Paradise Alonissos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Familjeägda Paradise Alonissos bjuder på ett härligt läge med vy över det kristallklara vattnet. Vid poolområdet behöver du aldrig vara hungrig – här finns en poolbar som också serverar enklare rätter. Från poolområdet finns en liten väg som leder ner till badklipporna där du kan bada och snorkla i havet.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt och skönt. AC på rummet. Poolområdet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 229 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Paradise Alonissos är ett trevligt hotell, beläget på en höjd ovanför hamnen i Patitiri. Fint poolområde med en pool med barnsektion samt solstolar och parasoller som ingår. Pool/snackbar som serverar enklare rätter. Till hotellet hör en terrass som i fem våningar vetter mot havet.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Klippbad ca 50 meter bort. Ca 1 kilometer till strand med småsten. Avståndet till Patitiri varierar beroende på vilken väg man väljer, från ca 500 meter till 1 kilometer. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Alonissos

4 Epoches

Hotell 4 Epoches har ett mycket bra läge med Steni Valas centrum precis utanför dörren och endast 300 meter till småstensstranden Glyfa. På hotellet finns både pool och frukostrestaurang.

Ilias

Lägenhetshotellet Ilias har ett mysigt läge ovanför hamnen i Patitiri där det finns gott om caféer, tavernor och ozerior. I lägenheterna finns möjlighet att laga måltiderna själv, och när det är dags för svalkande dopp ligger stranden en kort bit bort.

Hippocampus

Hippocampus är ett litet familjeägt hotell, beläget på en höjd i den charmiga lilla orten Votsi på Alonissos. Här bor du i lägenheter där du kan laga din egen mat, men har gångavstånd till mysiga tavernor och caféer.

Elena

Elena är ett familjeägt lägenhetshotell i utkanten av Patitiri på Alonissos. Här kan du koppla av i en solstol vid det mysiga poolområdet eller njuta av den vackra utsikten från din balkong eller terrass. Hotellet ligger inom gångavstånd till både stadens centrum och hamn, samt till stranden.

Nereides Alonissos

Fräscha lägenhetshotellet Nereides Alonissos ligger i lugna omgivningar i Patitiris utkant. Vid poolområdet väntar många härliga dagar i de sköna solstolarna. Hotellet dukar upp frukost varje morgon, och i de moderna lägenheterna finns både wifi och tv.

Gorgona

Gorgona är ett enkelt lägenhetshotell nära den fina lilla stranden Rousoum Gialos på Alonissos och nära centrum med trevliga tavernor och caféer. Boka en superiorlägenhet så får du en härlig havsutsikt!

Marilena

Bara några meter från havets kristallklara vatten ligger det fräscha lägenhetshotellet Marilena. Hotellet fungerar utomordentligt bra att använda som utgångspunkt för dina semesteräventyr på Alonissos.

Pension Votsi

Pension Votsi är beläget i lugna omgivningar med vacker utsikt över Egeiska havet, strax ovanför den idylliska fiskehamnen i byn Votsi på Alonissos. Hotellet har en fin terrass där du kan sätta dig ner och ta något svalkande att dricka och kanske läsa en bok eller bara koppla av i hängstolarna.