Rumstyper på Kantouni Beach Boutique Hotel

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Strandväska med pool- och strandhanddukar och strandskor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit premium

Juniorsvit premium med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. På uteplatsen finns en jacuzzi. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Espressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Strandväska med pool- och strandhanddukar och strandskor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Åldersgräns för att bo i denna rumstyp är minimum 12 år.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Strandväska med pool- och strandhanddukar och strandskor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med balkong eller terrass och havsutsikt. På uteplatsen finns en jacuzzi. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espressomaskin. Tv med internationella kanaler. Strandväska med pool- och strandhanddukar och strandskor. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Åldersgräns för att bo i denna rumstyp är minimum 12 år.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.