Rumstyper på Mercure Barsha Heights

Svit

Svit med balkong, vissa med utsikt över stadens skyline. Sovrum och vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp och vattenkokare. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med utsikt över stadens skyline. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, spis, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch eller badkar samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 58-63 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumssvit

Tvårumssvit med balkong, vissa med utsikt över stadens skyline. Två sovrum och vardagsrum. Ett sovrum med en enkelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp och vattenkokare. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum, ett med badkar och ett med dusch, wc i båda. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 105 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.