Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 15 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller markbalkong. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i hopvikbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Observera! Alla rum som är belägna på bottenvåningen med markbalkong har karpatisk säng. En karpatisk säng är en upphöjd säng/sovalkov som man når via trappor (se bild). Det kan vara svårt att komma upp i och ur sängen.

Rumsstorlek: ca 13-15 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer. 1-3 personer.

Större enrumslägenheter

Större enrumslägenheter med markbalkong. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i hopvikbara sängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.