Kundomdömen om Venezia (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 65 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevlig personal. Bra städning. God frukost.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


10 av 10

+
Personalen, maten, omgivningarna. Väldigt lummig o fin trädgård.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


9 av 10

+
Atmosfären och lugnet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


9 av 10

+
Jättemysigt poolområde. Trevlig personal. God mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


10 av 10

+
Personal, rengöring, mat och poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


8 av 10

+
Rent o frächt, lugn atmosfär. Mycket trevligt bemötande från personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-29


10 av 10

+
Bra och trevlig personal, rent.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-29


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

124 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
45
Bra
 
22
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2021-10-12

av L2324LDdanf Gävle, Sverige

Besviken.

Bokade tyvärr detta hotell efter att ha läst andra gästers positiva omdömmen. Dålig service första veckan, blev något bättre andra veckan. Frukosten var i enklaste laget och buffén var oftast ljummen och smaklös. Långt att gå till centrum och till en plats på stranden där man kunde bada utan att riskera att halka och slå sig. Rekommenderar ej detta hotell och kommer inte att bo här igen.

 
2019-07-18

av dorredorra

Fantastiskt hotell!

Jättefint hotell. Rummen var jättefina och fint inrett. Vi hade lägenhet som var jättebra med kylskåp, frysfack och plattor om man ville laga lite egen mat. Stor och rymlig balkong. Frukosten var riktigt god och fräsch, även middagsbuffén! Varje onsdag har dom grillbuffé och den var så sjukt god! Andra restauranger höll inte samma mått! Väldigt lugnt hotell med trevliga gäster och personalen är jättesnälla. Poolen är ren och det finns gott om solstolar. Området är väldigt lugnt, inte många turister, stränderna är tomma på folk så man kan verkligen koppla av och hitta sitt eget favoritställe på stranden! Kristallklart vatten, otroligt! Varit i Grekland flera gånger och det här slog allt! Inte mycket vågor.. Rekommenderar att åka till Lefkos som ligger ca 1h bort med buss. Det är otroligt fint! Det enda som borde ingå på hotellet är AC, det kostar ca 7-8 euro per dag. Wifi ingår men det är väldigt dåligt.

 
2019-07-13

av mimmi66 Skövde, Sverige

Mycket trevligt hotell i utkanten av Pigadia

Hotellet är mycket trevligt och det drivs av en väldigt trevlig familj. Det är 2,5 km till centrum och det är långt att gå en varm dag i Grekland. Det finns ingen minimarket närmare. Vi bodde på ett vanligt hotellrum och det var helt ok. Hade velat ha lite mer avställningsyta/krokar i badrum. Det hade också varit helt ok om det funnits en vattenkokare på rummet. För övrigt ett helt ok hotell. Maten var varierande och god. Frukosten kunde vara lite mer varierande.

 
2019-07-08

av carinam521 Kvibille, Sverige

Mysigt hotell

Ett mycket mysigt och charmigt hotell som ligger ca 2 km utanför Pigadia centrum. Breda trottoarer längs stranden så lätt att prommenera in i stan. Rummet var lagom stort där det lilla köket ligger lite för sig själv. Väldigt enkel köksutrustning men man klarar sig på det. Stor uteplats åt baksidan vilket var lugnt och skönt men fanns även stolar ut mot poolen. Lagom många solstolar och fin pool. Mycket blommor vilket gjorde området otroligt fint. Var med på deras Grekisk buffé med underhållning. Otroligt god mat. Åt även lunch här några gånger och allt var otroligt vällagad och gott. Supertrevliga ägare och personal. Något hårda sängar men har varit med om mycket värre i Grekland. Det enda som vi var besvikna över var wifin som var helt kass. Rekommenderar verkligen detta hotell.

 
2012-09-15

av P3008 Västerås

Studio för 2

Jag och min fru bodde en vecka på hotellet i en studio för 2 personer. Köksdelen var ganska liten och inte så välutrustad som det utlovades i annonsen på Booking.com. Sängarna något hårda, som de ofta är i Grekland. Poolområdet, med poolbar, är vackert med blommande bouganvilla och hibiskus. Personalen mycket vänlig och hjälpsam. Lugnt läge någon kilometer utanför Karpathos stad. Mycket nära till stranden(sandstrand, men lavabotten).