Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Underbart läge, egen badstrand, god mat, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Fräscht, läget, bra mat (både frukostbuffé och restaurang), trevlig personal!
-
Vi fick be om toalettpapper vid tre tillfällen för att det inte fylldes på. Sista dagen skulle vi få med oss frukostpaket i o m tidig hemresa, men då fick vi det inte då de hävdade att vi skulle sagt till (kanske var det dock Apollo som gjort en miss här). Personal sa även vid utcheckning att vi skulle betala från minibaren trots att vi inte tagit någonting därifrån.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Modernt och fräscht. Nära stranden. Det fanns restaurang. Inte så stort. Läget var bra.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Rummet, restaurangen och badstranden
-
Jag hade större förväntningar på maten

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
Ett fantastiskt hotell precis vid vattnet med egen strand och egna solstolar. Ingen trängsel, det fanns alltid plats oavsett på dagen man kom. Fantastiskt god mat! Mycket skaldjur och italiensk-inspirerad. Bra service!
-
Väldigt hög musik från hotellets bar fram till 24. Det var så hög musik så det gick inte att vara på balkongen. Vi hade tur och fick byta hotellrum till andra änden. Även där spelades väldigt hög musik från intilliggande hotell, men det var ändå bättre.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


7 av 10

+
Läget i stan samt hotellets badplats.
-
Vår förbeställda frukost vid hemresan hade de missat totalt och vi fick starta vår hemresa utan mat. Ljudnivån från grannhotellet var oacceptabelt hög långt in på natten.

Bekräftad gäst: 2023-09-08


8 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-
Det framgick inte i beskrivningen att ”närliggande barer som kan uppfattas störande” i själva verket var hotellets egen bar precis utanför hotellrummet (vi kunde nå barens besökare från vår balkong). De spelade dagligen så pass hög musik att rummet vibrerade när vi försökte sova. Musiken sänktes kl 23:30 vardagar och 24:00 helg, baren var dock fortsatt öppen. Apollos bilder behöver även uppdateras då hotellets ut- och insida har renoverats och därmed inte ser likadant ut som hemsidans bilder.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

381 omdömen
Utmärkt
 
305
Väldigt bra
 
50
Bra
 
9
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2023-08-07

av Travel66919901017 Malmö, Sverige

Mycket bra!+++

Ett av det bästa hotellen jag varit på, förväntade mig absolut inte denna standard innan vi bokade. Hotellet var över förväntan när det gäller personalen som är jättetrevliga och väldigt bra på engelska, maten var mycket bra och stranden detsamma. Bra service, man behöver inte gå för att beställa någonstans, personal kommer till er och tar beställning.

 
2022-07-04

av 45jennien

Underbart på alla sätt!

Reste via Apollo till saranda och hotel Demi för en veckas semester på tu man hand. Firade vår 25 års dag!. Jag ville överraska min man vid ankomst och jag fick fantastisk hjälp med att ordna fint i rummet med frukt blommor och bubbel! Så härligt! Ganska dyrt men så värt! Fantastisk frukost, önskades omelett eller äggröra bacon, latte, så var det bara att beställa till bordet. Bröd, pålägg, frukt och yoghurt plus överraskningar varje dag så som filodegspaj, bruchettas. Jättefin liten skön strand med solstolar, parasoll och handdukar som ingick. Vi fick låna med oss handdukar vid utflykt! Bra service med dryck mm vid polen. Man fick inte ha med egen dryck/mat. Lugnt och skönt på stranden, troligtvis strandas bästa läge. Badskor var bra att ha för stenarna på stranden var väldigt varma. Vi valde halvpension och kunde då välja lunch eller middag varje dag. Samma meny dock. Vi frågade och fick veta att vi var lite begränsade med menyn och hade önskat en egen för oss där vi kunnat välja av allt. Väldigt god mat och stor variation ändå. Mycket skaldjur. God pasta. Kycklingen med creme cheese fantastisk. Fantastisk service! Sista dagen fick vi serverat en traditionell albansk rätt supergott verkligen! Sallad bröd vatten ingick oxå! Väldigt rent och snyggt på hotellet, stilfullt inrett, sköna sängar. Tyvärr störande musik väldigt högt fram till 00 så det blev inte så mycket tid på balkongen tyvärr trots grym utsikt. Kvällssol på balkongen. Bra med schampo balsam duschtvål i duschen och massa övrigt så som rakhyvel, kam, tandborste, tops! Väldigt nära strandpromenaden som var väldigt turistanpassad. Tyvärr. Hade önskat mindre exploatering att få se lite av hur det verkligen är i Albanien. För det kändes precis som Mallis eller gran canaria i saranda stad. Bra priser i supermarket dock. Köpte starköl för 9 kronor, kalla oxå! Vi gjorde flera utflykter och med facit i hand kunde vi hyrt moppe hela veckan. Billigt, och gjort alla utflykter på egen hand. Vi var med buss första dagen i Ksamil, så hypat och överreklamerat. Sjukt mycket folk. Trånga små stränder. Dyra solstolar och skränig musik. Inget för oss. Vi hyrde sen moppe och åkte till stränder som var helt fantastiska. Bla mirror beach och bunec beach. Folktomt och lugnt fantastiskt vatten och bara ljuvligt! 2 heldagar med moppe var största behållningen för oss. Bensinen kostade dock som hemma men det drog inte mycket. Det enda vi har att klaga på är Apollo vårt resebolag. Stor brist i information från dag 1. Undr all kritik. Tur man är svensk och van vid att söka info och ha kontroll på egen hand.

 
2019-11-26

av Daniel N Göteborg, Sverige

Fint hotell

Väldigt fint och fräscht hotell. Rent och snyggt och bra frukost. Kvällstid var det disco nere vid stranden vilket genererade väldigt hög volym. Dock var det bra dörrar och glas vid balkongen som dämpade ljudet väldigt mycket så att ungarna kunde sova. Stranden nedanför låg vi aldrig på, såg inte ut att vara så bra. Vi åkte istället cirka 1 mil till stranden i Kasamil.

 
2019-10-05

av BMMB2014 Hudiksvall, Sverige

mkt bra hotell

Bra läge, jättetrevlig -hjälpsam receptionspersonal!! Bra städning, rena fräsha rum, under högsäsong tydligen mkt ljud från kringliggande barer-diskotek, men inte i slutet av september. Rum 305 är ett jättebra rum!! Mkt bra restaurang, men frukosten kan bättras på, fanns det som behövs, men inget mörkt bröd och flingor står framme hela tiden, även kvällstid utan att vara täckta, det småvarma är kallt redan från öppning kl.8.00 och frukostpersonalen är mert intresserade av tv och egen mobil än av gäster. Som restaurang är den utmärktt både till lunch och middag, skulle bli mysig om lysrörsbelysningen släcktes och borden fick levande ljus.Mycket gog, välsmakande mat och rikliga portioner!

 
2019-09-23

av Johannes_gothenburg

Rekommenderas!

Fräscht hotell, superfina rum, trevlig personal nära till strandpromenaden samt egen strand med gratis solstolar. Troligtvis ett av två bästa hotellen i Saranda. Finns även möjlighet att gå över gatan för ett dopp i hotell Butrintis pool.