Kundomdömen om Oasis Karpathos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 146 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Maria och Nikos vänlighet och service. Nära till stranden och gångavstånd till den mysiga hamnen med restauranger.
-
Hotellet bör genomgå ordentlig renovering framförallt badrum och köksdelen. Uppfräschning av rummen, möbler, gardiner etc. Om inte finns möjlighet bör kostnaden vara mycket lägre om man jämför med priser på andra något bättre hotell.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


9 av 10

+
Trevlig personal Lugnt Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


10 av 10

+
Mysigt, Maria och Nico tar väl hand om sina gäster.
-
Inget att anmärka på.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Värdparet Maria o Nicos fantastiska fina människor 😍
-
Vi är nöjda

Bekräftad gäst: 2023-10-02


6 av 10

+
Ägaren till hotellet var supertrevlig! Bra läge då det var nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Maria och Nikos personliga omhändertagande av gästerna.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


9 av 10

+
Maria och Nicos som äger hotellet månar extremt om sina gäster och är så gulliga. Vi fick nybakat o en present. Dom hjälpte till med vad man än behövde. Frukost ingick inte men man kunde beställa på plats. Det är ett enklare hotell men uppfyller kraven enligt beskrivningen. Ett mysigt genuint grekiskt hotell.
-
Städningen kan bli bättre och det borde framkomma i beskrivningen att lakan inte bytes på en vecka. AC måste köpas hela veckan man kunde inte välja enskilda dagar. Det borde framkomma vad priset är. 11 euro per dygn är mycket.

Bekräftad gäst: 2023-09-25


8 av 10

+
trevligt bemötande, nära strand och centrum.
-
dåligt vattentryck i duschen,

Bekräftad gäst: 2023-09-18


5 av 10

+
Läget o att det fanns 1 terass o 1 balkong
-
De har 2 relativt stora sköldpaddor i ett akvarium i repan sär De inte har tillräckligt med utrymme. Sprang möss i bar/ där Maria tillagda frukost. Jag hade en special bokning där jag spenderade första veckan själv och fick sällskap under v 2. Detta hade inte förmedlats till hotellet. Där jag hade en diskussion med ägaren huruvida jag skulle lämna hotellet eller inte. De är ju tyvärr inte speciellt trevliga vid dessa tillfällena.

Bekräftad gäst: 2023-09-11


10 av 10

+
Maria och Nicos är ett fantastiskt värdpar! Vi nyttjade aldrig poolen, därför ingen åsikt. Passar utmärkt för par eller singelresenärer.
-
Inget att klaga på överhuvudtaget.

Bekräftad gäst: 2023-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-05-08

av Semlan K

Smutsigt

Jag var på oasis augusti 2022 och hade inte alls en bra upplevelse, men blev väckt på morgonen med att städerskorna va inne i rummet eller att ägarinnan kom in i rummet medans man sov, städerskorna städade inte ordentligt, dom byte aldrig lakanen, det fans ingen stekpanna man kunde laga mat i, man fick ingen lugn stund när man var där för att man hör knackningar, det luktade äckligt i avloppet som försvann 2 dagar innan vi skulle åka hem (vi va där i 2 veckor) vi fick myr invandring, inga myggnät så vi fick myggbett över hela kroppen och dom sista 5 dagarna fick vi något som fick myggorna att försvinna, ac kostade 700kr per vecka så det skulle kosta oss 1400kr för ac som är väldigt mycket, det fans kryp överallt, inte ens en halvtimme va vi där så gick elen och den gick minst en gång om dagen. Jag hade ingen bra upplevelse och jag varnar alla att inte åka hit.

 
2023-05-08

av Linn_a1111

Smutsigt

Jag var här i augusti 2022 med mina vänner. Till att börja med var köket utrustat ganska dåligt då det inte fanns varken stekpanna och att elen plötsligt kunde gå, och inte funka på ett tag. Städningen var dålig och det märktes knappt att det hade städats när väl städarna varit där. Poolen var fräsch när den väl var fylld vilket den bara var en vecka av de två vi var där. Duschen var superliten och hela toaletten luktade unket och hade noll ventilation, det var dessutom ett stort hål i taket. Duschdraperiet var det allra värsta. Värdinnan var jobbig då hon knackade på vår dörr hela tiden, speciellt på morgonen. Sängarna var ändå fräscha men det var typ det enda positiva. Hade inte stannat här igen och priserna är överdrivet höga för att de finns så mycket negativt här.

 
2019-09-12

av Ann K Stockholm, Sverige

Bedrövligt smutsigtt

Slitet hotel och det må va en sak men detta var det smutsigaste hotel jag bott på. Trots att vi t.o.m visade ägarinnan hur smutsigt det var blev det ingen bättring. Damm, hår från tidigare hyresgäster, tandkräm på toalettväggen, jättesmutsig dusch för att inte tala om duschdraperiet. Riktigt vidrigt faktiskt. Sköna sängar men det var det enda positiva.

 
2019-08-24

av sarae859

Ett okey hotell men inte mer

Plus för läget och sköna sängar och ett trevligt mottagande. Frukosten var okey men någon middag fanns inte den vecka vi var där. Köket med tillhörande utrustning var dålig och någon riktig matlagning skulle inte funka. Duschen var rejält dålig. Städningen bra och vi hade väldigt bra läge på balkongen. Tror att hotellet har haft sina glansdagar och att det är lite på nedgång.

 
2019-07-04

av lastboxofs

Trevligt och enkelt

Mysigt litet hotell med väldigt glada och entusiastiska ägare! Ligger precis vid vägen, men nåt massa buller upplevde vi inte, och rummen är välisolerade. Liten pool, fast större än den ser ut på foton faktiskt, och gott om skugga om man har råkat bränna sig... Sängarna är bra standard för att vara ett billigare hotell i Grekland.