Kundomdömen om Dionysos Central

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-26


5 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-05-19


8 av 10

+
Läger, charmen
-
Stört läge, bargata strax bakom

Bekräftad gäst: 2024-05-05


10 av 10

+
Låg centralt
-

Bekräftad gäst: 2024-05-05


9 av 10

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-30


9 av 10

+
Läget, service, personal
-
Sängarna var väldigt hårda och obekväma.

Bekräftad gäst: 2023-10-30


9 av 10

+
Läget och den "familjära miljön", trevlig och hjälpsam personal i receptionen.
-
Störande musik från närliggande barer. Då det inte finns fri text någon mer stans i enkäten så skriver jag här. Taxichauffören - transfer vid avresa, körde väldigt snabbt och följde inte hastighetsbegränsningarna, vi var stundtals rädda att vi skulle krocka. Flyget hem var väldigt obekvämt, gick inte att fälla stolarna och et var mycket trångt och ingen "stolsficka" att lägga saker i, lite väl mycket "budget" över det hela. Det fanns ingen pärm med information på hotellet från Apollo och det dröjde ett par dagar innan Apollo hörde av sig med ett sms och frågade om allt var ok. Vi var inte i behov av någon hjälp men någon mindre resvan person hade nog saknat kontakt med Apollo. Summa summarum, servicen från Apollo på plats var 0.

Bekräftad gäst: 2023-10-16


7 av 10

+
Centralt, nära stranden
-
Borde funnits en dusch där man kunde fräscha till sig sista dagen i och med att utcheckning var kl. 12.00 men transfern till flygplatsen inte hämtade förrän 19.40. Nu fick vi skölja av oss vid poolen, vilket inte var optimalt.

Bekräftad gäst: 2023-08-21


4 av 10

+
Hade förväntat mig ett sämre hotell men ändå att det skulle vara rent.
-
Slitna rum, öststatkänsla. Dörr mellan korridor och rum släpper in allt ljud, det som sägs i rummet hörs i korridoren och tvärtom.

Bekräftad gäst: 2023-08-14


7 av 10

+
Rent och snyggt! Bra AC.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

986 omdömen
Utmärkt
 
419
Väldigt bra
 
337
Bra
 
122
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2019-06-28

av Barbro S Göteborg, Sverige

Dåligt

Två dagars vistelse och två dagars urusel frukost! Ägg så hårdkokta "svarta", ägg stekta så hårt så att kniven knappt gick igenom, plastig ost, för övrigt väldigt påvert! Rummet helt okey, personalen i frukostmatsalen kunde endast ryska. Killen i poolbaren var den absolut bästa upplevelsen; snabb, vänlig, trevlig. Vi har bott på detta hotell flera ggr genom åren, blivit riktigt dåligt nu.

 
2013-10-09

av besviken684 Huddinge, Sverige

Besvikelse

Vilken besvikelse! För det första hade vid betalat rätt mkt för detta hotell, det var knappt värt hälften av priset. Liten hård dubbelsäng. Gammal toa som kunde spolas var 30:e minut, rost runt hela toan, det trasiga kaklet och spegeln. Små rum. Kylskåp mot avgift. likaså wifi. Ingen utsikt alls, endast buskar och träd för balkongen. Tittade du nedåt från balkongen såg du ett rostigt tak från frukostserveringen. Lyhört. Ogästvänliga receptionister, dessa ej från Cypern. Positivt var läget, helt perfekt läge i hamnen. Arikondition fungerade.

 
2024-03-24

av Victor P

Perfeito!

Tudo perfeito: localização, cordialidade do staff, café da manhã estilo buffet muito variado, quarto ótimo, lençóis e toalhas muito brancos. Em desfavor, situa-se em uma zona que está em obras o que dificulta o acesso. Da mesma forma, algumas escadas dificultam o transporte de bagagens. Nada que não possa ser superado se confrontado com os pontos positivos.

 
2023-08-17

av DayTrip05469757796

Hotel moyen, vieux et cher

Hotel bien situé en pleine ville, proche des commerces, des plages. Cela étant dit, c'est vétuste malgré les efforts des employés. Les chambres sont spacieuses mais la literie mauvaise. Les gardes corps sont DANGEREUX, il faut que la direction corrige ce problèmes de sécurité.⚠️ Le petit déjeuner est vraiment moyen et répétitif. Aucune pâtisserie... Enfin, l'hospitalité n'est pas leur fort ... on paye et on ferme sa gueule. C'est vraiment cher pour la prestation. Je n'y retournerai plus. Il faut respecter les clients un minimum.

 
2024-06-16

av davidsR2140HX Newcastle upon Tyne, Storbritannien

Extremely beautiful and comfortable hotel.

This hotel has the most helpful friendliness staff that we have ever come across. Hotel is exceptionally clean, very well maintained. We had a deluxe room in main building which was beautiful. Beds were exceptionally comfortable. The only downside was glass door to bathroom, which did however have shaded parts. Shower as good as home, really lovely bathroom. Breakfast was superb, every item you cld wish to have was there. Food in restaurants very good as well. All outside areas including pool and sunbeds kept very clean. The only downside I could find was the different amounts of stairs with no ramps or handrails. We will return next year as this was a really beautiful place to stay right in the centre of Paphos.