Kantouni Beach Boutique Hotel

  • Nyrenoverat hotell
  • Precis vid stranden
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkomna till nyrenoverade Kantouni Beach Boutique Hotel – hotellet med det perfekta strandläget på Kalymnos. Hotellet lockar med läckra rum och sviter varav många har en vacker utsikt över havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer. Juniorsvit premium för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 55 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kantouni Beach Boutique Hotel är vackert beläget precis vid Kanotouni beach, en härligt långgrund sandstrand. På hotellet finns en pool med barnsektion och en solterrass med gratis solstolar, parasoller och handdukar. Pool-/snackbar som serverar snacks, cocktails, juice och kaffe finns också här.

Hotellet är totalrenoverat och har en helt ny restaurang nere vid havet. Här kan du njuta av vacker utsikt och vällagad mat med Medelhavssmaker, eller kanske något från det internationella köket.

Hyr du bil för att upptäcka mer av ljuvliga Kalymnos erbjuds gratis parkering på hotellet. Gratis wifi på hela hotellet. Tvättservice och room service mot avgift. Ca 800 meter till centrum av Elies och Linaria, ca 6,5 kilometer till Kalymnos. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.