Rumstyper på Kantouni Beach Boutique Hotel

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass med havsutsikt. En stor dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp/minibar med daglig påfyllning av vatten. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Strandväska och strandskor. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit

Juniorsviter med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En stor dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i väl tilltagen bäddsoffa (ca 170x190 cm). Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp/minibar med daglig påfyllning av vatten. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Strandväska och strandskor. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit premium

Juniorsvit premium har balkong eller terrass med en jacuzzi på uteplatsen. En stor dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp/minibar med daglig påfyllning av vatten. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Strandväska och strandskor. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med balkong eller terrass med havsutsikt. En stor dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp/minibar med daglig påfyllning av vatten. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Strandväska och strandskor. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.