Kundomdömen om Nereides (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugna läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Lungt läge men ändå nära till bad o centrum Värdfamiljen mycket tillmötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

+
Bra service, lugn och skönt. Bra städning.
-
Uthyrning badlakan. Lite mer variation på frukosten. Mer grovt bröd.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

+
Det var ett trevligt välskött hotell, mycket trevlig personal. Man blev som gäst sedd och lyssnad på.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-01


8 av 10

+
Frukosten, lugnt och trevligt hotell
-
Wi-fi på rummet fungerade inte, plastskydd på madrassen var fruktansvärt varmt att ligga på.Det rum med balkong som vi bokat fanns inte när vi kom, så vi fick byta efter en natt, tråkigt!!!

Bekräftad gäst: 2019-07-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

125 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
39
Bra
 
9
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-07

Inlägg av Frubean

Fel rum

Fick inte det rum vi bokat första natten, vi fick sova i en skrubb bredvid den offentliga toan. Värdinna var sur och otrevlig när vi ifrågasatte arrangemanget. Någon hjälp av airtours fick vi inte heller. Rekommenderas inte!!

 
2019-06-16

Inlägg av Bo F Nyköping, Sverige

Bra hotell

Ett hotell som vi bott på många gånger genom åren i år blev vi lite besvikna då årets bar personal inte kunde göra en cappuccino på rätt sätt vilket vi varit bortskämda med tidigare år, så vi fikade på andra ställen det här året, ett minus var också att genvägen via den torra bäcken var avstängd i år så vägen till staden blev en kilometer längre än vanligt, städningen var dock bättre och frukosten lika bra som vanligt, var också noga med att kolla att ni får det rum ni beställt lite oreda där ibland

 
2018-10-08

Inlägg av moevma Aland Island, Finland

Rent och trevligt

Ett mindre, relativt nybyggt hotell på en höjd ovanför Pigadia-stranden. Fräscha, väldigt välstädade rum med bra balkong. Stort badrum med dusch. Hotellet har väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Prisvärda och goda smårätter finns att köpa. Ca 15 minuters promenad till Pigadia centrum. Hyrbil till bra pris går att boka via receptionen. Poolområdet relativt litet men välstädat och trevligt. Poolhandduk på varje solstol.

 
2018-09-17

Inlägg av affejohnson Stockholm, Sverige

Här är du inte säker på att få det rum du bokat

Hotellet i sig är trevligt men tyvärr inte ägarinnan. Hon har satt i system att överboka så att någon alltid får rum som inte finns att boka eller ens visas på deras hemsida. Vi var ett sällskap på 15 personer, 7 par och en singel. Alla hade bokat dubbelrum med balkong även den som var singel. Singelpersonen fick ett rum utan balkong på ca 7 m2 med ett litet fönster i huvudhöjd. Det här var nog ett omgjort förrådsutrymme. Den s.k dubbelsängen var 140 bred eftersom att det inte gick att få in en större säng.Efter en halv veckas stridande fick singelpersonen det rum som det var bokat och betalt för. Efter att vår singelperson hade fått ett nytt rum fylldes förrådet av två nya gäster som tvingades till samma process som vi. Aldrig mer det här hotellet. Nästa gång kan det vara du som får ”förrådet”.

 
2018-06-06

Inlägg av Christina O Vallentuna, Stockholms Län, Sweden

Fräscht & trivsamt

En vecka i slutet av maj. Lågsäsong så inte så många gäster, mest holländare som det verkar. Trivsamt, proffsigt, allt fungerade & var fräscht. Stor frukostbuffé, men inte så mycket för veganer/vegetarianer. Lite melon, gurka/tomat & bröd. Annars fetaost, vanlig ost. De hade ej sojamjölk, men man kan köpa det på SuperMarket om man vill ha det till kaffet. Lyhört, bra med öronproppar. Inget för handikappade då det var ganska knöliga vägar in till samhället, ca 10 minuter bort. Många hemlösa katter som håller till på bakgatan till hotellet & ett gäng katter på stora vägen mot samhället. Vi köpte torrfoder & blötmat som vi strödde ut när vi passerade katterna. Många andra djurvänner gjorde likadant, fanns även doneringsbox vid Supermarket <3