Kundomdömen om Almyra Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 236 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Trevlig personal. Sköna sängar och god frukost
-
Insynsskydd mellan balkongerna. Hyllor eller skåp till förvaring både i sovrummet o på toaletten

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

+
Lugnt både på hotellet och i omgivningen
-
Hotellet är väldigt handikappvänligt utom då det gäller poolerna, det skall finnas ramp eller trappsteg med räcke att hålla sig i, helt nödvändigt för handikappad person, måste rättas till för att få en bra semester. Till strand angavs 0 meter, detta visade sig vara ingen strand utan ett stycke med stora stenar helt omöjligt att gå i havet därifrån. Till strand var det ca 200 meter.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

+
Vi fick ju byta, off season. Det var ju bra det, för det rum vi skulle haft var en bedrövelse, ut mot ngn väg-vägg
-
Info om att det är väldigt lugnt ställe, bara en gata.....i princip

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Bra läge och trevlig personal
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-10-10


10 av 10

+
lungt trevligt
-
vi bokade via ticket . ett rum fanns kvar marklägenhet med två rum.rummet var en halv källare liknade en psykriatisk avdelning.men som tur var blev en studio ledig till nästa dag.så hotell ägaren fixade detta åt oss.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Betjeningens hjelpsomhet og Service. Vennlighet og smil! Jobber TIL beste for gjestene. Orden og renslighet generelt. Lekre og velstelte Rom hver dag.
-
Badene er for lite tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Mangler handle ved badekaret.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
Själva hotellet bra. Beskrivning av stranden vid hotellet felaktig. Stranden ej badbar pga stora stenar, håligheter samt cementliknande lava. Halt samt direkt farligt att ta sig ner i vattnet.
-
Rätt beskrivning av stranden. Vi valde hotellet m à à att det var så nära till stranden, vilken vi inte kunde nyttja till bad.90

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

+
litet mysigt hotell med en förtjusande ägarinna samt jättetrevlig personal. Rent och snyggt, tyst och lugnt och nära till allt.
-
inga förslag

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

+
-
Info om att det är lite halkigt att gå i havet från sandstranden då botten består av berg

Bekräftad gäst: 2019-09-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

88 omdömen
Utmärkt
 
63
Väldigt bra
 
18
Bra
 
4
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-19

Inlägg av LottenEk Solna, Sverige

Super!

Vilken härlig familjär personal på hotellet synd att dom inte har restaurang o bar på kvällen. Nöjda med vårt rum kunde dock vart en extra bäddmadrass i sängarna. Vi badade nog i poolen varje dag efter våra dagsutflykter till alla häftiga badstränder. Karpathos stränder nås enklast med en hyrbil (väldigt slingriga serpentinvägar över bergen inget för de höjdrädda). Vi kan varmt rekommendera Almyra Village

 
2019-06-18

Inlägg av lasseberggren2018 Västra Frölunda, Sverige

MYCKET rymliga rena rum o trevlig o hjälpsam personal

Inte mycket att klaga på om detta stället.Det mesta var riktigt bra men alla vill ju alltid veta vad som var negativt o här är de få grejer jag kunde komma på: Brant trappa upp till rummen,kass musik vid poolen.Helt dött efter kl.21.inte ens baröppet..Mer positivt istället: Bra utrustat kök med allt utom en riktig svensk osthyvel. Hyfsat nära 10-12 min till Minimarket med det mesta.Bra däckstolar vid varm o skön pool.Liten egen mini-minimarket på hotellet värt att köpa vatten o det som saknas för dagen.

 
2017-06-29

Inlägg av Bibbipn

Mycket fint lägenhetshotell

Lugn, skön och mysig miljö att bo i med nära till fin strand, bara att korsa vägen. Hotellet är välskött och har bra standard, det är rent och fint överallt. Rymligt rum med bra utrustad köksdel. Rymligt badrum och dusch i badkar. Stor balkong med härlig utsikt över havet. Hotellet har en välskött trädgård och liten pool i anslutning till den. Hotellet erbjöd vid ankomsten 6 stora flaskor vatten till butikspris, något vi uppskattade mycket då det är en bit till affärerna. Från hotellet in till centrum är det ca 1500m till flera stora livsmedelsaffärer, men det finns mindre affärer innan dess om man bara vill köpa något att dricka eller snacks.

 
2017-06-27

Inlägg av lisbethcitra Skövde, Sverige

Lugnt och fint

Lungt och fint lägenhetshotell med perfekt läge ca 1,5km utanför centrum. Bra väg in med flera restauranger utefter vägen om man inte vill gå varje kväll. Enrumslägenheterna är rymliga och har fin havsutsikt.

 
2016-10-07

Inlägg av IngelaF25

Fint hotell, underbar personal, jättebra frukost

Jättefint hotell med underbar personal, stora fina rum med bra utrustat kök. mycket bra frukost, fick välja på 5 olika menyer. mycket bra. lagom promenad in till centrum, . men annars bra väg att gå på om än lite mörkt på vissa ställen kvällstid (Ficklampa rekommenderas).