Kundomdömen om Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-23


10 av 10

+
Trevlig personal
-
Utsikten från balkongen, en stor palm stod utanför, med grenar som kom in på balkongen

Bekräftad gäst: 2023-02-23


10 av 10

+
ALLT var perfekt!
-

Bekräftad gäst: 2023-01-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

353 omdömen
Utmärkt
 
175
Väldigt bra
 
113
Bra
 
37
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-05-08

av AN0374 Helsingborg, Sverige

Toppen, bästa resorten!

Fantastisk Resort! Vi bodde i ett av tvåvåningshusen med utsikt över trädgården och havet. Stort, rymligt rent och fint rum med en härlig terass ett stenkast från stranden. Helt underbar trädgård, fylld av blommor, palmer och tom ett vattenfall. Bra restaurang, god frukost och god och vällagad mat på lunch och kväll. De flesta i personalen talade hyfsad engelska vilket inte var fallet om du gick utanför resorten. Är troligen den bästa resorten i Phan Tiet!

 
2017-01-07

av lottassyrra Malmö, Sverige

Opersonligt

Stort hotell med mest ryska charterturister. Opersonligt som den här typen av hotell gärna blir. Bra strand. Bra frukost buffé. Många små restauranger i närheten men annars inte mycket att se i närmiljön. Vi ångrade att vi inte valde ett mindre hotell i närheten,dessa var också mer prisvärda.

 
2012-08-08

av Sargon S Stockholm, Sverige

Mediokert hotell

Mysigt hotell. Lite för långt ifrån butikerna/shopping ca 45 min promenad. Rummen är ok, vi hade problem med att AC:n stängdes av automatiskt. Några mystiska fläckar på sänglakan. När vi bad städpersonalen, byttes dessa på en gång. För övrigt bra och trevlig personal. God frukostbuffé. Vattenflaskor fylldes på dagligen. Tyvärr har inte hotellet sin egen strand men en bra pool. Lite för många träd i poolarean för de som älskar att sola. Överlag var vi nöjda!

 
2023-06-30

av Nhi160790 Hô Chi Minh-staden, Vietnam

Great experiences at resort

Beautiful resort Great value for the price, we really enjoyed our time there, I can only recommend this resort. So many memories coming here. I will always think about this place. I will come back when I have a chance.

 
2023-04-14

av 423silkek

When you say to your wife . Breakfast must be good

This were first time in Vietnam and when we came home today I saying too my wife this where really holiday, when we arrived we were surprised by the Hotel ! The garden and pool aria are like botanic garden / jungle, Room nothing to complain about As hole hotel aria are in good standards nothing that’s broken, Best are breakfast ! Nothing is missing 2 chefs doing cooking Asien / western food. The manager Ibrahim I think were the name came every day and check at every thing were okay. Sun beds are at the pool and beach and good service from the beach bar