Resor till Kalifornien

  • Upplev Los Angeles & San Fransisco
  • Nöjen i mängder
  • Härliga stränder

En resa till Kalifornien är ett måste för den som verkligen vill uppleva USA. Delstaten erbjuder en otrolig variation av natur med dess långa kust, höga berg, vindalar och nationalparker. Storstäderna Los Angeles och San Francisco är några av USAs mest besökta städer och det är också hit som många beger sig för att prova lyckan inom tv- och filmbranschen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame - alla finns de här och det är kändistätt!

Populära orter – Kalifornien


Fakta om Kalifornien

Tidsskillnad

Svensk tid - 9 timmar

Stränder

Kalifornien har några av världens mest kända stränder. Venice Beach, Santa Monica State Beach, Huntington Beach och så vidare. Det är främst runt Los Angeles och San Diego som man hittar de stora stränderna.

Mer fakta

Alla resmål USA

Hawaii

Säg Aloha till Hawaii! Välkommen till paradisöarna med namnet som lätt för tankarna till färgglada blomsterkransar och långsamt svajande palmer längs en förtrollande sandstrand. Och med all rätt. En resa till Hawaii är verkligen en upplevelse i världsklass. Sätt en blomsterkrans runt halsen, sippa på en Blue Hawaii och res dig upp på surfbrädan ännu en gång. Boka flyg och hotell till Hawaii med Apollo!

Chicago

Chicago är USA:s tredje största stad och ligger vackert belägen vid den sydliga delen av Michigansjön i delstaten Illinois. Staden är ett perfekt weekendresmål med utmärkt shopping och ett stort utbud av restauranger och barer. Chicago är känd för sin jazz och blues, och man har aldrig svårt att hitta en klubb där man kan lyssna till liveband. Boka din resa till Chicago med Apollo.

New York

En resa till New York kan innehålla det mesta - här finns världskända museer, berömda parker och byggnader, shopping i världsklass och restauranger med mat från alla världens kök. Det är inte konstigt att staden gjort sig känd som världens stad nummer ett. Boka en weekend till New York, staden som aldrig sover!

Florida

I Florida, också känt som The Sunshine State, är klimatet en dröm och de kritvita stränderna kantas av palmer. Du som bokar en resa till Florida kan se fram emot ett enormt utbud av aktiviteter och nöjesparker, perfekt om du söker en adrenalinkick. Florida kan också locka med storstaden Miami som erbjuder shopping, stränder och ett hett uteliv.