Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 151 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Utsikten från vårt rum.
-
Tunn frukost. Blaskigt kaffe. Juice som var smaklös nektar. Bara några skivor rostat bröd per man. Fick be om mer. Vattnet rann knappt i handfatet i badrummet. Hela kranpaketet i köksdelen bara hängde och dängde. Städerskerna bara rusade in tidigt på morgonen 09.00 för städa även att vi var där. Nä, 4 stjärnigt hotell var det inte. Ert Parasoll däremot var med råge värt sina stjärnor.

Bekräftad gäst: 2022-10-10


8 av 10

+
Läget
-
Olika nivå på rummen trots att hotellet hade ett betyg. Var ingen 4-stjärna.

Bekräftad gäst: 2022-10-10


4 av 10

+
polområdet avståndet till havet
-
Vi bodde på hot Parasoll förra året och det var klasskilnad på hotellen trots att det är samma klassifisering på hotellen. vi hade en ac i lägenheten som lät som ett reaplan även ett kylskåp som lät som att det var skåpets sista dag. Vi köpte till frukost vilket var ett misstag snålare frukost har vi nog aldrig upplevt

Bekräftad gäst: 2022-10-10


7 av 10

+
Lugnt område
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


9 av 10

+
Familjärt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


8 av 10

+
Rent och snyggt utanför. Bra sängar. Bra uteplats
-
Vi hade bokat ett 4 stjärnigt hotel på Karpathos. Lägenheten var sliten med svartmögel i skåp, mögel lukt runt köks enhet, ofräscht badrum med mögel lukt, AC:n luktade blöt hund, Kranar som hängde löst och hade dåligt tryck, igen skruvade skåp, ett antal lampor som inte fungerade, gardiner som hängde på trekvart. Redan första dagen kontaktade vi ägaren för att få ny dusch slang och duschhandtag, påfyllning av porslin vilket inte var några problem. AC fixades efter mycket diskution. Vi tog kontakt med Apollos värdinnor som ställde upp till 100% och fick sköta dialogen med ägaren. Man dokumenterade med foto alla fel och brister på lägenheten. Försökte även att få tag på en annan lägenhet/rum men det var fullbokat. Men eftersom vi inte befinner oss i lägenheten mer än när vi sover så orkade vi inte bry oss, utan var kvar sista veckan utan att använda köksenheten. Vi är mycket besviken på vår lägenhet med så ofräsch inredning. Vi ger hotellet max 2 stjärnor, men fick betala fullt pris 3 € / dygn i extra avgift.

Bekräftad gäst: 2022-09-26


10 av 10

+
läget, servicen, värdinnan.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


8 av 10

+
läget och rummen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


4 av 10

+
Poolen samt läget nära stranden.
-
Vi hade bokat annat hotell men fick information från Apollo att vi flyttats till annat likvärdigt hotell. Almyra Village är INTE ett likvärdigt hotell; service och kundbemötande var under all kritik, faciliteter och aktiviteter som utlovats i Apollos presentation var inte tillgängliga eller existerade inte alls.

Bekräftad gäst: 2022-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

99 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
21
Bra
 
8
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-22

av ulrikav2015

Lugnt men inget för barnfamiljer

Fina stora lägenheter med lugnt läge med gångavstånd till stan. De behöver ta ned träden framför terrassen för att de ska bli utlovad havsutsikt. De borde sätta en åldersgräns eftersom de inte vill att barn badar och har kul i poolen. Även minus att poolen endast är öppen 10-19.

 
2021-10-13

av Monica_stromberg Norrtälje, Sverige

Underbar vecka !

Stora fina rum rent och fräscht underbar utsikt från balkongen över havet ! God frukost ! Underbart värdpar som äger hotellet så trevliga och hjälpsamma ! Lugnt läge en bit utanför Pigadia men gångavstånd på ca 15 min in till Pigadia . Rekommenderas verkligen !

 
2021-09-23

av BilowS1

Fräscht hotell nära stranden

Ett Hotell som ligger en bit utanför Karpathos stad. Fräscht o välskött. Stora rum med köksdel som har de nödvändigaste med porslin etc men även juicepress och elvisp. Rymlig balkong med möbler. Fantastisk utsikt Personalen är så trevliga och hjälpsamma. Poolområde där de dock blir minus i protokollet för de finns inga dynor på de hårda solstolarna. Men parasoll finns till alla stolar. Även gott om bord och soffor för umgänge. Man behöver inte ta dig in till stadskärnan för att äta. Finns Resturangen i närheten som fungerar alldeles utmärkt. Även supermarket i mindre format. Rekommenderas varmt

 
2021-09-13

av carinae814 Stockholm, Sverige

Ett sömnigt hotell i utkanten av stan

De har fått flera bra omdömen men vår bild är en annan. Rummen är enkelt inredda och sängarna är stenhårda. Poolen jätte härlig men den städas inte. Fullt med sand på botten, duschen är grön av alger och poolområdet är smutsigt. De lägger inte ut madrasser på solstolarna som är stenhårda (trä). De skyller på covid restriktioner och att de inte kan göra rent madrasserna då de är av tyg. Men de torkar inte ens av stolarna dagligen. På stranden och på andra hotell finns det dynor på solstolarna av tyg. Det är nära till stranden där finns enligt hemsidan solstolar och parasoll. Men nej, dessa har de inte orkat ställt ut. Ägarna är trötta och gör så lite som möjligt. Ägarnas bekvämlighet går före gästernas. De vill helst inte bli störda. Någon får betala 50E för att behålla rummet under avresedagen andra 40E. Hotellet beskrivning på hemsidan överensstämmer inte med verkligheten. Vår bild är att hotellet är 2, inte 4 stjärnigt.

 
2021-07-20

av Mikael B Göteborg, Sverige

Stora rum med havsutsikt !!

Stora rum med balkong. Badrum med badkar samt fria toalettartiklar. Litet kök med alla nödvändiga köksartiklar. Bord för fyra personer samt en soffa. Bra AC på rummet. Tv med diverse kanaler. Balkong med bord och 2 stolar.