Kundomdömen om Royal G

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 251 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära stranden o havsutsikten
-
Lådor i garderoben o mera galgar

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Rent, fräscht hotell och ett otroligt trevligt bemötande från personalen
-
Mera varierad frukost Badstolar vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
Närheten till Durres centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Läget var fantastiskt och mycket trevlig och vänlig personal
-
Badrummet saknade hängare för handdukar. Miss eller används de inte i Albanien?

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Hotellet ligger så nära havet och stranden! Mycket trevlig personal överallt! Bra restaurang!
-
Vore bra med en bankomat på närmare håll än som det är nu! Det är ju inte knutet till själva hotellet, utan gäller området runt ikring.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Rummet o Städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

+
Fint och rent. Tråkigt att det inte fanns solstolar vid poolen, konstigt att bada bland mat- och cafegäster. Tråkigt att strandbaren var stängd för året.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


9 av 10

+
Bra o trevlig personal hjälpte till o var service vänliga men åkte på en mycket svår magsjuka på hotellet så halva semester förstörd för mej o min hustru
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

108 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
16
Bra
 
11
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-27

Inlägg av JohanDahlOrange Gävle, Sverige

Över förväntan!

Klart positivt överraskad av Hotel Royal G. Fräscha och rymliga rum som var välutrustade, flera bra alternativ både för att äta och dricka (inte minst strandbaren), trevlig personal som oftast var väldigt engagerad och positiva att hjälpa till. Ett minus var att man inte lyckades hålla poolen fräsch under några dagar - i övrigt femstjärnigt!

 
2019-09-25

Inlägg av Anettema64

Mycket fint

Mycket fint och lyxigt hotell. Bra wifi. Bra mat. Rena rum.jättebra AC.fräsch toalett. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Stranden är ett minus . Vattnet är grumligt. Nära till affärer och restauranger. Mysigt med ett spa i källaren

 
2019-08-25

Inlägg av HeelenaN

Fantastiskt hotell - dålig "strand"

Hotellet Royal G är väldigt fint. Rekommenderas. Rummen är stora och moderna med mycket bra fungerande wifi och AC, bra vattentryck och vattenmängd i dusch och kylande kylskåp. Städat och rent. Jag hade rum med havsutsikt och det var väldigt fint från balkongen. Ett plus är också att balkongdörr/fönster stänger ute ljud bra så man slapp höra det värsta från poolområde och underhållning. Personalen var trevlig och serviceminded. Särskilt uppskattade jag personalen vid frukosten och mannen som skötte solstolarna och området där. Frukosten var fantastisk, mycket att välja bland! Frukt, grönt, varmt, kallt, något för alla. Det mindre bra då.. Den s.k. "stranden"... Den var hemsk. Det är en betongkaj (ful och risig) med trappsteg ner i vattnet. Där solstolarna står är det sand men det är grovt grus blandat med smuts så det är inte fint, skönt eller trevligt alls. Vattnet har sandbotten men det är grumligt, smutsigt och känns väldigt ofräscht. Det flöt omkring avföring och det ligger en stor hamn (tankers och stora färjor) väldigt nära. Så det var riktigt dåligt tyvärr. (Inte direkt hotellet men värt att veta - man kan gå längs den s.k. rivieran men det är innanför solstolsområdena på en gångväg men man ser inte havet utan bara parasoller.)

 
2019-08-19

Inlägg av Petra51001

Semester

Jag är nöjd med vistelsen. Bra bemötande, bra service. Personalen är så tillmötesgående. Rummen är stora och fräscha. Vi var vid stranden ett par dagar och resterande tid reste vi både söderut och norröver i Albanien.

 
2019-08-17

Inlägg av AndersO309 Ystad, Sverige

Oväntat bra

Bokade en restresa med Apollo till detta hotell som var bedömt som 3+ i deras beskrivning. Vi blev mycket överraskade på plats, rummet vi fick var på femte våningen med fantastisk utsikt över havet, rummet var mycket fräscht med sköna sängar och fint badrum, fanns gratis safebox, kylskåp. Två flaskor vatten ingick varje dag. Deras egen bedömning är fem stjärnor och det stämmer bättre än Apollos beskrivning. Mycket bra och trevlig service i restaurang och bar. Stranden som tillhör hotellet med gratis solstolar behöver en liten uppfräschning, fanns även en pool. Havet är mycket långgrunt vilket gör att vattnet är grumligt nära stranden men klarnar en bit ut.