Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach är ett badparadis för hela familjen. Här är det bara att släppa loss och kasta sig ut i vattenrutschkanorna och ha kul hela dagarna. Mellan varven kan du koppla av i en solstol på stranden eller få en egen stund i hotellets fina spa. All Inclusive ingår och det finns det ett stort utbud av restauranger och barer att välja på - allt för att du ska kunna ha en underbar semester i värmen och i Side.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1-2 barn. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra helhet håller hög nivå på det mesta men några förbättringar finns
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 547 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 13 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Trendy Aspendos Beach hittar du fyra olika pooler. Två pooler, varav en med vattenrutschkanor, två barnpooler, varav en lite djupare med vattenrutschkanor. Den stora poolen har sex olika vattenrutschkanor, längd och åldersrestriktioner finns. Barnpoolen med två vattenrutschkanor är 80 cm djup. På hotellets privata del av stranden hittar du solstolar, fasta solskydd och strandhanddukar

Trendy Aspendos Beach har flera restauranger och barer. I bufférestaurangen Side & Zeno serveras frukost, lunch och middag och i à la carte-restaurangen Bistro serveras lunch, middag och mat under sen kväll och under natten. Hotellets övriga à la carte-restauranger har öppet för middag - Anatolia serverar turkisk mat, Mediterranean servera fisk och skaldjur och sedan finns det en kinesisk restaurang och en italiensk restaurang. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Snackbarer som serverar allt från glass till det turkiska tunnbrödet Gözleme. Flera barer och några kvällar per vecka finns en bar i diskoteket - öppet till kl. 02.00.

Under dagen kan du delta i vattengympa och aerobics, olika tävlingar samt spela bordtennis, boccia och kasta pil. På kvällarna anordnar hotellet dansuppvisning, tävlingar, shower och levande musik. Spa med bastu, hamam och ångbastu som får användas utan kostnad, spabehandlingar mot avgift. Tennis mot reservation - bollar och rackets ingår och kvällsbelysning mot avgift. Bordtennis. Biljard mot avgift. Gym. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-8 år och 8-12 år med engelsktalande personal. Lekplats.

Wifi ingår över hela hotellet. Avstånden till stranden, från ca 150 meter upp till 300 meter, beroende på var på hotellet du bor. Ca 13 kilometer in till de antika delarna av Side där du kan hitta gågator med affärer, barer och restauranger.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukost i à la carte-restaurangen Bistro, kl. 02.00-07.00
 • Frukostbuffé i Side Restaurant, kl. 07.00-10.00
 • Lunchbuffé i Side Restaurant, kl. 12.30-14.30
 • Lunch i snackbaren, kl. 12.30-15.00
 • Gözleme i snackbaren, kl. 10.30-15.30
 • Snackbar i Aktas bar, kl. 11.00-15.30
 • Kakor, smörgåsar och glass i Macaron Patisseria, kl. 11.30-18.00
 • Lunch i á la carte-restaurangen Bistro, kl. 14.30-18.00
 • Middagsbuffé i Zeno Restaurant, kl. 18.30-21.00
 • Middag i à la carte-restaurangen Bistro, kl. 21.00-02.00
 • En middag per vistelse i någon av hotellets à la carte-restauranger.
 • Glass
 • Minibaren på rummet - fylls på dagligen med läsk, öl och vatten
 • Obegränsat med lokala och några internationella förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Side

Nar Apart

Nar Apart är ett välskött och omtyckt lägenhetshotell i Side, där personalen månar om sina gäster. Vid hotellets poolområde finns både separat barnpool och en pool/-snackbar. Passa på att beställa in något lätt att äta eller dricka och stanna kvar vid det sköna poolområdet.

Can Garden Beach

Vid den vackra sandstranden i Side hittar du mysiga Can Garden Beach. Hotellet är beläget i Sides arkeologiska område och i den grönskande trädgården hittar du flera små efterlämningar från svunna tider. Vid det stora poolområdet finns en pool med vattenrutschkanor och du bor bekvämt med All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village är ett bekvämt familjehotell som består av flera mindre byggnader belägna i en stor grönskande trädgård, direkt vid den egna sandstranden. I All Inclusive ingår, förutom mat och dryck, även minigolf, tennis, biljard och aerobics. För de yngre finns en vattenpark med fyra fartfyllda vattenrutschkanor!

Melas Resort

Det fräscha hotellet Melas Resort tronar mitt på den härliga sandstranden i Side. Här finns mycket att göra för både vuxna och barn – minigolf, tennis, squash och biljard är bara några av alla aktiviteter som tillsammans med förfriskningar och god mat ingår i All Inclusive.

Sunflower

Sunflower är ett mindre hotell som ligger precis intill den barnvänliga västra stranden i Side. Lunchen avnjuts bäst på den trevliga strandrestaurangen. Skulle du tröttna på att ligga i solen finns det gott om vattenaktiviteter du kan ägna dig åt. På eftermiddagen kan det vara skönt att bara slappa vid poolen.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive-hotellet Sentido Trendy Verbena Beach ligger direkt ovanför stranden och hotellet har en privat del av stranden. Här väntar en bekväm semester med flera pooler, varav en med vattenrutschkanor. Hotellet har ett stort utbud av olika restauranger och för familjen finns det aktiviteter, sporter och underhållning hela dagarna.

Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel är ett stort och stilfullt hotell med tinnar och torn, strax utanför Side. Hotellet har en privat del av stranden där solstolar och parasoller ingår. Här finns massor att göra för hela familjen med barnklubbar, olika träningspass och tillgång till roliga vattenrutschkanor. Vill du inte göra nåt är det bara att koppla av i grannhotellets spa och bara ta dagen som den kommer.