Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Solstolarna och närheten till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


8 av 10

+
Rummets läge, underhållningen på kvällarna, roomservicen
-

Bekräftad gäst: 2022-08-21


3 av 10

+
Mat och dryck var väldigt prisvärt.
-
Baserat på apollos hemsida så stod det inget om livespelningar eller att det var i princip ett festhotell som spelade hög musik konstant i princip.

Bekräftad gäst: 2022-08-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


2 av 10

+
-
Dålig service,dålig städning och hög musik så man fick äta med öronproppar

Bekräftad gäst: 2022-08-14


8 av 10

+
Stort rum med två dubbelsängar. Utsikten över havet. Fräscht hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


8 av 10

+
Nytt, rent o snyggt
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


2 av 10

+
Stranden
-
Utplockat till frukost. Dålig städning. Receptionen saknade service och varje gång man gick dit kändes det som man var ett besvär

Bekräftad gäst: 2022-06-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

211 omdömen
Utmärkt
 
171
Väldigt bra
 
21
Bra
 
16
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-07-09

av Anna A

Rätt bra hotell

Fint och fräscht hotell. Bra frukost. Dock gick städerskorna in i hotellrummet utan att knacka två gånger trots att stör ej skylten var på plats. Vissa i personalen var inte så bra på engelska. Hög musik varje kväll. Receptionisterna brydde sig inte om en när man checkade ut

 
2022-07-08

av 229linnea Gotland, Sverige

Fint hotell men kan förbättras

Fint hotell - fin utsikt. Nära till centrum. Finns dock några saker jag ogillade: frukosten var ganska torr, användningen av engångsmuggar är ohållbar och bör ses över, hög musik varje kväll från 20.30= gick inte att sova. Jag hade uppfattningen att det var ett hotell för vuxna men jag hade fel för det var massor av (högljudda) barn på hotellet. Folk lägger ut handdukar tidigt vid poolen m.m. Trots det så ger jag ändå 4/5.

 
2019-09-27

av JohanDahlOrange Gävle, Sverige

Över förväntan!

Klart positivt överraskad av Hotel Royal G. Fräscha och rymliga rum som var välutrustade, flera bra alternativ både för att äta och dricka (inte minst strandbaren), trevlig personal som oftast var väldigt engagerad och positiva att hjälpa till. Ett minus var att man inte lyckades hålla poolen fräsch under några dagar - i övrigt femstjärnigt!

 
2019-09-25

av Anettema64

Mycket fint

Mycket fint och lyxigt hotell. Bra wifi. Bra mat. Rena rum.jättebra AC.fräsch toalett. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Stranden är ett minus . Vattnet är grumligt. Nära till affärer och restauranger. Mysigt med ett spa i källaren

 
2019-08-25

av HeelenaN

Fantastiskt hotell - dålig "strand"

Hotellet Royal G är väldigt fint. Rekommenderas. Rummen är stora och moderna med mycket bra fungerande wifi och AC, bra vattentryck och vattenmängd i dusch och kylande kylskåp. Städat och rent. Jag hade rum med havsutsikt och det var väldigt fint från balkongen. Ett plus är också att balkongdörr/fönster stänger ute ljud bra så man slapp höra det värsta från poolområde och underhållning. Personalen var trevlig och serviceminded. Särskilt uppskattade jag personalen vid frukosten och mannen som skötte solstolarna och området där. Frukosten var fantastisk, mycket att välja bland! Frukt, grönt, varmt, kallt, något för alla. Det mindre bra då.. Den s.k. "stranden"... Den var hemsk. Det är en betongkaj (ful och risig) med trappsteg ner i vattnet. Där solstolarna står är det sand men det är grovt grus blandat med smuts så det är inte fint, skönt eller trevligt alls. Vattnet har sandbotten men det är grumligt, smutsigt och känns väldigt ofräscht. Det flöt omkring avföring och det ligger en stor hamn (tankers och stora färjor) väldigt nära. Så det var riktigt dåligt tyvärr. (Inte direkt hotellet men värt att veta - man kan gå längs den s.k. rivieran men det är innanför solstolsområdena på en gångväg men man ser inte havet utan bara parasoller.)