Kundomdömen om Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 70 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Barnen hade roligt. Det rummet vi uppgraderade oss till genom att betala mer var underbart för barnen med poolen just utanför.
-
Rakt igenom egentligen. Det fanns ljusglimtar här och där men framförallt maten drar ner betyget rejält.

Bekräftad gäst: 2024-06-17


8 av 10

+
Stranden.
-
Restauranger..möjlighet att sitta ute och äta

Bekräftad gäst: 2024-06-14


6 av 10

+
Rent. Rummen . Gott om solstolar på stranden.
-
Förra året fick vi går ner i trädgården vid måltiderna o vi bar alltid upp allt vi tagit med oss. I år fick man inte göra detta alls. Vi var hänvisade att sitta inne där ljudvolymen var förskräcklig eller försöka få plats på de små balkongerna.

Bekräftad gäst: 2024-06-14


8 av 10

+
Läget är väldigt bra, precis på stranden och med bra pooler och fina rum med bra utsikt.
-
Hade önskat någon form av kvällsunderhållning detta saknades helt. maten väldigt tråkig.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


7 av 10

+
Lugnt och fint
-
Jag förväntar mig varm mat och att det ska var uppmärkt så att vi med matallergi kan se vad det innehåller. Det har uppsatt i bland men allt för ofta inget.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


4 av 10

+
Lugnet
-
Fler hissar, restaurangen som vi kunde boka en gratismiddag, den fanns inte.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


10 av 10

+
Vänligheten och servicen.
-
Allt var bra.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


4 av 10

+
Stranden, städning
-
Maten, Dryck. Hade all inclusive, men det var fler platser där all inclusive inte gällde. Duchen på rummet läckte ut vatten över allt på badet. Var familj, men fick inte rummen bredvid. Mellan målen var alltid slut. Hotellet helt öde område. Ingen Wifi att prata om.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


7 av 10

+
Rummen o poolområdet
-
Stökig atmosfär i restaurangen, ingen info vad det var för olika rätter som serverades.

Bekräftad gäst: 2024-06-10


8 av 10

+
Utsikten, bra säng
-
Air conditionen fungerade inte riktigt bra, i duschen hängde lösa plastbitar

Bekräftad gäst: 2024-06-10


Something went wrong when loading reviews.