Rumstyper på Kantouni Beach Boutique Hotel

Dubbelrum

Dubbelrum med en stor dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp/minibar med daglig påfyllning av vatten. . Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit

I juniorsviterna finns en stor dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i väl tilltagen bäddsoffa (ca 170x190 cm). Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp/minibar med daglig påfyllning av vatten. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit premium

Juniorsvit premium med en stor dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp/minibar med daglig påfyllning av vatten. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass med en jacuzzi på uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med en stor dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp/minibar med daglig påfyllning av vatten. . Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.