Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 292 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Poolområdet, närheten till stranden. Parkering
-
Städning av pool och poolområdet. Attityd hos ägarna och att de tillhandahåller det som anges på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


3 av 10

+
Fanns bra förutsättningar för att ha igång en god service. Paret tillmötesgående när man om specifik hjälp. Tyvärr är vår bästa beskrivning på hotellet ”ett dött hotell med betalande gäster”. Full beläggning vad vi kunde notera. Fint poolområde, fina solstolar men ingen möjlighet att nyttja dessa då dynor var bortplockade. Poolen och duschen vedervärdiga - algbildning i duchområdet och duschmunstycket. Poolen rengjordes inte en enda gång under 2 veckors vistelse. Det lovades i beskrivningen stolar på stranden. Kunde inte fås. Listan kan bli längre. Apollo representanter borde matcha hotellets beskrivning med rätt och riktig marknadsföring. Vill tillägga att vi blev omdirigerade till detta hotell (Almyra village) av Apollo och utgick innan beslut av hotellbeskrivningen.
-
Att man kan använda tillgängliga faciliteter på hotellet Städningen av poolområdet Få igång poolbaren Få tillgång till solstolarna på stranden (gäster kan erbjudas att bära ner och upp)

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
Rummet/ lägenheten
-
Skydd mot vägen, staket/grind. Körde väldigt fort på kvällarna. Poolen,

Bekräftad gäst: 2021-08-29


8 av 10

+
Utsikten från balkongen, låg utanför stan, nära stranden, bra pool
-
Micro i köket, mer förvaringsutrymmen

Bekräftad gäst: 2021-08-16


5 av 10

+
-
1. Gör rent poolen, den var helt grön! Barnen fick utslag. 2. Se till att det finns dynor på solstolarna vid poolen precis som det ser ut på bilderna. 3. Personal måste se till att vara trevlig och tillmötesgående mot kunden även då kunden har synpunkter på något. Synpunkter och klagomål = möjlighet till förbättring. 4. Se till att toaletter och AC fungerar på alla rum. 5. Hotellet har knappast 4 stjärnor, snarare 2,5.

Bekräftad gäst: 2021-08-09


7 av 10

+
Lugnt och nära till havet. Hotellet skötte covid- restriktionerna mycket bra!
-
Skötsel av poolen. Det växte alger i polen. AC anläggning borde ses över - dålig kyla. Frukosten borde anpassas bättre efter barns önskningar. En uppmaning till er på Apollo är att ni informerar era gäster om att det kan bli en extra kostnad på hotellet om man vill ha tillgång till dusch innan man flyger hem med sent flyg. Det är inte hotellets fel utan det är ni på Apollo som charterbolag som bör upplysa om att det kan tillkomma en kostnad!

Bekräftad gäst: 2021-08-09


10 av 10

+
Fantastisl utsikt. Mycket Fräscha rum o välutrustat. Bra pool. Närhet till hav och till stad! Ett stort plus var att man kunde köpa vatten på hotellet så man slapp släpa!
-
AC som lät för mycket så det var svårt att sova och inte så effektiv AC just på vårt ena rum - bättre i det andra rummet vi hade. Synd att inte gymmet för öppet pga covid.

Bekräftad gäst: 2021-08-08


10 av 10

+
Fina moderna stora rum med väldigt fin balkong med utsikt mot havet.
-
Dom kan tillåta lämnande gäster att vistas vid poolen efter utcheckning om flyget inte går förrens på kvällen. Det sa dom uttryckligen att man inte fick.

Bekräftad gäst: 2021-08-02


8 av 10

+
Trevlig ägare, r med havsu
-
Ni som bolag borde komma överens med hotellet att det måste erbjudas möjlighet till dusch och ombyte när man får sen avgång hem. Det är inte vi resenärer som kan påverka när planet går. Men vi ska heller inte behöva betala 500 kr för att kunna dusch och byta om innan sen avresa

Bekräftad gäst: 2021-08-02


10 av 10

+
Personalen
-
Sängarna

Bekräftad gäst: 2021-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
19
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-09-13

av carinae814 Stockholm, Sverige

Ett sömnigt hotell i utkanten av stan

De har fått flera bra omdömen men vår bild är en annan. Rummen är enkelt inredda och sängarna är stenhårda. Poolen jätte härlig men den städas inte. Fullt med sand på botten, duschen är grön av alger och poolområdet är smutsigt. De lägger inte ut madrasser på solstolarna som är stenhårda (trä). De skyller på covid restriktioner och att de inte kan göra rent madrasserna då de är av tyg. Men de torkar inte ens av stolarna dagligen. På stranden och på andra hotell finns det dynor på solstolarna av tyg. Det är nära till stranden där finns enligt hemsidan solstolar och parasoll. Men nej, dessa har de inte orkat ställt ut. Ägarna är trötta och gör så lite som möjligt. Ägarnas bekvämlighet går före gästernas. De vill helst inte bli störda. Någon får betala 50E för att behålla rummet under avresedagen andra 40E. Hotellet beskrivning på hemsidan överensstämmer inte med verkligheten. Vår bild är att hotellet är 2, inte 4 stjärnigt.

 
2021-07-20

av Mikael B Göteborg, Sverige

Stora rum med havsutsikt !!

Stora rum med balkong. Badrum med badkar samt fria toalettartiklar. Litet kök med alla nödvändiga köksartiklar. Bord för fyra personer samt en soffa. Bra AC på rummet. Tv med diverse kanaler. Balkong med bord och 2 stolar.

 
2019-07-19

av LottenEk Solna, Sverige

Super!

Vilken härlig familjär personal på hotellet synd att dom inte har restaurang o bar på kvällen. Nöjda med vårt rum kunde dock vart en extra bäddmadrass i sängarna. Vi badade nog i poolen varje dag efter våra dagsutflykter till alla häftiga badstränder. Karpathos stränder nås enklast med en hyrbil (väldigt slingriga serpentinvägar över bergen inget för de höjdrädda). Vi kan varmt rekommendera Almyra Village

 
2019-06-18

av lasseberggren2018 Västra Frölunda, Sverige

MYCKET rymliga rena rum o trevlig o hjälpsam personal

Inte mycket att klaga på om detta stället.Det mesta var riktigt bra men alla vill ju alltid veta vad som var negativt o här är de få grejer jag kunde komma på: Brant trappa upp till rummen,kass musik vid poolen.Helt dött efter kl.21.inte ens baröppet..Mer positivt istället: Bra utrustat kök med allt utom en riktig svensk osthyvel. Hyfsat nära 10-12 min till Minimarket med det mesta.Bra däckstolar vid varm o skön pool.Liten egen mini-minimarket på hotellet värt att köpa vatten o det som saknas för dagen.

 
2017-06-29

av Bibbipn

Mycket fint lägenhetshotell

Lugn, skön och mysig miljö att bo i med nära till fin strand, bara att korsa vägen. Hotellet är välskött och har bra standard, det är rent och fint överallt. Rymligt rum med bra utrustad köksdel. Rymligt badrum och dusch i badkar. Stor balkong med härlig utsikt över havet. Hotellet har en välskött trädgård och liten pool i anslutning till den. Hotellet erbjöd vid ankomsten 6 stora flaskor vatten till butikspris, något vi uppskattade mycket då det är en bit till affärerna. Från hotellet in till centrum är det ca 1500m till flera stora livsmedelsaffärer, men det finns mindre affärer innan dess om man bara vill köpa något att dricka eller snacks.