldigt trevlig o omtänksam personal, bra service. Bagaget transporterades från buss till hotel o vise versa.
-
Kan inte komma på något.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Utsikten var fantastisk. Sköna sängar.
-
Avloppet i badrummet

Bekräftad gäst: 2021-09-19


8 av 10

+
utsikten
-

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
Ett fantastiskt läge med underbar utsikt. Fantastisk positiv inställning av ägarna. Tillmötesgående och synnerligen vänliga.
-
Sängarna var kanske inte de bästa man legat i ?

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
Gästvänligheten och servicenivån. Underbar utsikt, rofyllt med fantastisk frukost.
-
Vi önskar en brödrost då det bla inte finns färskt bröd på söndagar.

Bekräftad gäst: 2021-09-06


10 av 10

+
Det avlägsna läget, Sofias personliga bemötande och service.
-
Wi-fi anslutning

Bekräftad gäst: 2021-08-29


10 av 10

+
Allt var toppen!!! Läget på hotellet och ägarinnan Irini och hennes dotter Sofia, så gulliga och omtänksamma
-
Sängkläderna möjligtvis, vi hade bara ett dubbelt "tygstycke" och inget underlakan utan låg direkt på frotteunderlaget som var lite solkigt. Så personligen så hade jag velat ha två separata påslakan och ett underlakan

Bekräftad gäst: 2021-08-29


10 av 10

+
Ägarna som var mycket vänliga och måna om att vi skulle vara nöjda med boendet De frågade flera gånger om allt var bra och om det var något vi behövde så ordnades det på en gång
-

Bekräftad gäst: 2021-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
6
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-10-11

av 3TonyB3 Västerås, Sverige

Avkoppling Delux

Ägaren mötte upp oss vid bussen och körde våra väskor upp till hotellet. Vi fick även möjlighet att uppgradera rummet till " top floor" med en fantastisk terrass och en enastående utsikt över solnedgången och hela byn. Varje gång vi mötte ägaren frågade hon om allt var till belåtenhet. Om så något fallerade så rättades till omgående. Hon var en fantastisk djurvän som såg till att katterna som kom till hotellet matade hon fast katterna inte var hennes med rester från hennes taverna Small Paradise. Vi har haft en fantastisk vistelse med avkoppling och återhäntning på Sunset hotel. Vi hoppas kunna återvända i framtiden och besöka lugnet igen ( och de underbara katterna). Glöm inte att köpa torrfoder och hjälp de hemlösa djuren på Karpathos. Mänga rädda katter som behöver din hjälp finns där.

 
2019-09-25

av TynningoPoken

Härligt litet hotell

Härligt hotell, med fantastisk utsikt och bra service. Mottagandet när vi kom var toppklass. Istället för att behöva släpa våra väskor upp för "Cardiac hill" blev vi hämtade av innehavaren och körda upp. Bra rum och bra städning, finns bara positiva saker att säga. Vi kommer tillbaka. :-) Tack för en härlig vecka.

 
2019-07-09

av luisafranzone Province of Piacenza, Italien

We came back and we will come back again ..

This is a place to enjoy time for and with yourself , surrounded by a beautiful simple context, great paths to go for running in the morning with almost nobody around , fantastic breakfast ( almost a brunch enough for the day) prepared with love and care by Sophia, unforgettable sunsets and astonishing night sky . If you look for a place to regenerate yourself with nature , slow motion life, sun and beautiful sea and beaches this is the place . We found it in the past and we came back and we will do it again, definitively.

 
2019-07-02

av Tuonoti

Holiday

The best vacation at this hotel. Incredible sea views. Staff always ready to help, cleanliness of the best A class. I recommend to anyone who wants to enjoy a quiet stay. Breakfast incredibly good and tasty.

 
2016-09-17

av rdv Marlow, Storbritannien

Magnificient View

This hotel is at a high level hence the fantastic view. Only downside is the climb back up after a night out. Have to admit we had a car so we drove to the central parking area every night. We had a top floor room with a huge furnished balcony inc. 2 sunbeds. Stayed 7 nights and this place had everything we look for. Eleni and Nikos were great hosts. An earlier review suggests there is no aircon, not true and we needed it at night in September, great place