Kundomdömen om Sentido Trendy Verbena Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-08


10 av 10

+
Bra struktur
-
De som jobbar som fotografer stressade folk och var inte ärliga

Bekräftad gäst: 2023-05-20


8 av 10

+
Entertainment team, flera barer, lugnt och skönt hotell
-
Mycket dåliga på engelska i barerna, pratades bara tyska. Ingen stor grej men hade varit trevligt med engelsktalande personal. Dom kändes stressad och inte så mycket intresserade av turisterna, inte så mycket service minded som på andra hotell jag varit på i Turkiet.

Bekräftad gäst: 2023-05-20


10 av 10

+
All inclusive och minibar.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-05-13


9 av 10

+
Läget, rent och modernt
-
Personalen var dålig på engelska , bodde 95 procent tyskar på hotellet

Bekräftad gäst: 2023-05-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

667 omdömen
Utmärkt
 
497
Väldigt bra
 
94
Bra
 
33
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2015-09-10

av trav3llingtheworld

Fantastiskt!

Var där sept 2013 precis när det öppnat (i mars). Helt nytt och fräscht. Lagom stort. Trevlig personal och nära till stranden. Allt mkt proffsigt. Varit i Turkiet 4 ggr hittills och det är topp 2. Kanske det bästa. Nära till Side med lokalbuss. Åk hit!

 
2013-09-24

av Marhakan Västkusten, Sverige

Bra hotell!

Reste med min mamma o syster och det mesta fungerade mycket bra. Personal oftast mycket serviceinriktade med några få undantag! Bodde i en minisvit vilket var ok. Lite dåligt med förvaringsutrymmen för 3 vuxna men det är väl trendigt! Irriterande att varje gång man varit ute på balkongen fick man trycka på luftkonditioneringen manuellt i bägge rummen. På de flesta hotell brukar den starta när man stänger balkongdörren. Vi tyckte att maten var mycket bra och så även de Ala carte´ restauranger vi var på. Inga problem med att boka dessa. Fint strandläge med parasoller, tycker dock att soltak är mycket bekvämare! Bra restaurang vid stranden, där man lätt kunde hämta både mat o dryck om man blev sugen på något. Stort fint poolområde med flera pooler. Trevlig strandpromenad i anslutning till hotellet. Är nöjda med detta hotell trots vissa små irritationsmoment!

 
2013-08-03

av annegro62

Nytt och fräscht

Hotellet var mycket fint och hög standard. Bra läge direkt vid finkornig sandstrand. fint poolområde. Vi hade all inklusive, bra och god buffé till frukost och middag. Många valmöjligheter på ala carten, tyvärr var dock vissa maträtter dålig kryddat och det blev ganska smaklöst. God öl.

 
2024-05-21

av Juana B

Beste Animation in der Welt

Animation ist täglich von Morgens bis Abends geboten und jeder kann selbst entscheiden ob er mit machen möchte oder nicht. Das Team um Fikret,Mehmet, Ahmet,Kuki und cemre ist immer bemüht und freundlich es allen Recht zu machen :-) Ich würde sagen ob für groß oder klein, für alle ist was dabei. Ihr seid alle spitze.

 
2024-05-20

av Markus D

Ich komme wegen Animation Team

Das Animationsteam ist ein eingespieltes Team. Mit euch hat es super viel Spaß gemacht. Danke an Fikret, Prof. Dr. Helmut und Horst ihr macht euren Job einfach klasse. Die Animation ist unaufdringlich und sehr freundlich. Ihr seid super. Weiter so!!!!