Kundomdömen om Parasol

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 510 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Rent och fräscht, modernt, dubbelsäng med hel madrass, hjälpsam och trevlig personal, bra tryck i duschen, stort kylskåp, bra frukost med mycket att välja på
-
Micro saknades på rummet (skulle finnas enligt beskrivningen), hellre vattenkokare än kaffebryggare, kaffet till frukost var blaskigt och ”juicen” var saft

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


8 av 10

+
Poolen och personalen
-
Frukostbuffén kan bli bättre. Dålig variation.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


9 av 10

+
Rent, frächt, modernt, sköna sängar och grym ac.
-
Trist frukost

Bekräftad gäst: 2021-07-26


8 av 10

+
Rent och fräscht, välstädat, bra läge nära strand.
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Läget, städning, nytt och frächt
-
Starkare kaffe, mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2021-07-25


8 av 10

+
Fräscha rum , hotellet var jätte fint i helhet
-
Frukosten

Bekräftad gäst: 2021-07-25


8 av 10

+
Sängarna
-
Hängare till blöta badkläder

Bekräftad gäst: 2021-07-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-19


9 av 10

+
Läget, fräscha rum, bra sängar, bra dusch, ok frukost
-
Småsaker såsom Torkställ på balkongen för badkläder. Katastrof svagt kaffe på frukosten. Möjlighet att duscha efter man checka ut från rummet Tydligare info att det finns poolhandukar, dusch. Mannen i receptionen var lite butter och oengagerad

Bekräftad gäst: 2021-07-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

153 omdömen
Utmärkt
 
77
Väldigt bra
 
58
Bra
 
12
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-07-23

Inlägg av Climber43118294476

Allt annat än luxury suites

Hotellet ligger nära staden och stranden. Frukosten saknar riktigt kaffe och juicen är koncentrat och innehållet i buffén är väldigt ovarierat. Poolen stänger tidigt innan solen gått ner. För att inneha fyra stjärnor saknar detta hotellet en hel del- kackerlackorna på terassen är besvärande, rostiga skruvar till fönster och avsaknad av ett handtag till duschslangen, det finns inte någon middag på hotellet att räkna med, poolen har ett som till synes ser ut som en hemmabyggd fontän, badrummet saknar eluttag. Listan kan göras lång. Helhetsintrycket är att hotellet saknar stil och finess. Personalen var oftast trevlig och gjorde det som ingår i deras jobb, men inget mer. Städpersonalen gjorde ett fint jobb, rummet var städat varje dag.

 
2021-07-03

Inlägg av lovam83

Mycket bra hotell

Covidanpassat med handsprit på alla bord och personalen bör munskydd. Fick instruktion första frukosten , handskar, handsprit o munskydd vid frukostbuffén. Mycket bra! Väldigt bra utbud på frukosten, välsmakande och varierande. Moderna, fräscha och rena rum. Vi bor på markplan i rum 106 vid poolen. Sköna sängar , bra Wi-Fi o AC. Hjälpsam personal. Liten fin pool och sköna solsängar vid poolen. Stranden bara över gatan och gångavstånd till stan. Restauranger o supermarkets utanför hotellet. Ett större supermarket ca 500 m.

 
2021-07-03

Inlägg av Boppilova Jarfalla, Sverige

Rekommenderar!

Rent, fräscht och snyggt! Sängen lika skön som hemma! Vi har bott här snart en vecka, i rum 106 i markplan och utsikt mot poolen. Skönt att bara kunna kliva över o ta ett dopp. Superbra frukost med bra variationer. Sköna solstolar vid poolen. Nära att gå ned o bada/sola vid stranden. 500 m till stan med shopping och ytterligare utbud av restauranger. Bra restauranger även nära hotellet exvis Thalassa. Lokalbussen tex till Ampoori beach går ca 500 m från hotellet. Vi hyrde moppe en dag och åkte till bla Alesso beach. Trevlig o hjälpsam personal.

 
2019-08-31

Inlägg av Ludwig D Göteborg, Sverige

Prisvärt och solklar 5a sett till öns utbud.

Som rubriken säger är det helt klart 5 i total poäng med tanke på utbudet! Vi bodde i någon form av suite med halv pension. Det som höjer detta hotell är den allmänna renligheten, lugnet ,priset ,servicen och smidigheten. En personal som vill göra det lilla extra för sina gäster. Under vistelsen fick min flickvän en ögonskada och personalen var direkt framme och ville hjälpa . Hotellchefen(?) ringde och skickade t.o.m. bilder till sin ögonläkare för att se hur vi skulle behandla det. Enda negativa med hotellet var att det var vad jag skulle kalla ett ”pay to win” hotell. Dryck ingick inte till förbetalda måltider , ingen access till gym utan betalning och betalande gäster hade tillgång till större matutbud. Extra tillägg gick dock att sätta på nota för att betala vid veckans slut men fortfarande en besvikelse...

 
2019-07-20

Inlägg av Sara T Göteborg, Sverige

Välskött hotell

Fint hotell och trivsamt. Frukosten tycker inte jag var bra med tanke på hotellets antal stjärnor - muslin smakade gammalt och variationen var inte stor - inte svårt att göra en lite mer lyxig frukost på ett enkelt sätt. AC i hotellet lät mycket. Hotellet hade annars bra läge och personalen var trevliga.