Kundomdömen om Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-23


10 av 10

+
Trevlig personal
-
Utsikten från balkongen, en stor palm stod utanför, med grenar som kom in på balkongen

Bekräftad gäst: 2023-02-23


10 av 10

+
ALLT var perfekt!
-

Bekräftad gäst: 2023-01-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

359 omdömen
Utmärkt
 
178
Väldigt bra
 
114
Bra
 
37
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2024-03-14

av gs59as64

Fanstastiskt resorthotel vid stranden.

Vi bokade en treveckorsvistelse i Vietnam med Apollo. Valde detta hotell till slut och det ångrar vi inte! Fin miljö mellan hotellbyggnaderna, helt ok rum med bra AC i den byggnade vi bodde ( rum 500 >) Vi hadd rum 510. Handukar byttes dagligen, badrockar, strandtofflor och badöakan till stranden fanns. Personalen så trevlig och hjälpsam. Det finns cyklar att låna, rekommenderas då Mui Ne är långsträckt. Poolen jättebra, fin restaurang vid poolen o stranden, gott med kall öl vid solstolen efter ett par timmar. Vi rekommenderar att äta minst en måltid på var restaurang, Lily Water och Coconut Seafood Restaurant. Högre priser än på byn men mycket god mat. Eftersom vi bodde så länge bjöds vi på en 5-rätters meny, helt fantastisk.

 
2019-05-08

av AN0374 Helsingborg, Sverige

Toppen, bästa resorten!

Fantastisk Resort! Vi bodde i ett av tvåvåningshusen med utsikt över trädgården och havet. Stort, rymligt rent och fint rum med en härlig terass ett stenkast från stranden. Helt underbar trädgård, fylld av blommor, palmer och tom ett vattenfall. Bra restaurang, god frukost och god och vällagad mat på lunch och kväll. De flesta i personalen talade hyfsad engelska vilket inte var fallet om du gick utanför resorten. Är troligen den bästa resorten i Phan Tiet!

 
2017-01-07

av lottassyrra Malmö, Sverige

Opersonligt

Stort hotell med mest ryska charterturister. Opersonligt som den här typen av hotell gärna blir. Bra strand. Bra frukost buffé. Många små restauranger i närheten men annars inte mycket att se i närmiljön. Vi ångrade att vi inte valde ett mindre hotell i närheten,dessa var också mer prisvärda.

 
2012-08-08

av Sargon S Stockholm, Sverige

Mediokert hotell

Mysigt hotell. Lite för långt ifrån butikerna/shopping ca 45 min promenad. Rummen är ok, vi hade problem med att AC:n stängdes av automatiskt. Några mystiska fläckar på sänglakan. När vi bad städpersonalen, byttes dessa på en gång. För övrigt bra och trevlig personal. God frukostbuffé. Vattenflaskor fylldes på dagligen. Tyvärr har inte hotellet sin egen strand men en bra pool. Lite för många träd i poolarean för de som älskar att sola. Överlag var vi nöjda!

 
2024-05-25

av dominique S Hô Chi Minh-staden, Vietnam

VÉTUSTE ET PEU CONFORTABLE. Mauvaise literie, une télé qui ne fonctionne pas, un minibar vide, des moustiques dans la ch

Hôtel VÉTUSTE, Chambres inconfortables, mauvaise literie, une télévision qui ne fonctionne pas, un minibar vide, des moustiques dans la chambre, personnel inexpérimenté, LE RESTAURANT, cuisine immangeable UNE VÉRITABLE ARNAQUE Comment des sites de réservations en ligne peuvent-ils attribuer une note élevée et considérer cet établissement d'exceptionnel