Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 148 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen. Rummet med utsikt. Bra säng. Bra läge.
-
Rann vatten på toagolvet från duschen.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
God frukost, trevlig personal, bra städ
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Medarbetarna, familjen, städerskor och servitören i frukosten som alla var så vänliga mot oss gäster och hjälpte gärna till med tips och upplevelser i Saranda med omgivning.
-
Allr fungerade toppen som det var. Förbättringsförslag: Gärna någon stans att hänga upp handdukar i närheten av handfatet. En brödrost i frukostmatsalen hade varit toppen och vattenkokare på rummet hade varit lyx.

Bekräftad gäst: 2024-06-04


9 av 10

+
Centralt läge, trevlig personal o härlig pool m fantastisk utsikt. Bra frukost för att vara ”enkel frukost”.
-
För att vara ett 2+ stjärnigt hotell hade jag inte så stora förväntningar. Men är positivt överraskad. Det enda är att de borde ha möjlighet till att duscha när man åker hem senare på dagen. Nu löste vi det m honom o kunde ta enkel dusch vid poolen.

Bekräftad gäst: 2024-06-02


6 av 10

+
Läget och utsikten över Saranda
-
Det fanns ingen reception. Man kunde inte fråga om saker. Man kände sig inte 100% trygg

Bekräftad gäst: 2024-06-02


8 av 10

+
Läget, balkongen
-
Saknar alltid en bäddmadrass, hårt att sova direkt på resårmadrassen!

Bekräftad gäst: 2023-10-06


10 av 10

+
Att det har byggts en pool sen jag var där sist!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Nära till stan och en underbar personal otrolig vacker pol
-
Städningen måste bli bättre o myr bo i badrummet

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Läget o trevlig personal.Att frukosten serverades ute.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Frukostbuffén och personalen som jobbade
-
Enda var att balkongen var lite för liten

Bekräftad gäst: 2023-09-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

55 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
12
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-08-23

av Nevin W

Super bra hotell med den finaste utsikten.

Hotellet var underbart. Det var nära stranden och den har en jätte fin pool med utsikt över havet och staden. Hotellrummen städades varje dag och personalen var de bästa. De var så generösa och erbjöd oss alltid något att dricka. Jag kommer definitivt att åka tillbaka till samma hotell.

 
2023-08-20

av jenny o

Rekommnderas

Centralt beläget hotell men inte mitt i smeten. Nära stranden men även trevlig pool. Mycket trevlig, hjälpsam och angelägen personal, bra frukost och fräscha rum. Det ligger även en liten trevlig butik som granne, där man kan handla billiga dagligvaror.

 
2024-06-21

av Sunshine51445010840

ÅK HIT, bra läge och utmärkt hotell

Otroligt bra hotel, förstår inte varför de bara är två stjärniga. Mycket god frukost har allt man behöver, rummet var bättre än bilderna visade. Fantastisk utsikt och bra personal. Ingen reception men de har ett nummer att skriva till så inget som behövs verkligen! Härlig pool också superfäsch, Grymt ställe åk hit om ni ska till saranda!!

 
2019-09-14

av 405gunmariej Lund, Sverige

Mrsj

Mycket trevligt hotell. Vi hade ett rum högst upp med stor balkong och underbar utsikt. Bra läge, underbar personal som hjälpte till med allt man bad om, rent överallt och en frukost som inte var överdådig men helt ok. Bor gärna där igen om jag åker till Saranda.

 
2019-07-14

av Carldavidsson

Otroligt bra!

Galet trevlig personal och utomordentligt bra service. Man får hjälp med i princip allt man frågar efter utan att det är några konstigheter alls. Standarden är god. Rummen är rena, har AC och vår balkong har superfin havsutsikt. Terrassen där man äter frukost har ännu bättre utsikt. Frukosten är enkel men gör definitivt jobbet.