Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Moderna rum bra plats
-
Var som väntat

Bekräftad gäst: 2023-10-02


7 av 10

+
Poolen och läget nära havet. Stora rum.
-
Dålig köksutrustning. Fanns ingen kaffebryggare när vi kom, fick en efter några dagar, i princip obrukbar. Dyr AC 12eur/dygn.

Bekräftad gäst: 2023-08-28


1 av 10

+
Att åka därifrån
-
Sängen var knölig och det stack upp fjädrar i ryggen. Poolen var smutsig p.g.a en trasig pump så den kunde vi inte använda på hela veckan. Vi anmälde till lokala guiderna. Duschmunstycket var lagat med ett buntband. Köksutrustningen var inte fräsch och det mesta saknades.

Bekräftad gäst: 2023-08-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-07


7 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-07-24


7 av 10

+
Vackert läge med havsutsikt från i stort sett alla lägenheter, fint poolområde men behöver städas, bra AC men det är dyrt
-
Svårt att få tag i ansvarig personal men om de var på plats fungerade det bra. Städning av poolen. Lite mer utrustning i köket. Utsikten från lägenheten är bäst. Vore bra med parasoll på balkongerna så man kan sitta där även på eftermiddagarna.

Bekräftad gäst: 2023-07-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

13 omdömen
Utmärkt
 
2
Väldigt bra
 
7
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-08-28

av Johan1001 Santa Monica, Kalifornien

Lefkos pärla!

Mycket trivsamt hotell som drivs av en underbar och mycket hjälpsam familj som gör det lilla extra för att gästerna ska trivas! Fantastisk solnedgång från balkongen! Speciellt stort tack till dottern Sofia för god frukost och och utmärkt service! Johan med familj

 
2019-08-17

av Riwix Örebro, Sverige

Fint mindre hotell i Lefkos

Vi bodde bra på detta hotell. Låg nära de fina sand stränderna och lilla staden. Vårt rum hade jättefin utsikt över hela havet och solnedgången. Vi satt på balkongen och såg detta skådespel varje kväll. Bra städning och rum. Kanske något gammalmodig inredning men brukar ju vara så i Grekland. Balkongen hade OK storlek vi kunde sitta fyra där lite trångt men fungerade. Fick betala extra för AC kan väl tycka det ska ingå samt säkerhetsskåp.

 
2016-08-04

av Malin Q

Supernöjda

Vi är väldigt nöjda. Hotellet, läget, servicen, poolen, utsikten (en dröm, hav, hav och hav) och rummet var toppen. Ett litet välskött hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Vill man uppleva lugn, höra o se hav, känna lukten av fikon och på kvällen titta upp mot himlen och se massor med stjärnor så rekommenderar vi detta.

 
2015-09-28

av AnkiB Gävle, Sverige

Skönt när man "bara vill vara"!

Vi bodde i en 2 rumslägenhet på bottenplan men stor terass och fin utsikt över havet och byn. Poolen på hotellet var liten och mysig räckte väl till när vi var där men det var i september så det var ju inte direkt några barnfamiljer där. Bra med en bar med dricka och glass till försäljning i receptionen. Vi åt inte frukost på hotellet utan fixade det själva och i bland en lättlunch. Bra kök och utrustning. Bra städning och fina rum. Hårda sängar förstås men så är det ju nästan överallt. Ligger ca 200 m från centrum men ingen bebyggelse emellan så det kändes verkligen som att bo ute på landet. Byn är inte stor och man promenerar igenom på ca 20 min. Finns flera små tavernor /restauranger att välja på vår favorit blev Central Cafe. Väldigt god mat med stora portioner och trevligt och lugnt bemötande, ingen stress att äta upp för att göra plats för fler gäster. Två minimarket i närheten och en när man kör ner i byn. Mycket härlig sandstrand i en vik där det inte blåser så mycket. (Väldigt blåsig ö). Finns även en stenstrand och en klippstrand så bara att välja vad man själv föredrar.

 
2015-08-10

av gullis007 Katrineholm, Sverige

Lugnt och fint!

Hotellet ligger cirka 200 meter från byns "centrum" och det är ytterligare 100 meter till stränderna. Typiskt grekiska rum och sängar. Bra städning. En pool där man oftast var ensam. En poolbar där man kunde köpa glass och dryck. Frukosten som serverades var i enklaste laget. Kaffe eller the. Tre brödskivor per person, en ost och en skinkskiva, marmelad. Sen varierades det mellan youghurt, ägg eller en pirogliknande bakelse. Frukosten serverades "när brödbilen kom", vilket var oftast vid klockan nio. Wifi fanns och fungerade allt som oftast även på rummet. Finns ett tiotal restauranger i Lefkos alla på promenad avstånd från hotellet. De flesta serverade även enklare lunchrätter. Personalens engelska är inte den bästa men inga problem med att göra sig förstådd.