Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 41 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Gillar det enkla
-
Lite bättre frukost

Bekräftad gäst: 2021-09-19


3 av 10

+
Bäst var utsikten och utseendet utanför rummet.
-
Dyra priser. Två små drickor i flaska kostade 4 euro dyrare än någon annanstans. Det borde vara bättre priser speciellt för hotellgäster. Städerskan kom ibland och bytte papperskorg och handdukar men sopade aldrig golvet så fick hitta en själv och sopa bort allt. Köksredskapen ganska ohygieniska och från 30 talet. Papperskorgen i badrummet helt orange av rost förstört samma med duschen, inte så fräscht. Fanns ingen tvål till händerna fick köpa allt själv förrutom toapapper som tur. Personalen är jättesnäll men det krävs så lite ansträngning för att förbättra upplevelsen..

Bekräftad gäst: 2021-09-06


6 av 10

+
Lugnt och skönt
-
Flera jordade eluttag - fick alternera mellan, vattenkokare, spis och att ladda telefonen. Att kunna ha tillgång till AC!!!

Bekräftad gäst: 2021-08-30


4 av 10

+
Personalen/ägarna mycket trevliga. Utsikten från rummet.
-
Faciliteterna, madrass o kuddar- alldeles för hårda. Byte av handdukar bör ske någongång under veckan. Städning av rummet.

Bekräftad gäst: 2021-08-23


6 av 10

+
Skugga på balkongen på em
-
Fräscha upp runt hotellet, byte av handdukar oftare, Bättre och mer köksutrustning Bredare sängar, aircondition

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

+
Ägarfamiljen, läget och den familjära atmosfären.
-
X

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Mysigt!
-
En tomat och gurkskiva till frukostmackan.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


6 av 10

+
Läget!
-
Frukosten bestod av två torra skivor bröd och vissa dagar ett kokt ägg, inte den bästa starten på dagen. Förbättringsförslag: någon frukt/grönsak + yoghurt så man står sig. AC ingick inte och kom som en tråkig överraskning på 8 €/natt, gick inte att vistas i lägenheten utan. Detta borde ingå i priset alternativt tydliggöras bättre vid bokning. Rummet städades inte dagligen, vilket inte är ett måste. Men hade varit trevligt om tospappershinken i alla fall tömdes. Vi fick inte nya sängkläder eller handdukar på hela vistelsen, inte heller något måste men ändå något man förväntar sig. Sängarna var stenhårda, men så är det nog generellt.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

+
Lugnt läge. Litet mysigt hotell. Rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

+
-
Det fanns ingen AC på rummet, trots att det stod det på bokningen

Bekräftad gäst: 2019-08-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
5
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-06-20

av Geht_net_gibts_net Moskva, Ryssland

Really relaxing and inviting

We absolutely enjoyed our stay. Rooms are basic, but nice and clean. Food is very good and we felt at home. The terrace of the tavern is cosy and nice, but the balcony of the apartment was also enjoyable. We will come back as soon as possible. You walk 5 minutes to Potali beach, where you can rent sunbeds under trees, what we love. On the way to the beach you can find a minimarket.

 
2018-09-14

av bfoppfeldt Farum, Danmark

Excellent view, excellent taverna.

Come and live in the newly renovated appartments. You have the spectacular view to the beautiful mountains and to the sea so very nearby, that you can hear the waves. Come and eat Jenny and Annas food cooked in the traditional karpathian style - if you know anything about good food you will know this is the best. As a guest you are met with the friendliest warmth of this family. Ole and Birgitte, Denmark

 
2017-09-13

av merlixg Budapest, Ungern

The perfect place to relax with Great Hosts

The location of the studios of Blue Swan is the best in Lefkos, offers stunning view to the mountains and to the Potali bay. Close enough to hear the sea waves from the balcony. Potali bay and Lefkos beach are within walking distance. We felt at home right from the beginning. The taverna serves the best cooked meats (lamb, pork, stews), grilled fish, stuffed vegetables even for a gourmet visitor. The Owners are really welcoming, friendly and super thoughtful. We felt sincere hospitality. The rooms are basic with wooden furniture -all with sea view terraces or balconies- and the daily cleaning is more than enough. It was our best vacation ever!

 
2016-10-01

av Kozitravels Brno, Tjeckien

Delicious home cooking and stunning view

We've been to a few Greek islands in our time and to lots of tavernas. But this nice friendly family taverna just back from the bay was really one of the best. Our hostess Jenny hails from Sydney (from Botany Bay to Potoli Bay ha ha!). All home cooking, fresh fish straight off the boat. Don't bother with the menu - they'll show you what's on that day. Friendly service involving all the family. Great.

 
2013-10-04

av wouterbeumer Voorburg, Nederländerna

Best Traditional Karpathian Studios

Great lovely and peacefull place. I have visited the Blue Swan for the last 15 years. Still, every time feels special. The Notaras family is very welcoming and warm, something that even a 5star hotel would never be able to offer. The rooms are basic, but clean. With a great view over Potali Bay. The traditional food in the tavern is great. They have a daily changing menu of traditional Karpathian dishes, but classics like tzatziki, greek salad and fish from the grill are available every day. Blue Swan is still the same place that i visited as a young boy. Quiet and peacefull with great food.