Kundomdömen om Panorama (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 51 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-22


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-15


3 av 10

+
Utsikten från balkongen.
-
Gammalt och slitet.

Bekräftad gäst: 2022-08-14


7 av 10

+
Utsikten och läget oslagbart! Sängarna och kuddarna över förväntan. Ägaren var lite disträ, men mycket hjälpsam om man ber honom.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


4 av 10

+
Rummen hölls rena och fräscha. Läget är okej.
-
Hotellets personal/ägare bjöd inte på ett enda leende på en hel vecka. När man frågade eller bad om något verkade det mest vara besvärligt. Tittade inte ens upp från receptionsdisken när man kom in.

Bekräftad gäst: 2022-08-07


8 av 10

+
Den familjära stämningen samt att sängen var riktigt skön, Att inredningen inte var den mest moderna gjorde inget.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-10


6 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


3 av 10

+
Billigt
-
ACn fungerade knappt, på balkongen stod aggregatet och lät som ett jetplan vilket gjorde att det inte gick att sitta på balkongen när acn var på. Trycker i duschen var under all kritik och det tog ca 40 min att skölja ur schampot. Det droppade, inte mer än så. Frukosten var oxå under all kritik.

Bekräftad gäst: 2022-06-12


8 av 10

+
Familjeägt, läget, trevligt
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

44% av resenärerna rekommenderar

109 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
40
Bra
 
31
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-18

av Linnceriksson

Enkelt med bra hotell för vår solsemester

Jag och min syster både på Hotel Panorama på vår veckas solsemester. Väldigt trevlig och hjälpsam personal på detta famileägda hotell. Perfekt anstånd till både staden och till olika stränder. Självklart fick man stå ut med ljud på nätterna från bilvägar och närliggande restauranger (rekomenderar öronproppar). Men det påverkade inte vår vistelse på hotellet. Vi fick en jättemysig balkong på andra våningen med fin utsikt över bergen och havet. Enkel frukost men ändå helt ok för oss. Rummen städas varje dag utom söndagar. AC kostar extra fast det var inget vi behövde pga att nätterna blir svalare av den härliga Karapthos blåsten ;) Skulle absolut kunna bo här igen.

 
2019-07-17

av Rickard B

Slitet 80 tals hotell

Hotellet är av samma typ man såg på Paros 1987 slitet och nedgånget..Frukosten var förstärkt hette det på (Airtours) presentation men det stämmer inte Torftig och tråkig bör det stå...Ac kostar extra konstigt i min mening bör vara inkluderat i priset annars ser det snålt ut...Läget till stan och strand var bra 200m till strand och 300-400 m till stan..Personalen på Hotellet va trevliga. Går att bo på men förvänta er inget märkvärdig upplevelse..J.b

 
2019-07-15

av G2096HWjohnl Stockholm, Sweden

Störande ljud och ohälsosam frukost

Ja bor aldrig på lyxhotell men till de priset vid betalade med Airtours så hade man ändå lite förväntningar. Dom infriades inte. Om du kan sova med ett 25 år gammalt kylskåp som brummar, ljudet av grannens ac (eller din egen om du betalar 6e per natt) + hundar som skäller hela natten kommer du trivas. Gillar du att äta en onyttig continental frukost bestående av socker kommer du även att vara nöjd på morgonen.

 
2022-09-14

av rickj1950 Sverige

A comfortable and clean hotel for our holiday week

We found the Panorama on the AirTrips website when we booked our trip, and picked it because it fit our budget and the reviews were fairly positive. It's a two star hotel, and we got value for money. The room 303 was clean, the beds comfortable, had a fridge, and the balcony gave out to a nice view of the town and sea. Breakfast included, a basic assortment of cheese, tomatoes, breads, yogurt, canned peaches, hard boiled eggs, and fresh figs. This is a two star breakfast for a two star hotel, and it was fine for us. Linens and towels changed every other day. It had a good location, just 300 meters up the hill from the Tavernera Limanaki beach and a couple minutes from a well-stocked supermarket with a bakery. What made it great for us was the management. Nicolas and his family own the Panorama, and we took the time to introduce ourselves and get to know them. By the end of the week we're sitting in the bar shooting the breeze like friends. If we could afford a fancier hotel would we still stay at the Panorama? Yes, because it had everything we needed and we felt at home. We met a Norwegian womam who had been every year, and we plan on returning in 2023 if the fates allow. You can pay more somewhere else, but it won't be any cleaner or more comfortable than Room 303 at the Panorama.

 
2018-08-01

av ivanam3 Vrsac, Serbien

Nice hotel

Panorama is good located hotel. City center and the beach are less than 10 minutes walking. Rooms are spacious but bathrooms could be bigger. Breakfast is the same every day: bread, eggs, cheese, salami, yogurt, milk, corn flakes, sweets... Tea, coffee, juice. Staff are very friendly and kind. Rooms are cleaned daily, except on Sunday.