Kundomdömen om Panorama Karpathos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära till stranden å till staden
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Det lilla hotellet med familjekänsla, jättebra service.
-
En del rum behöver renoveras

Bekräftad gäst: 2023-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-14


1 av 10

+
Läget/ utsikt
-
Har inte känslan för dagens behov av turister. Kommer aldrig att bli bättre med dom ledande individer som styr hotellet !

Bekräftad gäst: 2023-09-10


8 av 10

+
Fantastisk utsikt från balkongen över bergen, byn och delvis havet, verkligen ett Panorama. Läget är perfekt med närhet både till stan och stranden.
-
Sängen var hård, en bäddmadrass hade varit bra. Några vinglas på rummet hade varit trevligt. Brödet till frukosten var torrt och tråkigt. Färskt bröd hade räddat den enkla frukosten som i övrigt var helt okej.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


8 av 10

+
Läget, och tystnaden om natten.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-10


7 av 10

+
Familjärt, vänligt bemötande, bra frukost, lugnt och god stämning, trevlig personal alltid tillgängliga
-
Hade önskat mer ombonat, mysigare inredning, bättre standard i hotellrum. AC borde ingå i priset. Den äldre modellen av AC:n dånade väldigt när man skulle sova.

Bekräftad gäst: 2023-07-27


4 av 10

+
Utsikten från balkongen och nära till det mesta
-
Rummet var under all kritik, flera saker var sönder och där var väldigt smutsigt. Personalen var inte särskilt vänliga och hälsade knappt på en när man gick förbi. Frukosten var också under all kritik, kunde gärna varierats lite saker på frukostbuffén från dag till dag. AC fungerade enbart när solen hade gått ner, klarade knappt av och kyla rummet när temperaturen gick över 30-32 grader.

Bekräftad gäst: 2023-07-16


8 av 10

+
Den vänliga personalen . Utsikten från mitt rum med havsutsikt och bergsutsikt. Läget, nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-06


5 av 10

+
Städningen, kyl på rummet
-
Frukosten, rökande personal på hotellet, obekväma sängar

Bekräftad gäst: 2023-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

44% av resenärerna rekommenderar

112 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
42
Bra
 
31
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-18

av Linnceriksson

Enkelt med bra hotell för vår solsemester

Jag och min syster både på Hotel Panorama på vår veckas solsemester. Väldigt trevlig och hjälpsam personal på detta famileägda hotell. Perfekt anstånd till både staden och till olika stränder. Självklart fick man stå ut med ljud på nätterna från bilvägar och närliggande restauranger (rekomenderar öronproppar). Men det påverkade inte vår vistelse på hotellet. Vi fick en jättemysig balkong på andra våningen med fin utsikt över bergen och havet. Enkel frukost men ändå helt ok för oss. Rummen städas varje dag utom söndagar. AC kostar extra fast det var inget vi behövde pga att nätterna blir svalare av den härliga Karapthos blåsten ;) Skulle absolut kunna bo här igen.

 
2019-07-17

av Rickard B

Slitet 80 tals hotell

Hotellet är av samma typ man såg på Paros 1987 slitet och nedgånget..Frukosten var förstärkt hette det på (Airtours) presentation men det stämmer inte Torftig och tråkig bör det stå...Ac kostar extra konstigt i min mening bör vara inkluderat i priset annars ser det snålt ut...Läget till stan och strand var bra 200m till strand och 300-400 m till stan..Personalen på Hotellet va trevliga. Går att bo på men förvänta er inget märkvärdig upplevelse..J.b

 
2019-07-15

av G2096HWjohnl Stockholm, Sweden

Störande ljud och ohälsosam frukost

Ja bor aldrig på lyxhotell men till de priset vid betalade med Airtours så hade man ändå lite förväntningar. Dom infriades inte. Om du kan sova med ett 25 år gammalt kylskåp som brummar, ljudet av grannens ac (eller din egen om du betalar 6e per natt) + hundar som skäller hela natten kommer du trivas. Gillar du att äta en onyttig continental frukost bestående av socker kommer du även att vara nöjd på morgonen.

 
2023-09-05

av rickj1950 Sverige

A family-run hotel with a family feeling

It was cool and rainy in Västra Götaland most of the summer this year. The tans we started in June faded in July and August. It seldom got above 20 C. We longed for sun and hot sandy beaches. So we returned in late August to Karpathos and the Panorama Hotel, our second year in a row. The Panorama is family-run, with an unpretentious family feeling. Room 302 was clean and comfortable, with a sea-view from the balcony. Breakfast was simple and adequate, and included in the price. We were 300 meters from the beach, and a couple hundred from a well-stocked supermarket. It was a ten-minute walk from the centre of Pigadia. Best of all, we were able to book our holiday on short notice, and it fit our budget. We didn't pay for extras we wouldn't use, like a pool, and we got decent wifi. Nicholas and his team are super friendly and go the extra mile to help their guests. As I said in my review last year, you can pay more for four walls and a bed, or you can stay at the Panorama and have that with a little left in your pocketbook.

 
2022-09-14

av rickj1950 Sverige

A comfortable and clean hotel for our holiday week

We found the Panorama on the AirTrips website when we booked our trip, and picked it because it fit our budget and the reviews were fairly positive. It's a two star hotel, and we got value for money. The room 303 was clean, the beds comfortable, had a fridge, and the balcony gave out to a nice view of the town and sea. Breakfast included, a basic assortment of cheese, tomatoes, breads, yogurt, canned peaches, hard boiled eggs, and fresh figs. This is a two star breakfast for a two star hotel, and it was fine for us. Linens and towels changed every other day. It had a good location, just 300 meters up the hill from the Tavernera Limanaki beach and a couple minutes from a well-stocked supermarket with a bakery. What made it great for us was the management. Nicolas and his family own the Panorama, and we took the time to introduce ourselves and get to know them. By the end of the week we're sitting in the bar shooting the breeze like friends. If we could afford a fancier hotel would we still stay at the Panorama? Yes, because it had everything we needed and we felt at home. We met a Norwegian womam who had been every year, and we plan on returning in 2023 if the fates allow. You can pay more somewhere else, but it won't be any cleaner or more comfortable than Room 303 at the Panorama.