Rungstedgaard Hotel

Rungstedgaard – ett charmigt hotell, där personalen gärna gör det lilla extra för sina gäster, är beläget i en grönskande trädgård och med utsikt över sundet. Här kan du njuta av stillheten samtidigt som du bara är ca 30 minuter med bil från pulserande Köpenhamn.

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Superiorrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 315 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Omgivningar kring hotellet är natursköna och det finns såväl vandrings- och cykelleder som golfbanor i närheten. Hotellet ligger ca 1 km från tågstationen Rungsted Kyst Station och granne med det populära Karen Blixen-museet. Alla rum på Rungstedgaard är inredda i en sval dansk design.

Hotellets restaurang The lounge är en á la carte-restaurang inspirerad av det nordiska köket. Här kan menyn variera från dag till dag beroende på tillgång på lokala råvaror och vad som passar bäst ihop smakmässigt utifrån det. På hotellet finns stationer där det alltid finns gratis kaffe och te samt källvatten.Frukosten kan intas med en utsikt över Öresund.

Under sommaren ingår lite extra förmåner, eller vad sägs om Dagens skønne sommer-ret – du bjuds på en härlig middagsrätt, och som en extra guldkant ingår också ett ett glas vin till maten och en voucher till en läskande sommardrink.

Gratis gym för den som vill hålla i de goda vanorna under semestern. Kommer du i bil finns gratis parkering vid hotellet.

Passa gärna på att besöka Karen Blixen museum & café under din vistelse på Rungsteedgaard.

Måltider

Frukostbuffé ingår.