Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

319 omdömen
Utmärkt
 
261
Väldigt bra
 
40
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-11-26

av 539danieln Göteborg, Sverige

Fint hotell

Väldigt fint och fräscht hotell. Rent och snyggt och bra frukost. Kvällstid var det disco nere vid stranden vilket genererade väldigt hög volym. Dock var det bra dörrar och glas vid balkongen som dämpade ljudet väldigt mycket så att ungarna kunde sova. Stranden nedanför låg vi aldrig på, såg inte ut att vara så bra. Vi åkte istället cirka 1 mil till stranden i Kasamil.

 
2019-10-05

av BMMB2014 Hudiksvall, Sverige

mkt bra hotell

Bra läge, jättetrevlig -hjälpsam receptionspersonal!! Bra städning, rena fräsha rum, under högsäsong tydligen mkt ljud från kringliggande barer-diskotek, men inte i slutet av september. Rum 305 är ett jättebra rum!! Mkt bra restaurang, men frukosten kan bättras på, fanns det som behövs, men inget mörkt bröd och flingor står framme hela tiden, även kvällstid utan att vara täckta, det småvarma är kallt redan från öppning kl.8.00 och frukostpersonalen är mert intresserade av tv och egen mobil än av gäster. Som restaurang är den utmärktt både till lunch och middag, skulle bli mysig om lysrörsbelysningen släcktes och borden fick levande ljus.Mycket gog, välsmakande mat och rikliga portioner!

 
2019-09-23

av Johannes_gothenburg

Rekommenderas!

Fräscht hotell, superfina rum, trevlig personal nära till strandpromenaden samt egen strand med gratis solstolar. Troligtvis ett av två bästa hotellen i Saranda. Finns även möjlighet att gå över gatan för ett dopp i hotell Butrintis pool.

 
2019-07-21

av CamillisB Stockholm, Sverige

Semester med högstandard och havet som granne..

Vi hade en mycket trivsam och njutbar semester i Seranda på hotel Demi. Standarden på interiörer i hotellrummen, kringutrymmen och restaurang var av hög. rent och fräscht. Personalen på hotellet var supertrevliga och tillmötesgående. Personalen i receptionen talade bra engelska och övrig personal försökte verkligen göra sig förstådda och förstå. Närheten till den egna lilla stranden och tillgång till gratis solstolar för oss hotellgäster var bonus. Frukosten var vi väldigt imponerade över. Det fanns allt vi önskade och mer därtill. Närheten i centrum med restauranter och barer var toppen. Det enda minuset på hotellet var närheten till en stort Disco, då musiken övertog ”balkonghänget” på kvällen. Vi valde t.o.m att stänga dörrarna och sitta inne.. Däremot började musiken inte förrän framåt 22,00 och drogs ner framåt 01.00. Hade jag haft småbarn med på resan, hade jag inte uppskattat detta. Totalt sett va hela hotellvistelser njutbar.

 
2019-07-21

av 297filippaj

Underbart hotell med FANTASTISK personal!

Demi Hotel är ett helt underbart hotell med fantastiska rum med bra utsikt över havet och staden. Fantastisk personal och riktigt fräscht - allt helt och rent och bra städat. Det erbjuds schampo och balsam i småförpackningar men även rakhyvel, tandborste och tandkräm utöver det "vanliga" som brukar vara ett sykit och duschmössa, tops m.m. Den egna stranden är underbar med bra service. Eftersom det är en privat strand är det lite lugnare vilket passade mig och min pojkvän utmärkt, inte så mycket barn. Det är bra att veta att man inte får ta med egen mat och dryck till stranden men "beachboy" Andrea förser en med allt man kan önska och det är inte alls dyrt, en drink kostar ca 600 lek (~60 svenska kronor) och en flaska vatten 100 lek (~10 Svenska kronor). Det är ett perfekt hotell men om man är en barnfamilj som söker hotell är det bra att veta att det ligger 3 större klubbar i närheten som spelar hög musik fram till klockan 12 på kvällen vilket kan upplevas störande men för mig och min partner som inte gick och la oss förens däromkring störde det inte. Jag vill ge ett extra stort tack till "beachboy" Andrea och Geri vid frukostbuffén för att de gjorde vår vistelse fantastisk med sina fantastiska serviceminds och trevliga bemötande! Hotellet med dess personal får full poäng! 🤩