Bamboo Village Resort

  • Mitt på stranden
  • Köp till hel- eller halvpension

Bamboo Village Resort bjuder på ett perfekt läge alldeles vid Mui Ne-stranden, omgivet av skuggande grönska och palmer. Här kan du unna dig en skön massage vid spaavdelningen och svalkande dopp i poolen. Beställ in en god drink i baren under kvällen och njut av havsutsikten.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum i bungalower för 1-3 personer. Deluxerum plus för 1-3 personer. Bungalow Seafront för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personal, trädgård, stranden allt var bra.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2542 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bamboo Village Resort är ett omtyckt familjedrivet hotell beläget i en vacker trädgård nära havet och Mui Ne-stranden. I trädgården finns en pool med jacuzzi och en pool med barnsektion. Solstolar, parasoller och handduksservice erbjuds utan kostnad.

Från restaurangen Strawy har du utsikt över stranden och havet och här serveras frukostbuffé och en à la carte-meny under resten av dagen, med rätter från hela världen. I restaurangens bar kan du roa dig med biljard till en fantastisk utsikt.

Vill du ta en liten paus från solen finns ett gratis litet gym, bordtennis och en yogastudio mot avgift. Vid stranden hittar du olika vattensporter mot avgift. För barn finns en lekplats. Hotellet har även en trevlig spaanläggning med olika behandlingar, bastu och ångbastu mot avgift. Gratis wifi på hela hotellområdet.

Från hotellet är det bara en kort promenad till centrum i Mui Ne där du hittar trevliga restauranger och barer. Centrum i Phan Thet ligger ca 12 kilometer bort. Begränsad lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Frukost. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag (31/12) samt (14/2-21 (vietnamesiska nyåret)).
Hel- eller halvpension mot tillägg.