Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 108 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Servicen och maten sedan är utsikten från rummen fantastisk, hela Medelhavet utanför med solnedgång.
-
Ev sängarna men annars inget.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


3 av 10

+
Maten, läget
-
Rummet dåligt. Säng 140 i dubbelrum, stenhård. Dåliga kuddar. Knappt ngn köksutrustning, glas etc. Toafönstret ut till grannens altan. Trasiga solsängar på altanen. Kändes som ett förvaringsrum för gamla möbler. Restaurangkökets fläkt under altanen vilket gjorde att det inte gick att sitta där när de började med maten.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-12


7 av 10

+
Trevlig personal
-
Lite småfel som hade varit lätt att åtgärda. Trasig duschslang och munstycke vid ankomst. Det byttes men ett duschhandtag som sprutade högt över huvudet på en sattes dit. Byttes inte fast man bad om det. Duschkabinen läckte vatten ut på golvet. En slang till dränering av AC var dragen tvärs över balkongen så man hade den runt benen.

Bekräftad gäst: 2021-09-05


6 av 10

+
Underbart familjärt hotell som man bara vill återkomma till.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-05


10 av 10

+
Trivseln!
-

Bekräftad gäst: 2021-08-30


10 av 10

+
Den vänligt varma atmosfären, personalen, maten o restaurangen-toppklass. Och läget!
-

Bekräftad gäst: 2021-08-29


8 av 10

+
Middagen.
-
Torkställning.

Bekräftad gäst: 2021-08-23


9 av 10

+
Den trevliga och tillmötesgående personalen. Mycket bra mat.
-
Något att hänga tvätt på om man behöver handtvätta på balkongen samt någon hylla och krokar i badrummet för att ställa sina badrumssaker.

Bekräftad gäst: 2021-08-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

69 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
24
Bra
 
2
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-07-04

av R6258HDalexm

Underbart hotell

Sådär då var två veckors semester avklarat på ett av det bästa hotellen jag besökt. Besökte detta hotell med en kompis. Till och börja med så är familjen som äger hotellet väldigt snälla och hjälpsamma. Rummen var renoverade och de var bra standard på dem. Restaurangen på hotellet var 10/10 varierande meny med grönsaker och frukt från deras egna odling. Verkligen närodlat och gott! Restaurangen erbjuder även en magisk utsikt med solnedgång och utsikt över havet. Allt detta får man för en rätt så billig peng vi var förvånade att detta hotell inte var 4 stjärnigt. Familjen som äger och driver hotellet är verkligen schyssta och jag kommer garanterat besöka detta hotell igen. Hotellet ligger 100 meter ifrån en av det bästa stränderna på hela Karpathos, Lefkos beach bra sandstrand med kristall klart vatten. Vill man käka lunch så rekommenderar jag restaurangen/hotellet three dolphins då krinos inte har lunch utan bara middag, ägaren heter nikita och serverar allt från hemkokt grekisk mat till sallader och souvlaki. Han vet hur han ska få sina gäster att skratta och man får alltid ett bra bemötande och ett leende när man kommer dit. Bra priser på maten också! Jag rekommenderar er som vill ha en lugn och avkopplande semester att komma till hotell krinos och ön Karpathos!

 
2017-07-20

av thomaspQ7200ET Ystad, Sverige

Riktigt bra!

Vi kan verkligen rekommendera Krinos för många saker. Hotellet drivs av en familj som är oerhört gästvänliga. Alla rum har havsutsikt. Det tar 5 minuter att gå till stranden. Finns 3 st. att välja på. Och det bästa av allt. Du hittar ingen godare mat i Grekland. Det finns nya maträtter varje dag och allt är bara så underbart gott. Vi kommer definitivt att åka dit igen.

 
2016-08-25

av JennieA234 Stockholms län, Sverige

Jätte mysigt

Det här hotellet är jätte mysigt med en otrolig service. Nicos och Tina är helt fantastiska och gör allt för att du ska må bra. Maten är gudomlig och det finns massor att välja emellan. Rummen är enkla men utsikten är fantastisk med utsikt över Medelhavet. Hotellet ligger i en lummig trädgård, och det finns en mysig bar där du kan ta en drink innan middagen och sen även äta där om du vill, allt med en strålande utsikt. Fläkt kan du låna till rummen om det blir för varmt då ingen AC finns. Det här hotellet rekommenderas verkligen.

 
2016-07-08

av sbdtf18bm Gävle, Sverige

Ett hotell att återvända till

Rummet var rent och snyggt utsikten från balkongen underbar hela Medelhavet utanför Servicen var jättebra hotellägarna Nikos och Tina är jättetrevliga, Tina lagar en jättegod mat som serveras i deras mysiga restaurang. Det verkar vara populärt för det var gäster där som tydligen kommer tillbaka år efter år. En av dem underhöll med trubadurafton vilket var jättemysigt. Det är en lagom promenad ner till den fina stranden. Det finns gratis wi-fi i restaurangen i rummen testade vi aldrig. Ska ni till Karpathos och vila och koppla av åk hit. Kort sagt ett bra ställe att ladda batterierna på.

 
2016-06-01

av Husvagn Norrköping, Sverige

Semester

Vi har nu varit en vecka på detta hotell och det är en bra standard på rummen. Det bästa har varit det mycket trevliga bemötandet av personalen och deras restaurang har en alldeles utmärkt klass på maten. Alla frukter o grönsaker är från odlingar runt hotellet och tillagningen är i hög klass..