Kundomdömen om Nereides Karpathos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 90 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det fantastiskt trevligt bemötande från ägarinnan och all personal där ingenting som vi bad om var besvärligt utan ordnades direkt samt den trevliga stämningen mellan personalen gjorde att vi trivdes så otroligt bra.
-
Det levde upp till våra förväntningar.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


7 av 10

+
Frukosten, poolen, familjärt,storleken
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


8 av 10

+
Personalen i receptionen och restaurangen
-
Städningen borde varit bättre

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Fantastisk frukost, oerhört fin service och vänlighet. Rent och fint. Bästa hotellet i Grekland
-
Allt var bäst

Bekräftad gäst: 2023-09-28


9 av 10

+
Det var tyst på kvällarn Mary som äger hotellet var väldigt serviceminded👍 Mycket bra frukost. Personalen var alltid trevliga. Ett mycket bra hotell. Återkommer till Nereides.
-
Hotellet var bra Det går inte att kommentera flyget. Maten var urusel vill ha pengarna tillbaka. Servicen på planet obefintlig. En värdinna stängde av toaletten för en kollega skulle på toa. Var så en kvart då hade de ”möte” bakom draperiet. Har aldrig varit med om något så förrut. Bedrövligt.

Bekräftad gäst: 2023-09-25


8 av 10

+
Service och trevlig personal.
-
Smutsigt i polen och trångt vid polen.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Snyggt och rent överallt. Trevlig personal. Bra service.
-
Det ligger för långt ifrån stan och butiker. Dåliga vägar ( inga gå vänliga trottoarer)

Bekräftad gäst: 2023-09-10


10 av 10

+
Trevlig personal. Jättegod och varierande frukost. Pool och strandhanddukar. Många praktiska detaljer.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-07


9 av 10

+
Trevlig personal
-
Avsides, långt till centrum och strand

Bekräftad gäst: 2023-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

144 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
42
Bra
 
11
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-09-30

av Björn L

Björn Löfström

Vi har rest massor i Grekland men detta är det bästa hotellet. Så fin och vänlig service. Frukost underbar i lugn miljö med allt man kan önska sig. Personal så trevliga och vänliga utöver det vanliga. Om vi kommer tillbaka till Karpathos vilket jag tror så är valet av hotell enkelt!

 
2023-09-11

av _sasC2805LL

Semester

Detta hotell ligger längre ifrån staden än vad som anges. Svårt att gå ut i havet och bada för betong och hala stenar som ligger i kanten av stranden. Hyr inte bil via resbolaget det blir mycket dyrare. Mycket backar med dåliga trottoarer. Välj hotell i Pigiada stad.

 
2023-06-16

av elisabethh597 Klövedal, Sverige

Nereides toppen hotell

Detta hotell återkommer vi gärna till Alltid så hjälpsam personal Mary fixar alltid det mesta Hyrde bil i 13 dagar parkering precis utanför hotellet. Även handdukar att ta med till stranden, finns att låna så det är inget man behöver packa ner. Frukosten finns alltid något som passar för alla Var här i 3 veckor och hade det väldigt bra Väldigt tyst och lugnt på kvällarna

 
2022-09-05

av 914claesh Torslanda, Sverige

Fint och bra beläget hotell.

Hotellet är rent och fräscht. Nära stranden och ca 15 min promenad till centrum och hamnen i Pigadia. Hjälpsam och trevlig personal. Fick låna rum dagen vi checkade ut för att kunna duscha innan hemfärd (kvällsavgång).

 
2022-07-08

av Grund69 Göteborg, Sverige

Bra Hotell

Ett jätte mysigt familje hotell. Bra rent och ordning och reda.Fantastisk personal ett leende hela tiden och mycket trevliga bra service.Rekommenderar detta hotell.Frukosten helt ok de man vill ha på morgonen. Ända som var lite negativt var att de var en promenad på 1km till Town.