Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Bra service, trevlig personal đŸ€—
-

Bekräftad gäst: 2022-04-10


8 av 10

+
Läget.
-
Oslipad personal i receptionen. Inga tandborstglas på rummet. Städning när vi kom hem sent på em - inte bra.

Bekräftad gäst: 2021-12-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-03


9 av 10

+
Jättetrevlig personal och fantastisk service. Häftig utsikt över Dubai. Stort, fräscht och välplanerat rum. Sköna sängar. Lugnt och skönt lokaliserat. Pålitligt wifi. Bra ac. Enkel men trevlig strand på väldigt bekvämt promenadavstånd. Jättebra strandpromenad längs med havskanten, perfekt för morgonpromenad eller en (kort eller lång) joggingtur!
-
Det enda som kan påpekas om hotellet är att det är en bit att åka hela vägen ut till det, så vill man spendera jättelite tid på hotellet och bara ute på upptäcktsfärd är det kanske onödigt långt avstånd att bo ute på palmen istället för inne på fastlandet. Taxi och uber var dock jättebilligt och aldrig något problem att få tag på så det löste sig fint! För en semester där man enbart tänkt stanna på hotellet skulle jag säga att det kanske är lite för litet, det finns inte speciellt mycket på gångavstånd förutom andra hotell. Vill man som vi ha en mix av strandnära hotell och utflykter passade det perfekt! (speciellt eftersom många andra hotell med strand var i en högre prisklass) Vi upplevde hotellet bättre än vad stjärnorna anger, många taxichaufförer undrade varför vi valt ett så enkelt hotell bland alla andra stora Resorts ute på palmen men vi föredrog att det inte var stort. Speciellt när man fortfarande hade så stort utbud och trevlig service!

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-25


7 av 10

+
Det som lyfte hotellet var den fantastiskt serviceinriktade personalen. Personer som särskilt bör omnämnas är bla Josef från Marocko och Kapoor från Indien samt Ellayca som verkligen var bidragande till vår positiva upplevelse och att Aloft motsvarade våra förväntningar.
-
Middagsbuffén var emellanåt stökig med mycket gäster som trängdes, vilket inte gav en optimal middagsupplevelse. Kanske man skulle introducera system med flera sittningar eller informera om invasion kan förväntas, så man själv kan planera .

Bekräftad gäst: 2019-12-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

724 omdömen
Utmärkt
 
504
Väldigt bra
 
132
Bra
 
46
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-01-10

av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2022-05-23

av jonathanjP2099AY

Mr

Had such a lovely time in Dubai my first time coming there and the hotel service was really good I felt welcomed from everyone and mostly Sylvester and farouk who looked after me and showed lot of respect ✊ I would want to thank everyone for the time at the hotel and sylvester and Farouk who I had a great time spending on the beach with and looking after me đŸ€ČđŸŒđŸ‘đŸŒđŸ™ŒđŸŒI will be back again there and I recommend it to everyone to come to aloft hotel đŸ‘đŸŒ

 
2022-05-15

av 21palesab

Excellent Service

Had such an amazing stay at Aloft Hotel, Palm Jumeirah. The reception staff were super friendly & efficient. I would like to personally Thank Yee from the East & Seabord team. His service was excellent!!!

 
2022-05-11

av 674panashem

Beach day

Visited the Aloft hotel for a lovely beach day with some friends . The property is beautiful with gorgeous views. The beach was calm relaxing and clean. Well maintained shower. Special thanks to Sylvester and Ganga . Really took care of us.

 
2022-05-07

av BassadMo

Best place in town

The rooftop is an amazing place, special thanks to the Colombian chef the food was very pleasant, I want to mention specially aymen the waiter his service was outstanding and very professional I really recommend this place and will come back definitely !