Kundomdömen om Oasis Karpathos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 137 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Ägarna Nikos och Maria Läget Nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2024-06-13


8 av 10

+
Läget, sköna sängar, stor härlig balkong med havsutsikt, nyrenoverat o fint.
-
Värdinnan var för mycket påflugen att man skulle köpa hennes frukost och mat. Blev sur o ifrågasättande när vi tackade nej. Fick veta kvällen innan vi skulle åka hem att vi var tvungna att lämna rummet senast kl 9 på morgonen. Vilket inte framkom någonstans.

Bekräftad gäst: 2024-06-13


9 av 10

+
Niko och Maria var supertrevliga. Litet familjärt hotel. Mysigt. Fint rum med bra AC, nyrenoverat. Kommer gärna tillbaka, läget var perfekt.
-
Jag hade inte så stora förväntningar. Fler köksredskap hade varit ett plus. Fanns bara en kastrull.

Bekräftad gäst: 2024-06-13


9 av 10

+
Rent, snyggt, smakfullt renoverat. Trevligt värdpar. Nära strand. Gångavstånd till centrum.
-
Har inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Närhet till strand
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Maria och Niokos var väldigt snälla och hjälpsamma!
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
location and clean rooms
-
break was horrible. Wifi in rooms very bad. No wifi in balcony.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Nicos och Maria 🤗
-
Det var bra

Bekräftad gäst: 2024-06-06


10 av 10

+
Maria och Nikos
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


10 av 10

+
Värdparet är fenomenalt Vackert enkelt renoverat
-

Bekräftad gäst: 2024-05-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

42 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2024-05-27

av Marie B Lund, Sverige

Mysigt litet nyrenoverat hotell!

Trevligt nyrenoverat hotell. Vi var de första som bodde där efter renoveringen. Maria och Nicos var trevliga ägare. Väldigt god frukost som ingick i priset. Det man inte orkade äta upp kunde man ta med sig och ha till lunch. Jättegod hemmagjord marmelad till frukost. Nära stranden. Det man saknade var ett stekjärn om man ville laga lite mat. Marie

 
2023-05-08

av Semlan K

Smutsigt

Jag var på oasis augusti 2022 och hade inte alls en bra upplevelse, men blev väckt på morgonen med att städerskorna va inne i rummet eller att ägarinnan kom in i rummet medans man sov, städerskorna städade inte ordentligt, dom byte aldrig lakanen, det fans ingen stekpanna man kunde laga mat i, man fick ingen lugn stund när man var där för att man hör knackningar, det luktade äckligt i avloppet som försvann 2 dagar innan vi skulle åka hem (vi va där i 2 veckor) vi fick myr invandring, inga myggnät så vi fick myggbett över hela kroppen och dom sista 5 dagarna fick vi något som fick myggorna att försvinna, ac kostade 700kr per vecka så det skulle kosta oss 1400kr för ac som är väldigt mycket, det fans kryp överallt, inte ens en halvtimme va vi där så gick elen och den gick minst en gång om dagen. Jag hade ingen bra upplevelse och jag varnar alla att inte åka hit.

 
2023-05-08

av Linn_a1111

Smutsigt

Jag var här i augusti 2022 med mina vänner. Till att börja med var köket utrustat ganska dåligt då det inte fanns varken stekpanna och att elen plötsligt kunde gå, och inte funka på ett tag. Städningen var dålig och det märktes knappt att det hade städats när väl städarna varit där. Poolen var fräsch när den väl var fylld vilket den bara var en vecka av de två vi var där. Duschen var superliten och hela toaletten luktade unket och hade noll ventilation, det var dessutom ett stort hål i taket. Duschdraperiet var det allra värsta. Värdinnan var jobbig då hon knackade på vår dörr hela tiden, speciellt på morgonen. Sängarna var ändå fräscha men det var typ det enda positiva. Hade inte stannat här igen och priserna är överdrivet höga för att de finns så mycket negativt här.

 
2019-09-12

av Ann K Stockholm, Sverige

Bedrövligt smutsigtt

Slitet hotel och det må va en sak men detta var det smutsigaste hotel jag bott på. Trots att vi t.o.m visade ägarinnan hur smutsigt det var blev det ingen bättring. Damm, hår från tidigare hyresgäster, tandkräm på toalettväggen, jättesmutsig dusch för att inte tala om duschdraperiet. Riktigt vidrigt faktiskt. Sköna sängar men det var det enda positiva.

 
2019-08-24

av sarae859

Ett okey hotell men inte mer

Plus för läget och sköna sängar och ett trevligt mottagande. Frukosten var okey men någon middag fanns inte den vecka vi var där. Köket med tillhörande utrustning var dålig och någon riktig matlagning skulle inte funka. Duschen var rejält dålig. Städningen bra och vi hade väldigt bra läge på balkongen. Tror att hotellet har haft sina glansdagar och att det är lite på nedgång.