Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 578 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
-
Tevattnet kunde vara varmare vid frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
rent och snyggt bra läge fina och ljusa lägenheter helt ok frukost
-
belysning ,det var väldigt kallt i polen

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Närhet till bad och stad. Jättegod frukost. Rent och fräscht.
-
En lampa i köksdelen. Torkstöllning på balkongen till badhanduk mm.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


9 av 10

+
Sängarna var ovanligt komfortabla för att vara Grekland, övrigt kan inte bedömas då mycket var stängt på grund av Covid situationen.
-
Belysningen i trapporna bör förbättras eller väggarna målas ljusa nu kan man lätt snubbla när man trevar fram i mörkret. Torkställning för badkläder på balkongen, Då flyget hem går väldigt sent bör duschmöjligheter finnas inomhus då det inte alltid finns möjlighet att behålla rummen tills transfern avgår.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


4 av 10

+
Bra service, bra rum.
-
Poolen kall, ligger konstant i skugga och inte uppvärmd. Frukosten saknar variation av yoghurt och nyttig müsli. Ingen juice - endast saft och vatten. Bismak i kaffet. För få solstolar.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Lagom stort rent och fint trevlig personal!
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Rent, fräscht, trevlig personal, bra frukost med mycket att välja på och sköna sängar
-
Lite bättre belysning i trappan

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Fasiliteter og atmosfære
-
Ta bort frokostbuffét og gå tilbake på frokost med servering ved bordet for de som kjøper til frokost. Endre til voksenhotel. For lite område ved poolen slik at barn blir til sjenanse for andre gjester. Så flere som reagerte på støy fra barn, selvom det på denne tiden er relativt få barnefamilier der. Så håper vi Apollo booker hele hotellet til neste sesong.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

181 omdömen
Utmärkt
 
98
Väldigt bra
 
63
Bra
 
13
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2021-10-07

av Bo F Nyköping, Sverige

Ett mindre trivsamt hotell med hög standard

Första gången vi har bott på Parasol, fräscht och rent , sköna sängar av mer skandinavisk mjukhet än de i Grekland mer vanliga stenhårda madrasser, då det är Covid tider var restaurangen stängd men det fanns en varierad efter Grekiska mått buffé frukost och enklare måltider att beställa från baren mellan 12 och 3. Pool och solstolar var ok då solen står lågt vid den här årstiden var poolen härligt sval men ont om sol vid solstolarna. Personalen var trevlig och hjälpsam. Lite att tänka på om man vill ha havsutsikt får man mejla hotellet innan då detta inte går att beställa via researrangören, trapporna inomhus har väldigt dålig belysning och det saknas torkställning på balkongerna. Vid sena avgångar finns inga duschmöjligheter inomhus om man inte lyckas att behålla rummet längre. Vi kommer gärna tillbaka fler gånger.

 
2021-10-05

av danwI1958KE

Hotell med fräscha rum.

Hotellet mestadels bra med fina luftiga och fräscha rum! Poolen var ganska kall tyvärr och låg i skugga mest hela dagarna. På området runt poolen kunde det bli ganska trångt eftersom det var mycket skugga på området och få stolar i solen. Frukosten var inte riktigt i vår smak med lite tråkigt bröd samt dåligt utbud på yoghurt. Apelsinjuicen smakade som söt saft tyvärr och kaffet hade en svag konstig bismak tyvärr. Gymmet var stängt och vi fick betala en konstig hotellskatt på drygt 200kr som drog ner det hela ännu lite mer.

 
2021-09-24

av 897tainav Tammerfors, Finland

Jättetrevligt hotell

Vi var två resenärer som stannade en vecka på Parasol hotel på Karpathos. Hotellet är modernt, rent och har bra läge. Personalen är jätte vänlig och hotellet har jättegod frukost. Hotellet ligger på promenadavstånd till stranden och till centrum. Vi kommer definitivt att stanna pondet här hotellet nästa gång vi reser till Karpathos.

 
2021-09-23

av 123NiHo

Trevligt Hotel

Mycket trevligt hotell med jättefint område med reception, bar och pool i en öppen och stor sammanhängande miljö..Stor och god frukostbuffe. Fem minuters promenad från stranden och centrum.Sammanfattingsvis mycket bra.

 
2021-08-14

av aliceahlberg Stockholm, Sverige

Parasol

Trevlig och väldigt behjälplig personal, fräscha och fina rum med bra service och nära till både strand och stad. Suveränt helt enkelt. Det enda minuset var väl att gymmet var stängt och det stod inget om det vid bokning.