Kundomdömen om Karpathos Village

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 176 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Små skaligheten Lungt o fridfullt bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Poolområdet , genuint grekiskt och fint hotell ! Trevlig personal i baren.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


9 av 10

+
Mysigt ute
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


10 av 10

+
Poolområdet och trädgården var jättefin.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


8 av 10

+
Att det var litet och därmed gemytligt och inte så mycket folk. Ingen jakt på solstolar!
-
Fotona vid beställning av resan gav intrycket som mycket finare och fräschare än det var i verkligheten.

Bekräftad gäst: 2022-09-05


9 av 10

+
Området, bemötande, hemkänsla, naturen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
Mysigt, hemtrevligt, mycket rar personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


7 av 10

+
Location! Överallt så var det bra, rum/lägenhet har allt som man behöver, det är bara några detaljer som kan lätt förbättras o då blir det toppen :)
-

Bekräftad gäst: 2022-08-29


5 av 10

+
-
Dålig standard. Ingen möjlighet att få hyra rummet längre på avresedagen eller bagageutrymme/ låna dusch och omklädningsrum. Snåla som stängde av aircondtion klockan 8 på morgonen avresedagen när utcheckning var klockan 11 först.

Bekräftad gäst: 2022-08-15


7 av 10

+
Bra kök, ljusa och fräscha rum, stor balkong, fin trädgård, läget bra, personalen i poolbaren var fantastisk. Bra pool.
-
Att man behöver betala för två AC. Tanten i receptionen var inte trevlig eller serviceminded. Hon stängde av AC tidigt på resedagen fast att vi inte skulle checka ut förrän kl. 11. Hon var där bara en gång i veckan i receptionen. För få galgar i garderoben. Fanns inget duschrum eller bagagerum och vi reste hem kl. 19:30. Hårda sängar i allrummet. Stenig botten vid den närmaste stranden.

Bekräftad gäst: 2022-08-15


Something went wrong when loading reviews.