Kundomdömen om Oasis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 125 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen, läget, lägenheten, gästfriheten och det fantastiska värdparet! 😀
-
Inget, då allt uppfyllde våra förväntningar!

Bekräftad gäst: 2021-07-26


7 av 10

+
Städning och läget
-
Inget speciellt med tanke på priset

Bekräftad gäst: 2021-07-19


7 av 10

+
Maria och hennes man var det absolut bästa. Service i världsklass som mer än ofta gjorde det lilla extra för att vårat sällskap skulle känna oss så nöjda som möjligt!
-
Toaletten och badrummet i sig kunde behövt en upprustning, men i sin helhet var hotellet helt okej med tanke på priset

Bekräftad gäst: 2021-07-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


10 av 10

+
Maria och Nikos varma välkomnande och läget!
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


8 av 10

+
Maria och Niko var jättetrevliga. Närheten till stranden.
-
Uppdatera möbler + lite fräschare toaletter

Bekräftad gäst: 2021-07-11


7 av 10

+
Fantastiska sängar. De bästa vi sovit i sedan vi började åka till Grekland 1980. Mycket fint värdpar Maria och Nikos. De gav allt och brydde sig verkligen om sina gäster och ville att alla skulle trivas.
-
Köpa större akvarium till sköldpaddorna som vuxit sedan de köpte dem för över 30 år sedan.

Bekräftad gäst: 2021-07-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-05


3 av 10

+
Närhet till stranden.
-
Trycket i samtliga kranar, det fanns ingen stekpanna. Mjukare kuddar, fick nackspärr direkt.

Bekräftad gäst: 2021-07-04


1 av 10

+
Vi använde bara flygstolen, bodde på annat hotell.
-
Uppskattade inte ändrad avgångstid på flyget. Senare avfärd + tidigare hemfärd =kortare tid på resmålet! Tidigare avfärd önskas åter. Tidigare hemfärd, ok.

Bekräftad gäst: 2021-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

30 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-12

Inlägg av Ann K Stockholm, Sverige

Bedrövligt smutsigtt

Slitet hotel och det må va en sak men detta var det smutsigaste hotel jag bott på. Trots att vi t.o.m visade ägarinnan hur smutsigt det var blev det ingen bättring. Damm, hår från tidigare hyresgäster, tandkräm på toalettväggen, jättesmutsig dusch för att inte tala om duschdraperiet. Riktigt vidrigt faktiskt. Sköna sängar men det var det enda positiva.

 
2019-08-24

Inlägg av sarae859

Ett okey hotell men inte mer

Plus för läget och sköna sängar och ett trevligt mottagande. Frukosten var okey men någon middag fanns inte den vecka vi var där. Köket med tillhörande utrustning var dålig och någon riktig matlagning skulle inte funka. Duschen var rejält dålig. Städningen bra och vi hade väldigt bra läge på balkongen. Tror att hotellet har haft sina glansdagar och att det är lite på nedgång.

 
2019-07-04

Inlägg av lastboxofs

Trevligt och enkelt

Mysigt litet hotell med väldigt glada och entusiastiska ägare! Ligger precis vid vägen, men nåt massa buller upplevde vi inte, och rummen är välisolerade. Liten pool, fast större än den ser ut på foton faktiskt, och gott om skugga om man har råkat bränna sig... Sängarna är bra standard för att vara ett billigare hotell i Grekland.

 
2018-09-18

Inlägg av ewa117 Handen, Sverige

jag rekomenderar Karpathos almänt om du gillar lungt och avslappnad semester i genuin känsla av Grekland

Oasis Studios är helt underbart. Driven av Maria o Nikos som tar hand om sina gäster. Åk o prova själv !Det blåser friska vindar på Windy Island men stranden är ok, badet också, mycket god grekisk mat, turistmängd lagom , mest skandinaver och italienare,jag vill gärna återkomma

 
2018-09-04

Inlägg av Eileen R Uppsala, Sverige

Oasis studios Karpathos

Riktigt bra lägenhetshotell.Nya, sköna sängar. Välstädat varje dag. Lugnt. Trevligt värdpar som månar om gästerna. Restaurangen på hotellet liten, hemtrevlig, mkt god prisvärd hemlagad mat. Vi två delade på en portion varje kväll.Boka, du ångrar dig inte. Wifi funkar i rummet om du bor på 1:a våningen.