Kundomdömen om Iolkos

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

26% av resenärerna rekommenderar

70 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
15
Bra
 
28
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-24

Inlägg av janej0889 Karpathos Town (Pigadia), Grekland

Helt okej för slanten

Okej hotell med ingen lyxig standard men väldigt mysig, trevlig och hängiven personal, bra pool(inte barnpool), okej enkelsängar(dock förvänta er ej dubbelsäng), bra städning, stor balkong och massa böcker i lobbyn som folk lämnat kvar så semesterläsningen är räddad om man glömt bok. Lämnat en bok av Fredrik Backman som var riktigt nice! Finns inga eluttag vid sängarna. Finns ett eluttag vid ingången. Hissen är riktigt obehaglig då den skumpar, men den funkar. Är världens brantaste och längsta backa upptill hotellet från strand och centrum av stan och supermarket. Notera att man betalar extra för AC. Frukosten var inte att rekommendera men finns en mindre kyl så man får plats med frukost i.

 
2018-07-06

Inlägg av 11ErikS Stockholm, Sverige

Trevligt och bra

Ett enkelt och bra hotell nära centrum och stranden. Funktionella rum med bra balkonger och härlig utsikt. Mycket personlig, trevlig och hjälpsam personal. Den fina poolen och poolområdet är en riktig bonus på ett prisvärt hotell som detta. Väldigt brant backe sista biten upp till hotellet. Luftkonditionering och kylskåp på rummen mot tilläggsavgift.

 
2015-07-24

Inlägg av Emma B Nya Zeeland

lugnt hotell med pool

ett litet hotell med underbart poolområde nära Karpathos stadskärna som dock behöver en grundlig rumsstädning innan det blir perfekt.Tyvärr går det inte få hett vatten till te/kaffe utanför frukost-tiden(7.30-9.30) kylskåpet är mkt litet rymmer knappt något men balkongen var härlig med utsikt över bergen och havet.

 
2014-10-03

Inlägg av Lars H Mullsjö, Sverige

Ingen lyx,inte dåligt

Baksidans rum ingen sol på hela dagen. En fördel varmaste tiden juli augusti. Städning bra. Tråkig frukostbuffe. Wi-fi bara vid receptionen. Rejäl backe till centrum men hotellet ligger centralt. Allt medelmåttigt inget plus.

 
2013-08-11

Inlägg av recchefen Jönköping, Sverige

Nyrenoverat och rent men urtråkigt

Bodde på Hotel Iolkos på Karphatos i 2 veckor. Hotellet är nyrenoverat, lobbyn är jättefin och rummen ok. Trist dock med 2 enkelsängar som står ihop med 20 cm mellanrum pga sängramen. Saknar papperskorg på rummet. Poolområdet är litet men fint. Poolen är iskall, de värmer inte upp den. Ägarinnan och döttrarna sköter hotellet. De sitter mest och tittar på tv eller sitter ute och pratar på verandan när man kommer hem. Flera kvällar hade de släkt eller vänner på besök som tog upp hela verandan så det inte fanns plats för hotellgästerna att sitta ute. Mannen sitter mest ute och röker och dricker kaffe. I anslutning till poolpmrådet finns en fin stor lokal med bar som inte används. Där står extra solsängar och bord som inte är utplacerade vi poolen. Ingen dricka- eller annan försäljning finns där. För att komma till hotellet från centrum är det 4 branta backar att gå upp för. Döjobbigt i värmen. Mitt emot hotellet och flera av balkongerna är det en gumma som har en hönsgård med stor gård till tupparna och hönorna. Tuppen börjar gala prick 5.20 varje morgon, oavbrutet. Fruktansvärt jobbigt. Förstår att den lilla gumman haft sina höns där sen urminnes tider men i ett turistområde ska kanske staden tänka över det. Researrangörerna bör ange att det är branta backar till hotellet. Kylskåp och air condition kostar extra. Vi ville betala med kort med det går inte. Går för övrigt inte i någonstans på ön. Pengar rätt ner i fickan. Hotellet får ok betyg men ägarinnan borde visa mycket mer engagemang för sitt hotell. Som det verkar nu har hon helt tappat lusten och orken att göra något extra. I de fina lokalerna kan hon ordna grill-, musikkvällar och annat och servera lite lättare mat och dryck vid poolen. Det vore trevligt också om de tittat upp på n när man kommer och hälsar. Nä, lite mer serviceinriktning vore bra.