Rumstyper på Sentido Trendy Verbena Beach

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt och vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i våningssäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En tv i varje sovrum med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Familjerummet består av två sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng och ett med möjlighet till extrabäddar i enkelsäng eller i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. En tv i varje sovrum med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Sentido Trendy Verbena Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.