Kundomdömen om Nereides (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


9 av 10

+
Personalen, tyst läge, städningen, sköna sängar, bra frukost.
-
Kuddarna var väldigt tjocka och hårda vilket var obekvämt

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Inte så stort.
-
Duschen var inget vidare. Varmvatten som inte blev varmt

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Frukostbuffén
-
Nätter städning av golven

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Personalen
-
Byt blandare i duscharna, fungerar i stort sett inte alls!

Bekräftad gäst: 2021-09-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Personalen, utan tvekan. Det märktes att Gästerna var ytterst Välkomna
-
Vattentrycket i Duschen var att skämt. Det orkade endast droppa fram på första våningen. Provade i ett rum på bottenvåningen och där var droppandet acceptabelt. Fick samma kommentar från många Svenska Gäster, som dock var i minoritet på Hotellet. Att det tar evigheter att få ljummet vatten har man lärt sig, men detta var verkligen inte 4-stjärnigt, snarare 1-stjärnigt.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Varit många gånger på samma hotell, lugnt och stilla, man vet vad man får.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


9 av 10

+
Bra frukost, stora rum, bra städning och trevlig personal.
-
Inget jag kan komma på.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


9 av 10

+
Personal, städning och frukost.
-
Lite mjukare sängar, bäddmadrass hade nog varit tillräckligt.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

127 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
39
Bra
 
9
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-08-14

av jakobr790

Personalen var helt otrolig!

Vår vecka på Nereides hotel var fantastik. Personalen gjorde verkligen allt för att vår vistelse skulle bli bra. Hotellet ligger lagom nära stranden och Karpathos stad. Kan inte annat än verkligen rekommendera det.

 
2019-09-07

av Frubean

Fel rum

Fick inte det rum vi bokat första natten, vi fick sova i en skrubb bredvid den offentliga toan. Värdinna var sur och otrevlig när vi ifrågasatte arrangemanget. Någon hjälp av airtours fick vi inte heller. Rekommenderas inte!!

 
2019-06-16

av Bo F Nyköping, Sverige

Bra hotell

Ett hotell som vi bott på många gånger genom åren i år blev vi lite besvikna då årets bar personal inte kunde göra en cappuccino på rätt sätt vilket vi varit bortskämda med tidigare år, så vi fikade på andra ställen det här året, ett minus var också att genvägen via den torra bäcken var avstängd i år så vägen till staden blev en kilometer längre än vanligt, städningen var dock bättre och frukosten lika bra som vanligt, var också noga med att kolla att ni får det rum ni beställt lite oreda där ibland

 
2018-10-08

av moevma Aland Island, Finland

Rent och trevligt

Ett mindre, relativt nybyggt hotell på en höjd ovanför Pigadia-stranden. Fräscha, väldigt välstädade rum med bra balkong. Stort badrum med dusch. Hotellet har väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Prisvärda och goda smårätter finns att köpa. Ca 15 minuters promenad till Pigadia centrum. Hyrbil till bra pris går att boka via receptionen. Poolområdet relativt litet men välstädat och trevligt. Poolhandduk på varje solstol.

 
2018-09-17

av affejohnson Stockholm, Sverige

Här är du inte säker på att få det rum du bokat

Hotellet i sig är trevligt men tyvärr inte ägarinnan. Hon har satt i system att överboka så att någon alltid får rum som inte finns att boka eller ens visas på deras hemsida. Vi var ett sällskap på 15 personer, 7 par och en singel. Alla hade bokat dubbelrum med balkong även den som var singel. Singelpersonen fick ett rum utan balkong på ca 7 m2 med ett litet fönster i huvudhöjd. Det här var nog ett omgjort förrådsutrymme. Den s.k dubbelsängen var 140 bred eftersom att det inte gick att få in en större säng.Efter en halv veckas stridande fick singelpersonen det rum som det var bokat och betalt för. Efter att vår singelperson hade fått ett nytt rum fylldes förrådet av två nya gäster som tvingades till samma process som vi. Aldrig mer det här hotellet. Nästa gång kan det vara du som får ”förrådet”.