Kundomdömen om Kombo Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1419 omdömen
Utmärkt
 
494
Väldigt bra
 
628
Bra
 
193
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2024-03-14

av Sven M Stockholm, Sverige

Fräscht hotell med skön strand

Efter diskussioner fick vi rum med utsikt mot poolen. Det var bra.Fina rum med bra ac. Fantastisk frukost i avslappnad miljö . Fin strand och sköna bad. Restauranger inom gångavstånd då utbudet på hotellet var dyrt och sparsamt.Poolen var tyvärr svinkall och inte många badade i den. Härlig personal som skojade friskt. Återvänder gärna

 
2020-03-15

av jessicaa918 Kotu, Gambia

Vi kommer tillbaka!

Jag spenderade en vecka på Kombo Beach med min kille och vår tvåårige son. Personalen och folket är trevliga och barnkära, hotellområdet är lugnt och trevligt med gott om plats vid både poolen och den fina stranden, med supernära emellan perfekt för att varva sandslott med bad i poolen. Där fanns även pingisbord, jenga och annat kul. Hotellets frukost som ingick var över förväntan! Även hotellets restauranger var bra - barracuda blev en lunchfavorit på stranden och The Brasserie en middagsfavorit. Personalens service är varierande, men med lite förståelse och empati för deras arbetsmiljö, arbetstider och löner bör man kunna lägga mindre energi vid det, dom flesta är fantastiska! Wifi funkade sisådär, men jag hade inte förväntat mig mer. Rummet var slitet och skulle behöva en uppdatering, duschdraperiet har förmodligen suttit där sedan urminnes tider men vi åkte ändå inte till Gambia för att spendera tid på rummet så det gjorde inte särskilt mycket men det är inte 4 stjärnig standard. I det stora hela så älskade jag vår vistelse på Kombo beach, och jag kommer definitivt att åtevända när tillfälle ges! 😊🙏

 
2020-03-06

av 730ellab Sölvesborg, Sverige

Resa

Väldigt fint hotell fina rum bra läge och nära shopping marknader. Marknaderna är på gångavstånd på stranden. De kvinnliga servitriserna vid poolen var trevliga. Baracuda resturangen ej bra men de andra var bra.

 
2020-01-17

av bodils324

Mycket nöjda med detta hotell!

Valde hotell med tanke på strand och kunde inte vara mer nöjda. Stranden är vacker, skön skugga av palmer och bra utbud av solstolar. Hotellet är mycket välkomnande med bra service överallt. Restaurangerna har god mat och mellanmål. Vi hade inte all inclusive men frukost. Den har allt, varm mat, kall mat, färska frukter, vi är jättenöjda med den. Man kan sitta vid poolen, vid stranden eller inne och äta. Trädgården runt hotelldelarna är härlig med fina gräsmattor, palmer, blommor och mycket fåglar. Poolen mysig och bra med solstolar. Rummen, vi hade ett superior, är enkla, rena men kan behövas uppdateras med tiden. Men man är ju inte på rummet särskilt mycket, rena handdukar, alltid varm dusch och elen får man räkna med kan komma och gå i detta land. Dock bara någon gång under vår tid där. Jättenöjda och kommer gärna tillbaka. Lugnare läge här än i Senegambia men finns några restauranger utanför hotellet. Lätt med taxi till andra ställen.

 
2019-12-23

av 237g_relm

Vackert beläget hotell , med en fin utsikt.

Mycket trevligt hotell som ligger vid en lång sandstrand . Otroligt vänlig och serviceinriktad personal . När vi anlände till hotellet första kvällen gick det inte att låsa vår dörr ,så vi gick ner till receptionen och talade om detta . Det tog tio minuter så kom en kille och byte låskolv . Jag kan varmt rekommendera detta hotell .