Kundomdömen om Paradise (Alonissos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget.
-
Oftare byte av lakan och handdukar. Förbättra frukosten, större utbud och variation. Oacceptabelt med utebliven frukost avresedagen!

Bekräftad gäst: 2023-10-07


6 av 10

+
Renhet. Vänlig personal. Läge, utsikt över havet.
-
Duschen hade behövt få uppsatt duschväggar, hela golvet blev vått vid dusch.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Utsikten. Läget. Lugnt. Rent. Vacker miljö.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Mycket lugnt och avslappnat. God frukost! Fantastiska omgivningar
-
Något lyhört (genom ytterdörren)

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Poolområdet var bra, det var inte svårt att få solsäng och frukosten hade det man behöver. Trevlig och hjälpsam personal. Skön atmosfär!
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


7 av 10

+
Trevlig personal och bra område då det var nära till hamnen.
-
Rummen var rätt små och städningen kunde varit bättre.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


7 av 10

+
Fint poolområde, nära stan men ändå lugnt och med fantastisk utsikt. Oerhört trevlig personal. Bra frukost.
-
Vi fick ett av de gamla rummen som inte lever upp till priset vi betalat hos Apollo. Apollo behöver säkerställa att de gamla rummen inte säljs till samma pris som de nya - det är inte samma kvalitet/antal stjärnor på dem. Hotellet själv säljer inte rummen till samma pris på bokningssidorna, så felet är helt och hållet Apollos.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Utsikten över havet från balkongen. Närheten till havsbad från stege. Frukosten med grekisk yoghurt. Luncherna på poolbaren. Närheten till stan med restauranger och supermarket. Bra städning trots traditionellt stengolv i huvudbyggnaden.
-
Relaterat till värmebölja: Poolvattnet var för varmt för att svalka sig i.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

218 omdömen
Utmärkt
 
131
Väldigt bra
 
53
Bra
 
14
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2023-08-27

av Kicki M Boden, Sverige

Vackra soluppgångar

Ett helt ok hotel. Nära till klippbad, centrum och stränder på promenadavstånd. Hotellet skulle må bra av lite renovering. Trasiga trappsteg vid poolen och barområdet. Vattnet i poolen väligt varmt, inte alls svalkande. En dusch i poolområdet i ena hörnet väldigt nära solstolarna. Frukost helt ok. Vi fick ett rum i den orenoverade delen, litet och duschdraperiet hamnade runt kroppen när man duschade. Men utsikten från vårt rum var jättefin och sängarna sköna (var med bäddmadrass, hörde att andra gäster på hotellet inte hade bäddmadrass).

 
2022-06-07

av ChriRob Västra Frölunda, Sverige

Fin utsikt

Vi fick rum 210 med magisk utsikt. Rummet var litet men rent. Wi-Fi fungerade bara vid receptionen och det var inte tillförlitligt. Frukosten var ok men inte tillräcklig med tanke på pris och hotellets standard. Omelette skulle man få efter uppmaning men det var ingen som erbjöd.

 
2019-06-30

av Torbjorn12 Lidköping, Sverige

Bra hotell med underbar personal!

Bra hotell med frukost. Välstädat. Poolområde med bar, man kan även bada i havet från klipporna 50 meter från hotellet. Man når hamnen med restauranger genom att ta trapporna mellan husen. Verkar som man har mycket återkommande gäster.

 
2018-07-16

av Per S Örkelljunga

Välj rätt rum

Vi var här en vecka i början på juli. Hotellet ligger väldigt fint vid havet och de flesta rum har jättefin utsikt mot havet, dock inte alla. Det finns ett fåtal rum mot gatan och vi fick ett sådant. Utsikt mot en byggarbetsplats och en minimal balkong. Vi försökte byta rum men personalen hänvisade till ägaren som skulle dyka upp senare. Vi såg aldrig till någon ägare. Åk inte med Apollo hit för då kan ni inte välja rum och får betala samma pris som de som har havsutsikt. Bokar ni via boking.com kan man välja rum och där har rummen mot gatan lägre pris. Vi reagerade också på att när vi kom till hotellet en dag så sätt städerskan nyckelknippa i vår dörr på utsidan. Vem som hade kunnat gå in på rummet och i de andras. När vi påtalade detta så ryckte personalen bara på axlarna.

 
2018-05-27

av Maria M

Prisvärt

Mycket fräscht hotell. Fina rum, sköna sängar. Fin utsikt mot havet. Perfekt poolläge. Nära till hamnen. Trevligt bemötande av personalen. Bra frukost. Detta hotell rekommenderar jag gärna. Paradise är ett passande namn.