Kundomdömen om Oasis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 183 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Den personliga atmosfären och servicen från Maria och Nikos, kändes verkligen som en stor familj! Fantastiskt sköna sängar vilket man inte är van vid i Grekland.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Trevligt värdpar Städningen utmärkt Lugnt och skönt läge trots väg utanför
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Mkt trevliga ägare som alltid hade ett leende på läpparna. Självhushåll -Utrustningen i rummet var bra. Fanns att köpa frukost om man ville för 7€ per person och dag.
-
Bättre beskrivning hos apollo

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
Nära till stranden och gångavstånd till centrum.
-
Att man inte behöver betala 3 euro för ett enkel dricksglas som gick i kras. Ett glas troligen från IKEA liksom resten av porslinet. Något bättre köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Värdparet väldigt ambitiösa. Lugnt o skönt. Frukostpriset i överkant.
-
Lite uppdatering av köksutrustningen.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Trevliga ägare,litet
-
X

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-12

av Ann K Stockholm, Sverige

Bedrövligt smutsigtt

Slitet hotel och det må va en sak men detta var det smutsigaste hotel jag bott på. Trots att vi t.o.m visade ägarinnan hur smutsigt det var blev det ingen bättring. Damm, hår från tidigare hyresgäster, tandkräm på toalettväggen, jättesmutsig dusch för att inte tala om duschdraperiet. Riktigt vidrigt faktiskt. Sköna sängar men det var det enda positiva.

 
2019-08-24

av sarae859

Ett okey hotell men inte mer

Plus för läget och sköna sängar och ett trevligt mottagande. Frukosten var okey men någon middag fanns inte den vecka vi var där. Köket med tillhörande utrustning var dålig och någon riktig matlagning skulle inte funka. Duschen var rejält dålig. Städningen bra och vi hade väldigt bra läge på balkongen. Tror att hotellet har haft sina glansdagar och att det är lite på nedgång.

 
2019-07-04

av lastboxofs

Trevligt och enkelt

Mysigt litet hotell med väldigt glada och entusiastiska ägare! Ligger precis vid vägen, men nåt massa buller upplevde vi inte, och rummen är välisolerade. Liten pool, fast större än den ser ut på foton faktiskt, och gott om skugga om man har råkat bränna sig... Sängarna är bra standard för att vara ett billigare hotell i Grekland.

 
2018-09-18

av ewa117 Handen, Sverige

jag rekomenderar Karpathos almänt om du gillar lungt och avslappnad semester i genuin känsla av Grekland

Oasis Studios är helt underbart. Driven av Maria o Nikos som tar hand om sina gäster. Åk o prova själv !Det blåser friska vindar på Windy Island men stranden är ok, badet också, mycket god grekisk mat, turistmängd lagom , mest skandinaver och italienare,jag vill gärna återkomma

 
2018-09-04

av Eileen R Uppsala, Sverige

Oasis studios Karpathos

Riktigt bra lägenhetshotell.Nya, sköna sängar. Välstädat varje dag. Lugnt. Trevligt värdpar som månar om gästerna. Restaurangen på hotellet liten, hemtrevlig, mkt god prisvärd hemlagad mat. Vi två delade på en portion varje kväll.Boka, du ångrar dig inte. Wifi funkar i rummet om du bor på 1:a våningen.