Kundomdömen om Can Garden Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fans mat för olika smaker trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-07-05


9 av 10

+
Miljön utomhus
-
Många i personalen talade och förstod inte engelska. Alla talade tyska.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
Det var verkligen allt. Så nöjda vi var inte på länge.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Vackert, lungt, proffsig personal, superbt underhållningsteam, hotellet tog hand om katter, fantastisk mat, nära havet
-
Det överträffade mina förväntningar! Något små rum men det var fint

Bekräftad gäst: 2023-06-17


10 av 10

+
Hög standard på allt! Fina stugor, mycket bra mat! Fina områden med blommor. Alltid fint dukat i restaurangen. Mycket bra animation team.
-
Rökningen!!! De röktes överallt även i restaurangen! Det var äckligt. Vi valde stranden istället för poolen eftersom röken blåste i alla fall bort där.

Bekräftad gäst: 2023-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

530 omdömen
Utmärkt
 
357
Väldigt bra
 
112
Bra
 
29
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2023-05-31

av TrailBlazer790168

Alting är perfekt det är rent gott mat 🍱 alt man önskar jag kommer tillbaka absolut

Hej jag är i side catty garden Hotel vilket fint hotell 🏨 trevligt personal trevligt atmosfären med apelsin 🍊 trädgård jag och min älskade Anette jätte trivs kommer tillbaka tack 🙏 catty garden och şabanbalci och personal ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 
2019-07-07

av Eva- N

Trevligt hotell

Väldigt fint hotellområde! Underbar trädgård! Mycket tyskar. God mat trevlig personal. Bra poolområde. Hierarki på solstolarna på stranden 😎 Rent och fint överallt även på rummet!! Återkommer gärna igen..

 
2019-06-03

av Odyssey47696580974

Mycket bra.

Bra läge nära till allt. Bra service mycket alert och trevlig personal. Bra underhållning. Mycket god mat med mycket att välja på allt väldigt fräscht. Mycket prisvärt hotell ska man till Side är detta hotell väl värt att välja.

 
2017-06-19

av Anette P Kristianstad

Mrs

Mycket fint hotell. Trevlig personal. Rent och fint och god mat. I en grönskande oas med två pooler. Precis vid stranden på ena sidan och med antika Side på andra sidan. Hit kommer jag mer än gärna igen.

 
2017-04-30

av agnetaferm Karlstad, Sverige

Livets trädgård

Can Garden Beach är ett trevligt hotell som ligger vid strandpromenaden. Det är nära till gamla Side. Utanför hotellet har man fullt med antika ruiner. Inne på hotellområdet är det som en enda stor trädgård där alla bungalows ligger inbäddade, är man där i april och har turen att alla citrusträden blommar så får man en doft som inte parfymer kan konkurrera med, bara att andas och njuta och på hösten kan man uppleva när det lyser gult och orange av alla frukter. Mycket god mat som är variationsrik, grillat, friterat, fisk och alla färska grönsaker och frukter. Trevliga små bungalows med sköna sängar och kuddar, rent och snyggt överallt. Personalen är välkomnande och mycket trevliga. Det är förvånande att det är så lite skandinaviska gäster. Jag rekommenderar detta hotell.