Kundomdömen om Hampton by Hilton Marjan Island - sommar 2024

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fräscht !
-
Mycket folk, för lite personal som inte hann plocka undan i restaurangen..fåglar som åt av resterna. En person som gav dricka, sjukt lång kö för att få dricka! Kasst att man får hotell rum utan balkong när man bokat med balkong! Dåligt att de inte berättar att man inte kan åka till varandra på de olika hissplanen, barnen bodde på 8:an o vi 5:an men kunde inte åka till varandra.

Bekräftad gäst: 2024-03-27


7 av 10

+
Fräscht och fint, bra läge.
-
När man bokat allinclusive ska man inte behöva böna och be om att få mer än 1L vatten på 2 personer. Personalen i matsalen mycket trevliga men i poolbaren kom det obefogade spydiga kommentarer.

Bekräftad gäst: 2024-03-23


3 av 10

+
Att vi hade havsutsikt och många solstolar
-
Jag är kortas i resesällskapet och fick sova i bäddsoffan som var alldeles för liten , jag är 165 cm och mina fötter hängde ut . Jag blev tvungen att handla tandkräm och tre tandborstar i hotellet för att det finns inga andra affärer i närheten . Jag handlade med kortet och tänkte att det kan inte kosta så mycket. När jag tittade på bankkontot såg jag att han hade tagit över 400kr Drinkar ingick inte i helpension som vi hade köpt av er när min son köpte en läsk så pröjsade 120 kr Så oseriöst att utnyttja människor som inte har butiker i närheten. Barnen var hungriga för vi anlände 3 på natten . Alltid när vi har anlänt på nätterna i andra hoteller så har man åtminstone fixat sandwich. Hotellet hade inte det så vi fick beställa tre sandwich till rummet fick pröjsa nästan 500 kr . Reception personalen sa att Apollo inte har meddelat dem om att dem skall fixa något litet ätbart.

Bekräftad gäst: 2024-02-07


10 av 10

+
Fin strand , fina rum
-
Frukosten hade knappt något pålägg till frallorna

Bekräftad gäst: 2024-01-22


10 av 10

+
Väldigt rent och fräscht med trevlig personal. Mycket god mat och stort utbud. Fräscht gym, lekrum, lekplats och hoppborg.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-17


7 av 10

+
Rummen var fina. Jättefint lekrum för barnen.
-
Det var extremt dyrt med allt som inte var en del av all-inklusive. När vi ankom köpte vi en kola i baren för ca 70kr. Löjligt dyrt. Priserna i spa var också mycket höga, men det fanns strandsäljare som sålde samma tjänster i samma spa för halva priset. Oseriöst.

Bekräftad gäst: 2024-01-08


8 av 10

+
De stora fina och generösa rummen. Det strandnära läget. Vi hade mycket fin havsutsikt från rummet/ balkongen trots att vi inte hade betalat extra för specificerad utsikt.
-
Det var alldeles för bullrigt och slamrigt i restaurangen. Tips är att sätta upp bullerdämpande/ ljuddämpande plattor/ inredning på väggar och i taket. Poolen och poolområdet var underdimensionerat i förhållande till hotellets antal gäster.

Bekräftad gäst: 2024-01-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

3567 omdömen
Utmärkt
 
2850
Väldigt bra
 
433
Bra
 
157
Mindre bra
 
63
Underkänt
 
64

5 senaste omdömen

2023-05-23

av Sofi D

Fina rum, usel mat och högljud matsal

Rummen är fräscha och rymliga. Trevlig personal. Sängarna rangliga och åt det hårda hållet. Stranden är konstgjord så är inte så fin som den kan vara. En bit ut i vattnet är det sjögräs. Extremt många som bokar platser och handdukarna ligger där hela dagen och ingen som ligger där. Du får vatten i små pappmuggar. Tre klunkar så är de slut. Eftersom så många solstolar är uppbokade får man gå långt att hämta. All inklusive är dålig. Bara dryck mellan måltiderna. Matsalen är en hemsk plats. Otroligt hög ljudnivå och usel mat. Inte många rätter som har varit goda. Går att sitta ute men alla röker där. Ska vara ett rökfritt hotell men ute röks det överallt. Lokala taxin tar bara kontanter så växla in kontanter. Vår räddning när det kommer till maten är den vedugnsbakade pizzan. Vi kommer inte återkomma till detta hotell. Finns så mycket bättre, lugnare och finare ställen här i Dubai. Skulle ge det tre stjärnor pga de fina rummen. Maten, vattenskoter som väsnas, den hemska maten drar ner betyget väldigt mycket.

 
2023-05-20

av MagnusD25

Budgethotell

Rummen är av bra standard och rymliga. Restaurangen däremot är oerhört jobbig att äta i då ljudnivån är fruktansvärt hög. Maten är väldigt tråkig och finns inga bra alternativ för mindre barn. Ett plus är de vedugnsbakade pizzorna som funkade som nödproviant då inget annat passade våra barn. Hotellet ligger i en vik som tyvärr får besök av 10-12 vattenskotrar dagligen och stör ganska rejält. Stranden är grovkornig och gör ganska ont att gå på. Havsbotten är av samma grova sand men övergår ganska snabbt till sjögräs som kan uppfattas som lite slemmigt att gå på. Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående. Personligen kommer jag aldrig återvända till detta hotell då det finns mycket bättre alternativ.

 
2022-03-10

av lenalF4950IW

Semester

Semester mars månad. Fantastisk plats. Det är Varmt och fint. Trevliga människor Tack så mycket Nishanela and Asaar för en super bra service i baren. Varm i havet. Fina rum och utsikt. Hampton by Hilton

 
2024-07-09

av Ann M

10 из 10

Хороший отель 2020 года, не старый, мебель не убита. Все оформлено со вкусом, чувствуется дизайнерское оформление. В коридоре и фойе приятный запах. Комфортные номера, очень чистые. Весь персонал приветливый. Вкусная еда. Пляж и бассейн очень близко к отелю.

 
2024-07-09

av Mariya N

👍👍👍😍

Отличный отель, подходит для отдыха семьей с детьми. Приятный персонал, питание разнообразное, теплый бассейн, анимация работает целый день. Чистые, светлые номера. Администраторы всегда готовы прийти на помощь. Уборка каждый день проходит