Kundomdömen om Bamboo Village Resort Phan Thiet

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

4050 omdömen
Utmärkt
 
3642
Väldigt bra
 
332
Bra
 
46
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2024-01-04

av sofiaw356

Fantastiskt hotell!

Vi hade en fantastisk vistelse på Bamboo village resort and spa! Hotellet ligger vid en superfin strand och hotellets trädgård är magiskt vacker. Personalen på hotellet är supertrevliga och serviceminded utöver det vanliga. Allt känns superfräscht och rent. Hit vill vi gärna komma tillbaka!

 
2023-12-03

av Pia e

Ett paradis

Fantastiskt hotell och parkliknande trädgård. Alla var så serviceminded och vi kan bara ge våra högsta rekommendationer. Vill ni till ringa en semester i paradiset till ett väldigt rimligt pris, är det hit ni ska åka.

 
2023-04-19

av 398bengts

Härligt ställe

Lummigt och grönt. Lugnt och fint boende. Vi bodde bara en natt men hade gärna stannat ytterligare ett par dar. Nära Mekongfloden som lockar till båtturer och utflykter till närliggande byar och lokalbefolkningen.

 
2020-02-21

av 433_sat Lerum, Sverige

Paradisisk resort

Fantastisk resort med underbart lummiga omgivningar. Som att bo mitt i en välskött, botanisk trädgård. Mjukt böljande gångar tar dig genom området till sköna pooler och till den långa sandstranden med gott om solsängar. Det är en fin spa-miljö vars lugn sprider sig över hela området. Bar och restaurang med utsikt över det oändliga havet. Rekommenderas varmt.

 
2019-12-28

av 613theresed

Bästa hotellet vi bott på!

Underbar personal, rena och fina bungalows och en fantastisk fin trädgård! Läget var perfekt eftersom hotellet låg precis på stranden. Dock inget för småbarnsfamiljer eftersom det var höga vågor i havet. Men vi hade med en 9-åring som hade det jättekul med att, med pappas hjälp, hoppa i vågorna. Perfekt för kite-surfarna.