Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Läget
-
Ett halvfärdigt hotell med urusel service. Vi var troligtvis de sista gästerna för säsongen så hela hotellet stängdes ner sista dagarna. Wi-fi försvann, ingen frukost serverades samt att det fanns ingen personal att hitta.

Bekräftad gäst: 2022-09-23


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-19


7 av 10

+
nära till stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-08-08


8 av 10

+
De som jobbade i restaurangen och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
8
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-04

av DetGodaLivet1

Får vad man betalar för

Vi var ett tjejgäng på 4 personer som bodde på Joni Kompleks i augusti/september 2019. Vi bokade en billig charter via Apollo och föll främst för priset och läget på stranden. Med tanke på priset var Joni helt klart godkänt, men inte mer än så. Vi bodde 4st i ett pyttelitet familjerum med knappt plats för resväskor och inga garderober. Även ACn på rummet var under all kritik så det var otroligt varmt många gånger. Trots detta var det åtminstone rent och fräscht samt ett bra och stort badrum, så det fanns både för- och nackdelar. Frukosten var inte speciellt bra, det fanns 3 sorters bröd, ost, skinka, yoghurt och lite ägg och frukt samt en juice. Det fanns alltid något att äta, men lägre standard än vad man kanske är van vid. Poolområdet var super bra! Många solstolar som man aldrig behövde slåss om, bra temp i vattnet och en poolbar bara några meter ifrån. Allt som allt en helt okej vistelse på Joni. Om jag skulle komma tillbaka? Nja, tveksamt. Men helt okej om man är ute efter något billigt och inte är så kräsen.

 
2019-07-04

av whatswrongthere

Första Albanienresan

Litet familjeägt hotell, rent och fräscht. Frukosten var helt ok. Personalen så tillmötesgående och hjälpsamma. Läget var optimalt för oss med onda knän... Nära strand, nära pool och nära en mini-market. Många pratade engelska så det underlättade.

 
2019-06-25

av Lottsenpottsen

Ett underbart hotell med toppenläge!

Vi är mer än nöjda med hotellet! Ett litet, mysigt o familjärt hotell med bra service. Personalen va jätte hjälpsamma o öppna. Hotellet har en jättefin liten strand och delar en stor pool med hotellet bredvid. Och det finns även lite större stränder på båda sidorna av hotellet där man kan hyra solstolar för en liten peng. Vårat rum hade en magisk utsikt över vattnet och Korfu. Hotellet ligger ca en 20 minuters promenad från stadens centrum så är lite lugnare och restaurangerna och barerna runt är billigare. Det finns även två strandbarer på stranden bredvid som har bord direkt på stranden! Kan starkt rekommendera detta hotell!

 
2018-07-31

av moggadish Ystad, Sverige

Prisvärt

Ett mindre och riktigt fräsch hotell. Trevlig personal och låga priser på mat och dryck. Frukosten var inte den bästa, men hade inte förväntat mig det heller. Promenadavstånd till centrum. Fin badplats nedanför hotellet. Kan rekommendera deras pasta carbonara till lunch. Poolen är gemensam med granhotellet Saranda Palace. Riktigt fin! Wi-fi finns på hela hotellet och poolområdet.

 
2017-06-28

av Pontus L Kristianstad, Sverige

Semester

Hotellet är precis som området och hela Albanien under uppbyggnad. Två våningar med rum och förberett för vidare utbyggnad uppåt. Rent och fräscht trots detta och inget som märks på något sätt. Mycket trevlig personal trots smärte språkproblem. Fantastiskt läge med härlig pool (djup) + barnpool och egen strand. Cirka 15 minuters promenad in till hamnen/centrum där många restauranger ligger men det finns massor av mindre hotellrestauranger precis intill havet som även serverar mycket bra mat i närheten om man vill variera sig eftersom maten är bra på Joni och billig. Har bara ett minus faktiskt och det är att frukosten är lite väl enkel. Hade gärna lagt någon hundring eller två extra i veckan för lite bättre utbud, men magen får något o jobba med och med en carbonara till lunch för knappa 25:- så är det inget större bekymmer. Tänk så här när ni åker hit: förvänta er inte lyx o flärd utan besök ett land med fantastisk mat från havet, löjligt billigt, härliga människor.