Ilisia

Ilisia är ett snyggt och stilfullt hotell med promenadavstånd till flera av Atens sevärdheter, bland annat till Athens Consert Hall och National Gallery. Här bor du i fina och bekväma rum, perfekt efter en dag på stan. Frukosten ingår och sen är det bara att snöra på dig bekväma skor och upptäcka denna fantastiska stad - Aten.

Superdeal!

Nu kan du fynda sommarens resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 336 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ilisia ligger på bekvämt promenadavstånd till många av Atens sevärdheter. Se Panathenaic Stadium där de första moderna olympiskaspelen hölls 1896 för att sedan ta en krävande promenad upp till Parthenontemplet på smala och mysiga gator och trappor via Plaka. När dagen går över till kväll går du förbi Plaka för en god middag och kanske lite bouzoukimusik till småtimmarna.

På hotellet hittar du en bar som är öppen från lunch till midnatt samt en frukostmatsal.

Wifi ingår över hela hotellet. Parking och laddningsstation för elbil. Ca 550 meter till tunnelbanestationen Evangelismos. Ca 3 kilometer till Akropolisklippan, drygt 1 kilometer till Syntagmatorget och till den antika olympiastadion och drygt 2 kilometer till Plaka.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 07.00-10.30.

Alla hotell, Aten

Polis Grand

Polis Grand är ett modernt och snyggt hotell nära Omonoia-torget i Aten. Här bor du centralt och bara en kort promenad från tunnelbanan. Från hotellets takterrass har du magnifik utsikt över Aten och på håll kan du se Akropolisklipppan med det berömda Parthenontemplet.