Kundomdömen om Astron Karpathos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Väldigt fint hotell , rent och snyggt , bra service , lugnt och skönt , polområdet mycket fint ,jättesköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Beläget i en grönskande, lugn och harmonisk miljö. Gästvänlig personal och städning i topp! Poolområdet och den intill liggande resturangen och baren var perfekt. Gångavstånd till Karpathos stad med flertal tavernor och mysiga gator.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Utsikten från rummet mot poolen.
-
Trodde rummet var större.Hemskt dålig och dyr frukost. Fick in myror i mitt rum oersonalen gjorde inget för att få bort dem.

Bekräftad gäst: 2024-05-26


9 av 10

+
Poolområde mycket fint.Städningen toppen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Stämningen var bra
-
Fick känslan att vi inte var bokade lite rörigt vid incheckningen och utcheckningen

Bekräftad gäst: 2023-09-28


9 av 10

+
Lummigt o vackert poolområde samt runt uteplatserna.
-
Det är nästan alltid lite snålt med köksattiraljer när man bor i lägenhet. Det var ändå bättre än genomsnittet på Astron. Tex behövs en någorlunda hyfsat bra kniv. Kuddarna var väldigt hårda och tjocka. Men vi är väldigt nöjda ändå.

Bekräftad gäst: 2023-09-18


8 av 10

+
Fin uteplats med utsikt över poole.
-
Mycket hård säng

Bekräftad gäst: 2023-08-21


10 av 10

+
Lugnet, att de va litet och man märkte inte av alla gäster på hotellet! Gillar det lilla och mysiga!
-

Bekräftad gäst: 2023-07-17


10 av 10

+
Helheten, ljusa färger, rent på allmänna ytor, fin trädgård och trevlig personal.
-
Hotellets Wi-Fi var inte bra på rummet. Svårt att logga in och vara kvar inloggad. Endast i de allmänna platserna fungerade det bra.

Bekräftad gäst: 2023-06-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

207 omdömen
Utmärkt
 
61
Väldigt bra
 
82
Bra
 
40
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2018-09-25

av trabonnar Stockholm, Sverige

Trevlig semester

Ett mycket trevligt och högklassigt hotell. Underbart polområde, perfekt för em om man vill bada i havet på dagen. Fina rum med allt som behövs. Enda minuset städningen det var inte helt OK. Frukosten var anständig.

 
2018-08-28

av annmarie666 Göteborg, Sverige

Familjärt Hotell

Välldigt fint och lungt ställe hit skall man åka om man vill ha lungn o ro ca 7 min promenad till stranden Minimalt med köksutrustning bra sängar aircondition men vattnet på hotellet är bräckt alltså duschar du i saltvatten Jag gjorde min bokning ca 3 månader innan jag skulle åka och när jag kom fram fick jag byta hotell för de var överbokade men till slut så kom jag ändå fram lite nonchalant respons dock Men fick gratis frukost och lunch men blev väl bemött

 
2018-07-26

av Janna0504

Mysigt

Bodde en vecka på Astron. Vi hade tvårumslägenhet på markplan. Rummen i sig hade bra storlek för oss familj på fyra (barn 5 och 7 år). extrabäddarna kan upplevas lite korta för en vuxen. Pentry och toalett är ganska små! Det fanns lagom med utrustning i köket för oss, men finns inte micro. Man får ta med eget diskmedel och diskborste. Hade varit bra med ett diskställ. Saknade även en skärbräda! Städningen är ingen höjdare tyvärr.. dom tömmer soporna varje dag men inte mycket mer än så.. pga det hade det varit bra med någon egen sopborste eller liknande. Toapapper kan man hämta i receptionen vid behov. Poolområdet var faktiskt helt ljuvligt! Grymt bra pool med olika djup som passar alla åldrar. Var inga större problem med solstolar. Poolen var öppen 07-23! Var härligt med kvällsbad efter middag! Personalen i bar och restaurang var väldigt trevliga! I det stora hela så hade vi kunnat tänka oss att åka tillbaka till samma hotell igen! Låg ett lite mindre centrum med ”turistshoppar” och mini- samt supermarket gatan nedanför (5 min promenad). Fanns även en hel del bra restauranger! Till staden tog vi taxi (kostar 7 euro enkel väg). För vuxna tar det kanske ca 30 min att gå!

 
2018-07-18

av petra_segerberg Mjolby, Sverige

Lägenhetshotell med grekisk stil

Ett lägenhetshotell i utkanten av Pigadia (ca 20min promenad till hamnen) som håller standard 3 av 5. Trevligt hotell med fint och välskött poolområde. Vi bodde i en 1 rums lägenhet superior, vi fick balkong med utsikt mot poolområdet, enkelt utrustat kök, lagom stort rum, dock var sängarna inte bekväma, lutade utåt... Lugnt på hotellet. Trevlig personal i poolbaren, de serverar enklare rätter. Städningen fungerar bra! De bör se över sängarna i lägenheten. Personalen i Receptionen var inte så serviceinriktade, här har man lite att jobba på! Bra parkeringsmöjligheter vid hotellet om man har hyrbil.

 
2018-05-28

av 39karolinab Göteborg, Sverige

Mysigt hotell i utkanten av staden

Trevligt och mysigt hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Lugnt och stilla litet hotell med trevlig personal. Nära till strand, en bra bit längre att promenera in till centrum. Kan varmt rekommenderas!