Kundomdömen om Parasol

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

147 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
57
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-31

Inlägg av Ludwig D Göteborg, Sverige

Prisvärt och solklar 5a sett till öns utbud.

Som rubriken säger är det helt klart 5 i total poäng med tanke på utbudet! Vi bodde i någon form av suite med halv pension. Det som höjer detta hotell är den allmänna renligheten, lugnet ,priset ,servicen och smidigheten. En personal som vill göra det lilla extra för sina gäster. Under vistelsen fick min flickvän en ögonskada och personalen var direkt framme och ville hjälpa . Hotellchefen(?) ringde och skickade t.o.m. bilder till sin ögonläkare för att se hur vi skulle behandla det. Enda negativa med hotellet var att det var vad jag skulle kalla ett ”pay to win” hotell. Dryck ingick inte till förbetalda måltider , ingen access till gym utan betalning och betalande gäster hade tillgång till större matutbud. Extra tillägg gick dock att sätta på nota för att betala vid veckans slut men fortfarande en besvikelse...

 
2019-07-20

Inlägg av saroshka Göteborg, Sverige

Välskött hotell

Fint hotell och trivsamt. Frukosten tycker inte jag var bra med tanke på hotellets antal stjärnor - muslin smakade gammalt och variationen var inte stor - inte svårt att göra en lite mer lyxig frukost på ett enkelt sätt. AC i hotellet lät mycket. Hotellet hade annars bra läge och personalen var trevliga.

 
2019-05-31

Inlägg av Marielle777

Här trivs man!

Ett mycket trevligt hotell! Personalen är mycket hjälpsam och trevliga!! Maten är riktigt bra så jag kan varmt rekommendera halvpension. Man får välja tre rätters från en meny med flera olika alternativ! Tyvärr höll de på med att bygga strax utanför, under vår vistelse vilket man stördes av på morgonen. Bilvägen utanför kan vara störande beroende på vilket rum man får men lugnar ner sig på kvällen. Lagom gångavstånd till den mysiga staden och nära stranden. Bra bussförbindelser med lokala bussar till de finare stränderna!

 
2019-05-30

Inlägg av Klas-1986

Juniorsvit första våningen.?.?

Rent och fräscht hotel. Bra frukost. Litet poolområde om man ser till antalet rum. Mycket ljud från gatan vid poolområdet och balkongen. Det som drar ner betyget väsentligt är att vi bokade en "juniorsvit" och enl. hemsidan skall dessa ligga på översta våningen mot havet. Vi fick rum på första våningen utan någon utsikt. Påtalade detta och fick ingen vidare bra respons.

 
2019-05-29

Inlägg av G4430ZRandreasl Hjo, Sverige

Nytt och fräscht

Mycket fräscht och nytt hotell med fina rum och välstädat. Vi hade juniorsvit med utsikt mot poolen. Hotellet har inte bästa läget nära havet och ligger bredvid en mycket trafikerad väg. God mat i restaurangen. Frukosten är liten men god. Dock är den varma maten kall då de inte har uppvärmning. Fint poolområde med liten pool. Dock iskall och ej uppvärmd. Personalen korrekt och bra service. Dock väldigt opersonlig. Inget hotell för barnfamiljer.