Dubbelrum

Dubbelrum i ljusa färger och en makalös havsutsikt från balkongen. Rummen är belägna på våningarna 4-14. Liten soffa, satellit-tv och heltäckningsmatta. Extrabädden är i en bäddsoffa. En flaska mineralvatten levereras till rummet varje dag. Minibar, te- och kaffefaciliteter, badrock och tofflor. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extra bädd.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med havsutsikt från balkongen. Rummen är belägna på våningarna 15-20. Extrabädd i en bäddsoffa. Liten soffa, satellit-tv och heltäckningsmatta. En flaska mineralvatten levereras till rummet varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar, te- och kaffefaciliteter, badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extra bädd.

Rumsstorlek: ca 36-39 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Fina sviter med ett sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Gäster boende i svit har tillgång till hotellets Executive Lounge på 24e våningen. Tv med satellitkanaler i båda sovrum och vardagsrum. Heltäckningsmatta. En flaska mineralvatten levereras till rummet varje dag. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkonger med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Loungeservice: Frukost i loungen eller i den dagliga restaurangen, kl. 06.30-11.00. Snacks, kl. 15.00–20.00. Fördrinkar till middagen, kl. 18.00-20.00. Gratis te/kaffe, juicer och läsk under hela dagen. Gratis tidningar och wifi.

Observera att barn under två år räknas som person i extra bädd.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.