Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 158 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
6,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läger, Mysigt, rymliga rum, utsikten från balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-06


8 av 10

+
Läget. Trevlig personal i bar/restaurang
-

Bekräftad gäst: 2024-06-06


7 av 10

+
-
Knapp information vid ankomst. Ingen tillgång till wifi. Personal vid pool var väldigt strikt med barnen. Fick inte bada med uppblåsbara leksaker. Jättefin takterass som kanske kunde utnyttjas bättre? Med stolar, bord eller några solstolar..

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
Poolområde rummet 104
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


8 av 10

+
Läget och standard
-
Köket är mycket dåligt utrustat. Tex fattas en självklarhet som stekpanna.

Bekräftad gäst: 2024-05-26


9 av 10

+
Bra läge på orten. Härlig utsikt från balkongen. Bra fungerande ac. Rent och snyggt.
-
Receptionen var ej bemannad på hela veckan. Hänvisade till baren tvärs över gatan. Förstår att den var obemannad då vi bara bodde 3 par där. Inte lätt gör barens personal att veta allt heller.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


10 av 10

+
Ligger fint vid en lugn gata och nära till stranden. Hotellet är litet och har inte så många gäster under sista veckan av säsongen. Restaurangen Isla, som hör till hotellet, på andra sidan gatan med ett litet poolområde hade kanongod mat och trevlig personal. Och en skicklig bartender som gjorde en perfekt Long Island drink och även andra drinkar. Nära till Supermarket och till stan. Har varit tidigare på Karpathos och bott i huvudstaden och detta är det bästa läget. Apollos reseledare är duktiga, pålästa och positiva. Min son behövde en läkare och det fixade dom direkt. En helt fantastisk läkare ”Dr. Sokrates” som var kanon. Två gånger hörde reseledarna av sig och undrade hur det hade gått och hur han mådde. Allt gick bra och inget som la sordi på vår resa. Alla tre var vi nöjda när det var dags att återvända till kylan och hundarna. En 🌹till er alla på Apollo 🥰.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


3 av 10

+
Städningen
-
Ingen reception

Bekräftad gäst: 2023-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
6
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-07-13

av Wander11555436174 Ulricehamn, Sverige

Rent hotell, bra läge, frukosten inte värd pengarna.

Städningen av rummen bra, rent och snyggt, byte av handdukar var tredje dag. Ingen i receptionen på två veckor, inget bagagerum att ställa resväskor i väntan buss. 8 st solstolar var väldigt lite, frukosten var under all kritik, ett par rostade brödskivor, ingen frukt eller grönt, ett glas juise och en kopp kaffe……Gym?

 
2022-06-23

av mariaY1172LK Trollhättan, Sverige

Irriterad

Dåligt bemötande när vi kom och åkte. Der var ingen i receptionen på hela veckan och chefen hade aldrig tid. Frukost serverades på 1 tallrik- dålig frukost (bränt bröd, ingen frukt eller grönsaker, snålt med mat) överlag.

 
2022-08-07

av Inspire36952671537

After visiting various hotels in this specific island, I have to admit that this is the best one by far!

Visiting Nisia Apartments in Karpathos was an amazing experience: -close to Pigadia town (can be approached on foot) -10/10 room condition (clean room and towel renewal) -10/10 pool bar experience (delicious food, pool enjoyment) -amazing service, hotel’s staff very helpful -no disturbance, all residents are quiet -professional gym equipment

 
2022-01-17

av anatnoar1

The great Nisia Apartments Hosting!!!

I want to thank to Nisia Apartments, Wonderful staff and the owners, for the best hosting and service. .The room was very clean with beautiful sea view You tried to make my vacation unforgettable-and you Succeed!!!! The island pool bar is really the best bar in Karpathos with the best vibe!! The location, the prices, the service Abd your endless smile made my summer so special Thank you so very much Anna / Anat

 
2020-07-15

av _Z8554LC

Summer vacation

An amazing experience!! Including delicious food choices,best cocktails, incredible servis both in the pool area and the appartments, extremely clean and cozy atmosphere and also an outstanding view of the sea and the port of Phgadia that we enjoyed from the balconies of the rooms and the pool bar restaurant!!! Great choice !! Thank you a lot! We will certainly be back soon!!